Sessions

Monday 4 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
11:15 AM
11:15 AM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala A3.2

Paper Sessions

2:30 PM
2:30 PM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala A3.2

Paper Sessions

Aljosa Pasic, Atos Research and Innovation - Atos, Spain (Potential)

4:45 PM
4:45 PM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala A3.2

Paper Sessions

Tuesday 5 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
2:00 PM
2:00 PM
Startup Competition Pitches (I) 1 hour 45 minutes, 2:00 PM - 3:45 PM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala A3.2

Workshop

José Antonio Campos Granados, Deusto Business School (Other Participant)

Irene López de Vallejo, BluSpecs (Other Participant)

Esther Paguey, BIC GIPUZKOA (Other Participant)

Tanya Suarez, BluSpecs / IoT Tribe (Other Participant)

Jose Miguel Landeta, IK4-TEKNIKER (Other Participant)

Alexander Gluhak, Digital Catapult (Other Participant)

4:45 PM
4:45 PM
Startup Competition Pitches (II) 1 hour, 4:45 PM - 5:45 PM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala A3.2

Workshop

José Antonio Campos Granados, Deusto Business School (Other Participant)

Esther Paguey, BIC GIPUZKOA (Other Participant)

Irene López de Vallejo, BluSpecs (Other Participant)

Tanya Suarez, BluSpecs / IoT Tribe (Other Participant)

Jose Miguel Landeta, IK4-TEKNIKER (Other Participant)

Alexander Gluhak, Digital Catapult (Other Participant)

Wednesday 6 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
9:00 AM
9:00 AM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala A3.2

Workshop

11:15 AM
11:15 AM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala A3.2

Workshop

2:00 PM
2:00 PM
ARTEMIS-IA Summer Camp 2 hours 15 minutes, 2:00 PM - 4:15 PM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala A3.2

Workshop

4:45 PM
4:45 PM
ARTEMIS-IA Summer Camp 1 hour 30 minutes, 4:45 PM - 6:15 PM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala A3.2

Workshop

Thursday 7 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
9:00 AM
9:00 AM
PM15 Projects meeting. AHA-IoT ecosystem. ACTIVAGE 1 hour 45 minutes, 9:00 AM - 10:45 AM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala A3.2

Workshop

Jordi Rovira, MYSPHERA (Participant)

Sergio Guillen Barrionuevo, MYSPHERA (Moderator)

Giuseppe Fico, Life Supporting Technologies - Technical University of Madrid (Moderator)

12:30 PM
12:30 PM
ARTEMIS-IA Summer Camp 1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala A3.2

Workshop

2:30 PM
2:30 PM
ARTEMIS-IA Summer Camp 3 hours 30 minutes, 2:30 PM - 6:00 PM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala A3.2

Workshop