Skip to main page content

Aitor Arnaiz

Head of the Intelligent Information Systems (SII) Unit
IK4-TEKNIKER
Participates in 2 items

Aitor Arnaiz is Head of the Intelligent Information Systems (SII) Unit at IK4-Tekniker, where he works since 1991, having participated and led more than 20 international projects. He holds a PhD at Sunderland Univ. with the thesis ‘Development of Artificial Intelligence Technologies to support automation of condition monitoring tasks’.  Has published more than 100 refereed papers in international journals and conferences. Is an active participant at different national and international conferences and associations, and takes part of the editorial board of Risk and Reliability Journal (IMechE-PartO) and Comadem (Condition Monitoring and diagnostic engineering management) International Journal.  His current research activities concern development of intelligent tools for analytics and decision support, specially supporting industry 4.0 solutions.

Sessions in which Aitor Arnaiz participates

Monday 4 June, 2018

Time Zone: (GMT+01:00) Madrid
4:45 PM
4:45 PM - 6:00 PM | 1 hour 15 minutes
IoT and Big DataArtificial Intelligence and IoT

Tuesday 5 June, 2018

Time Zone: (GMT+01:00) Madrid
2:00 PM
2:00 PM - 3:15 PM | 1 hour 15 minutes
Smart Farming and Food Security

Sessions in which Aitor Arnaiz attends

Monday 4 June, 2018

Time Zone: (GMT+01:00) Madrid
2:00 PM
2:00 PM - 3:00 PM | 1 hour
Artificial Intelligence and IoT
3:00 PM
3:00 PM - 4:00 PM | 1 hour
Artificial Intelligence and IoT

Tuesday 5 June, 2018

Time Zone: (GMT+01:00) Madrid
9:30 AM
11:30 AM
11:30 AM - 1:00 PM | 1 hour 30 minutes
Private Meeting
11:30 AM - 1:00 PM | 1 hour 30 minutes
Private Meeting
12:00 PM
12:00 PM - 1:00 PM | 1 hour
Emerging IoT Research and DevelopmentSmart Farming and Food Security
3:15 PM
3:15 PM - 4:15 PM | 1 hour
Smart Farming and Food Security
4:45 PM
4:45 PM - 6:00 PM | 1 hour 15 minutes
Smart Farming and Food Security

Wednesday 6 June, 2018

Time Zone: (GMT+01:00) Madrid
9:00 AM
9:00 AM - 10:45 AM | 1 hour 45 minutes
IoT and Advanced Manufacturing
11:15 AM
11:15 AM - 1:00 PM | 1 hour 45 minutes
IoT and Advanced Manufacturing
2:00 PM
2:00 PM - 3:00 PM | 1 hour
Smart Farming and Food SecurityPrivate Meeting
3:15 PM

Thursday 7 June, 2018

Time Zone: (GMT+01:00) Madrid
11:15 AM
2:30 PM
2:30 PM - 3:30 PM | 1 hour
IoT and Advanced Manufacturing
3:30 PM
3:30 PM - 5:00 PM | 1 hour 30 minutes
IoT Week PlenaryEmerging IoT Research and DevelopmentIoT and Smart Cities

Friday 8 June, 2018

Time Zone: (GMT+01:00) Madrid
8:30 AM
8:30 AM - 12:30 PM | 4 hours
Private Meeting
10:00 AM
10:00 AM - 2:00 PM | 4 hours