You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Sun, 05 Dec 2021 01:05:20 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Pedro de Arquer

TSK

Sessions in which Pedro de Arquer attends

Tuesday 31 August, 2021

Time Zone: (GMT+01:00) Brussels
2:00 PM
2:00 PM

Panel

Rolf Riemenschneider, European Commission (Moderator)

Max Lemke, European Commission (Speaker)

Haydn Thompson, THHINK (Speaker)

Wednesday 1 September, 2021

Time Zone: (GMT+01:00) Brussels
11:45 AM
11:45 AM

Antonio Skarmeta, ODIN SOLUTIONS S.L. (Moderator)

Antonio Kung, Trialog (Speaker)

Konstantinos Loupos, INLECOM (Speaker)

Jose Francisco Ruiz, Atos (Speaker)

Niels Vandezande, Time.lex (Speaker)

Neil Dover, HP Inc. (Speaker)

3:15 PM
3:15 PM
Designing Data Spaces in Real Llife
1 hour, 3:15 PM - 4:15 PM

Edward Curry, Big Data Value Association (BDVA) (Speaker)

Tuomo Tuikka, VTT Technical Research Centre of Finland (Speaker)

Gianfranco Cecconi, Capgemini Invent (Speaker)

Angelo Marguglio, Engineering Ingegneria Informatica SPA (Speaker)

Herman Pals, TNO ICT (Speaker)

4:30 PM
4:30 PM
Trustworthiness for Industrial AI
1 hour, 4:30 PM - 5:30 PM

Sonja Zillner, BDVA (Speaker)

Luis Usatorre, Tecnalia Research & Innovation (Speaker)

Jan de Bruyne, CITIP (Speaker)

Ray Walshe, Dublin City University (Speaker)

Michael van Hartskamp, Philips (Speaker)

IoT 4 SDGs
1 hour, 4:30 PM - 5:30 PM

Anna Brékine, Mandat International (Speaker)

Cristina Martínez, European Commission (Speaker)

Cristina Bueti, ITU - International Telecommunication Union (Speaker)

Renáta Radócz, Mandat International (Moderator)

David Jensen, UNEP (Speaker)

5:45 PM
5:45 PM

Sébastien Ziegler, IoT Forum (Moderator)

Ulrich Ahle, FIWARE Foundation (Panelist)

Latif Ladid, IPv6 Forum (Panelist)

Damir Filipovic, AIOTI (Panelist)

Sonja Zillner, BDVA (Speaker)

Laure Le Bars, QuIC (Speaker)

Joann O´Brien (Speaker)

Thursday 2 September, 2021

Time Zone: (GMT+01:00) Brussels
9:00 AM
9:00 AM
IPv6-based 5G, IoT, Cloud Computing Industry Session I
1 hour 30 minutes, 9:00 AM - 10:30 AM

Latif Ladid, IPv6 Forum (Moderator)

Pascal Thubert, Cisco (Speaker)

Chongfeng Xie, China Telecom (Speaker)

John Lee, Internet Associates (Speaker)

4:00 PM
4:00 PM

Georgios Karagiannis, AIOTI (Speaker)

Anna Brékine, Mandat International (Speaker)

Adrian Quesada Rodríguez, Mandat International (Moderator)

Olaf-Gerd Gemein, Smart Cities Lab (Speaker)

Svetoslav Mihaylov, European Commission (Speaker)

5:15 PM
5:15 PM
SEMANTIC TUTORIALS
1 hour, 5:15 PM - 6:15 PM

Martin Bauer, NEC Laboratories Europe (Moderator)

Dave Raggett, W3C (Speaker)

María Poveda Villalón, Ontology Engineering Group - Universidad Politécnica de Madrid (Speaker)

Amelie Gyrard, Trialog (Speaker)

Raul García Castro, Universidad Politécnica de Madrid (Speaker)

Friday 3 September, 2021

Time Zone: (GMT+01:00) Brussels
9:00 AM
9:00 AM
INDUSTRIAL IoT: TOWARDS THE INDUSTRY 5.0 REVOLUTION
1 hour 15 minutes, 9:00 AM - 10:15 AM

Pedro Maló, UNPARALLEL (Moderator)

Alessandro Liani, Video Systems (Speaker)

Roberto Siagri (Keynote speaker)

Sean O´Reagain, European Commission (Speaker)

Natalie Samovich, ENERCOUTIM (Speaker)

11:45 AM
11:45 AM
IoT DATA INTEROPERABILITY
1 hour, 11:45 AM - 12:45 PM

Dave Raggett, W3C (Speaker)

Marco Carugi, ITU-T SG20 and AIOTI WG03 (Speaker)

Bilel Jamoussi (Speaker)

Adrian Quesada Rodríguez, Mandat International (Moderator)

3:45 PM
3:45 PM
AI & Edge for Industrial IoT
1 hour, 3:45 PM - 4:45 PM

Ovidiu Vermesan, SINTEF (Speaker)

Mario Díaz Nava, ST Microelectronics (Speaker)

Mathias Schneider, Technical University of Applied Sciences Amberg-Weiden (Speaker)

Josip Josifovski, Technical University of Munich (Speaker)