Sessions

Monday 4 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
2:30 PM
2:30 PM
Euro Privacy Board of Experts in Data Protection Meeting - 1 hour 45 minutes - 2:30 PM  -  4:15 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala C3 Board Meeting
Sébastien Ziegler, Mandat International (Moderator)
4:45 PM
4:45 PM
Euro Privacy Board of Experts in Data Protection Meeting - 1 hour 45 minutes - 4:45 PM  -  6:30 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala C3 Board Meeting
Sébastien Ziegler, Mandat International (Moderator)

Tuesday 5 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
11:30 AM
11:30 AM
AIOTI WG03 Semantic Interoperability (Private Meeting) - 1 hour 30 minutes - 11:30 AM  -  1:00 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala C3 Board Meeting
2:30 PM
2:30 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala C3 Workshop
Sanyu Karani, FundingBox (Participant) Mirko Presser, Aarhus University (Moderator) Marta Arniani, Futuribile / Curating Futures (Moderator)
4:45 PM
4:45 PM
IoT Adoption Barriers - which, why and how? (U4IoT Project) - 1 hour 45 minutes - 4:45 PM  -  6:30 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala C3 Workshop
Jonas Breuer, Imec (Moderator) Ines Vaittinen, ENoLL - European Network of Living Labs (Participant) Nathalie Stembert, Stembert Design (Participant) Abdolrasoul Habibipour, Luleå University of Technology (Moderator) Wim Vanobberghen, Imec-Smit-Vub (Participant) Anna Ståhlbröst, Luleå University of Technology (Participant)

Wednesday 6 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
9:00 AM
9:00 AM
Lean Researcher with MERLIN - 1 hour 45 minutes - 9:00 AM  -  10:45 AM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala C3 Workshop
Tanya Suarez, BluSpecs / IoT Tribe (Moderator) Brendan Rowan, BluSpecs/ IoT Tribe (Participant)
11:15 AM
11:15 AM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala C3 Workshop
Ines Vaittinen, ENoLL - European Network of Living Labs (Participant) Cesco Reale, Archimede Solutions (Participant) Nathalie Stembert, Stembert Design (Moderator) Wim Vanobberghen, Imec-Smit-Vub (Participant) Jonas Breuer, Imec (Participant) Katariina Malmberg, ENoLL - European Network of Living Labs (Participant)
2:30 PM
2:30 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala C3 Paper Sessions
4:45 PM
4:45 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala C3 Paper Sessions

Thursday 7 June, 2018

Time Zone: CEST/Madrid
9:00 AM
9:00 AM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala C3 Workshop
Ovidiu Vermesan, SINTEF DIGITAL (Moderator)
11:15 AM
11:15 AM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala C3 Workshop
Ovidiu Vermesan, SINTEF DIGITAL (Moderator)
2:30 PM
2:30 PM
U4IoT Project Meeting - 2 hours 30 minutes - 2:30 PM  -  5:00 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala C3 Workshop
Kai Zhang, Martel Innovate (Participant)
5:00 PM
5:00 PM
AIOTI Private Meeting - 2 hours - 5:00 PM  -  7:00 PM
Euskalduna Jauregia Conference Center - Sala C3 Workshop