Monday 4 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
8:00 AM
8:00 AM
Welcome and Registration Desk 10 hours 30 minutes 8:00 AM  -  6:30 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Registration Area
Networking Events
9:00 AM
9:00 AM
Welcoming Coffee Break 30 minutes 9:00 AM  -  9:30 AM  |  Exhibition Hall
Networking Events
9:45 AM
9:45 AM
11:15 AM
11:15 AM
Paper Sessions
GIoTS
Paper Sessions
GIoTS
1:00 PM
1:00 PM
Networking Lunch 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Exhibition Hall
Networking Events
2:30 PM
2:30 PM
Board Meeting
Private Meeting
Paper Sessions
GIoTS
4:15 PM
4:15 PM
Coffee Break 30 minutes 4:15 PM  -  4:45 PM  |  Exhibition Hall
Networking Events
4:45 PM
4:45 PM
Paper Sessions
GIoTS
Paper Sessions
GIoTS
Board Meeting
Private Meeting
5:00 PM
5:00 PM
Exhibition Area Preparation 3 hours 5:00 PM  -  8:00 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Exhibition Hall
Networking Events

Tuesday 5 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
8:30 AM
8:30 AM
Welcome Coffee 30 minutes 8:30 AM  -  9:00 AM  |  Exhibition Hall
Networking Events
Welcome and Registration Desk 10 hours 8:30 AM  -  6:30 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Registration Area
Networking Events
Exhibition Area 10 hours 30 minutes 8:30 AM  -  7:00 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Exhibition Hall
Networking Events
11:30 AM
11:30 AM
Board Meeting
Private Meeting
EXCITING Projects (Private Meeting) 1 hour 30 minutes 11:30 AM  -  1:00 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Sala B3
Workshop
Private Meeting
Paper Sessions
GIoTS
Workshop
Private Meeting
1:00 PM
1:00 PM
Networking Lunch 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Exhibition Hall
Networking Events
2:00 PM
2:00 PM
Workshop
Emerging IoT Research and Development
2:30 PM
2:30 PM
Paper Sessions
GIoTS
Paper Sessions
GIoTS
4:15 PM
4:15 PM
Coffee Break 30 minutes 4:15 PM  -  4:45 PM  |  Exhibition Hall
Networking Events
4:45 PM
4:45 PM
Panel
Emerging IoT Research and Development
Paper Sessions
GIoTS
Exciting Projects (Private Meeting) 1 hour 45 minutes 4:45 PM  -  6:30 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Sala B3
Workshop
Private Meeting
Paper Sessions
GIoTS
AIOTI WG07 Private Meeting (CREATE IoT) 2 hours 45 minutes 4:45 PM  -  7:30 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Sala C1
Workshop
Private Meeting
6:00 PM
6:00 PM

Wednesday 6 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
8:30 AM
8:30 AM
Welcome and Registration Desk 10 hours 8:30 AM  -  6:30 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Registration Area
Networking Events
Exhibition Area 10 hours 30 minutes 8:30 AM  -  7:00 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Exhibition Hall
Networking Events
9:00 AM
9:00 AM
Paper Sessions
GIoTS
Lean Researcher with MERLIN 1 hour 45 minutes 9:00 AM  -  10:45 AM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Sala C3
Workshop
IoT Market and Business Model
Workshop
Private Meeting
Workshop
Private Meeting
9:45 AM
9:45 AM
Networking Events
10:45 AM
10:45 AM
Coffee Break 30 minutes 10:45 AM  -  11:15 AM  |  Exhibition Hall
Networking Events
11:15 AM
11:15 AM
Paper Sessions
GIoTS
Workshop
Private Meeting
Workshop
Private Meeting
Networking Events
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
Networking Lunch 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Exhibition Hall
Networking Events
2:00 PM
2:00 PM
Workshop
Private MeetingSmart Farming and Food Security
Workshop
Private MeetingSite Visit
ARTEMIS-IA Summer Camp 2 hours 15 minutes 2:00 PM  -  4:15 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Sala A3.2
Workshop
Private Meeting
Workshop
Private Meeting
Networking Events
3:15 PM
3:15 PM
4:15 PM
4:15 PM
Coffee Break 30 minutes 4:15 PM  -  4:45 PM  |  Exhibition Hall
Networking Events
4:45 PM
4:45 PM
Networking Events
ARTEMIS-IA Summer Camp 1 hour 30 minutes 4:45 PM  -  6:15 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Sala A3.2
Workshop
Private Meeting
AIOTI Working Group VIII on Smart Cities 1 hour 45 minutes 4:45 PM  -  6:30 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Sala C1
Board Meeting
Private Meeting
Paper Sessions
GIoTS
Workshop
Private Meeting
6:00 PM
6:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
IoT Week 2018 & GIOTS 2018 Gala Dinner at San Mames Stadium 2 hours 8:00 PM  -  10:00 PM  |  San Mames Stadium - VIP Area
Networking Events

Thursday 7 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
8:30 AM
8:30 AM
Welcome and Registration Desk 9 hours 15 minutes 8:30 AM  -  5:45 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Registration Area
Networking Events
Exhibition Area 9 hours 30 minutes 8:30 AM  -  6:00 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Exhibition Hall
Networking Events
9:00 AM
9:00 AM
Paper Sessions
GIoTS
Paper Sessions
GIoTS
10:45 AM
10:45 AM
Coffee Break 30 minutes 10:45 AM  -  11:15 AM  |  Exhibition Hall
Networking Events
11:15 AM
11:15 AM
Paper Sessions
GIoTS
12:30 PM
12:30 PM
ARTEMIS-IA Summer Camp 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Sala A3.2
Workshop
Private Meeting
1:30 PM
1:30 PM
Networking Lunch 1 hour 1:30 PM  -  2:30 PM  |  Exhibition Hall
Networking Events
2:30 PM
2:30 PM
CREATE IoT Consortium Meeting 1 hour 30 minutes 2:30 PM  -  4:00 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Sala A3.1
Workshop
Private Meeting
U4IoT Project Meeting 2 hours 30 minutes 2:30 PM  -  5:00 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Sala C3
Workshop
Private Meeting
ARTEMIS-IA Summer Camp 3 hours 30 minutes 2:30 PM  -  6:00 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Sala A3.2
Workshop
Private Meeting
4:15 PM
4:15 PM
Workshop
Emerging IoT Research and Development

Friday 8 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
8:30 AM
8:30 AM
AIOTI Annual Meeting 4 hours 8:30 AM  -  12:30 PM  |  Euskalduna Jauregia Conference Center , Sala E
General Assembly
Private Meeting
9:30 AM
9:30 AM
Study Trip to Smart Santander (full day) 6 hours 30 minutes 9:30 AM  -  4:00 PM  |  Santander City , Santander City
Networking Events
10:00 AM
10:00 AM
Visit to IK4-TEKNIKER (free of charge) 4 hours 10:00 AM  -  2:00 PM  |  Tekniker , Tekniker
Networking Events