Sessions

Monday 4 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
11:15 AM
11:15 AM
SAREF4CITY Validation Workshop (Part I) 1 hour 45 minutes, 11:15 AM - 1:00 PM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala B3

Workshop

María Poveda Villalón, Ontology Engineering Group - Universidad Politécnica de Madrid (Participant)

Raul García Castro, Universidad Politécnica de Madrid (Moderator)

Laura Daniele, TNO (Participant)

2:30 PM
2:30 PM
SAREF4CITY Validation Workshop (Part II) 1 hour 45 minutes, 2:30 PM - 4:15 PM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala B3

Workshop

María Poveda Villalón, Ontology Engineering Group - Universidad Politécnica de Madrid (Participant)

Laura Daniele, TNO (Participant)

Raul García Castro, Universidad Politécnica de Madrid (Participant)

4:45 PM
4:45 PM
SAREF4CITY Validation Workshop (Part III) 1 hour 45 minutes, 4:45 PM - 6:30 PM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala B3

Workshop

María Poveda Villalón, Ontology Engineering Group - Universidad Politécnica de Madrid (Participant)

Laura Daniele, TNO (Participant)

Raul García Castro, Universidad Politécnica de Madrid (Participant)

Tuesday 5 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
11:30 AM
11:30 AM
EXCITING Projects (Private Meeting) 1 hour 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala B3

Workshop

2:00 PM
2:00 PM
Why should IoT Innovation Actions Engage with Artists? 2 hours 15 minutes, 2:00 PM - 4:15 PM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala B3

Workshop

Luis Miguel Girao, Artshare (Participant)

4:45 PM
4:45 PM
Exciting Projects (Private Meeting) 1 hour 45 minutes, 4:45 PM - 6:30 PM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala B3

Workshop

Wednesday 6 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
9:00 AM
9:00 AM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala B3

Workshop

11:15 AM
11:15 AM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala B3

Workshop

2:00 PM
2:00 PM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala B3

Workshop

Ovidiu Vermesan, SINTEF DIGITAL (Moderator)

4:45 PM
4:45 PM
AIOTI Working Group 01 Private Meeting 2 hours, 4:45 PM - 6:45 PM

Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala B3

Workshop