Sessions

Monday 4 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
9:00 AM
9:00 AM
Welcoming Coffee Break - 30 minutes - 9:00 AM  -  9:30 AM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
1:00 PM
1:00 PM
Networking Lunch - 1 hour - 1:00 PM  -  2:00 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
4:15 PM
4:15 PM
Coffee Break - 30 minutes - 4:15 PM  -  4:45 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
5:00 PM
5:00 PM
Exhibition Area Preparation - 3 hours - 5:00 PM  -  8:00 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events

Tuesday 5 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
8:30 AM
8:30 AM
Welcome Coffee - 30 minutes - 8:30 AM  -  9:00 AM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
Exhibition Area - 10 hours 30 minutes - 8:30 AM  -  7:00 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
1:00 PM
1:00 PM
Networking Lunch - 1 hour - 1:00 PM  -  2:00 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
4:15 PM
4:15 PM
Coffee Break - 30 minutes - 4:15 PM  -  4:45 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
7:00 PM
7:00 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
Juan Mari Aburto Rique, City of Bilbao (Potential) Sébastien Ziegler, Mandat International (Moderator) Martin Brynskov, Open & Agile Smart Cities (OASC) (Participant)

Wednesday 6 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
8:30 AM
8:30 AM
Exhibition Area - 10 hours 30 minutes - 8:30 AM  -  7:00 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
9:45 AM
9:45 AM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
10:45 AM
10:45 AM
Coffee Break - 30 minutes - 10:45 AM  -  11:15 AM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
11:15 AM
11:15 AM
Brokerage Event on IoT Technologies and Applications (Part II) - 1 hour 45 minutes - 11:15 AM  -  1:00 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
1:00 PM
1:00 PM
Networking Lunch - 1 hour - 1:00 PM  -  2:00 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
2:00 PM
2:00 PM
Brokerage Event on IoT Technologies and Applications (Part III) - 2 hours 15 minutes - 2:00 PM  -  4:15 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
4:15 PM
4:15 PM
Coffee Break - 30 minutes - 4:15 PM  -  4:45 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
4:45 PM
4:45 PM
Brokerage Event on IoT Technologies and Applications (Part IV) - 1 hour 15 minutes - 4:45 PM  -  6:00 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events

Thursday 7 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
8:30 AM
8:30 AM
Exhibition Area - 9 hours 30 minutes - 8:30 AM  -  6:00 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
10:45 AM
10:45 AM
Coffee Break - 30 minutes - 10:45 AM  -  11:15 AM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events
1:30 PM
1:30 PM
Networking Lunch - 1 hour - 1:30 PM  -  2:30 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Exhibition Hall Networking Events