Passer au contenu de la page principale

Uri Shani

Research Staff Member
IBM
Participe à 1 Session
Graduate of the Technion, Israel in Computer Science, have a PhD from the University of Rochester, NY, Computer Science in 1981, Worked in General Electric R&D until 1983 and than joined the IBM Scientific Center in Haifa Israel, now the IBM Haifa Research Lab. Leading research and development projects until now in various areas including storage, distributed computation, medical image and information management, massive BI data processing for Telco, and Model Based System Engineering (MBSE). Have been adjunct lecturer in the EE and CS department of the Technion and serving as the liaison for the Research Lab with the CS department. Served as IBM lead investigator in EU projects of the FP7 and H2020 programs, managing the IBM part in Model Based Systems Engineering, with a lead role in tools inter-operability and applying semantic web ontology and linked data technologies to solve that. I presently collaborate with the Enterprise System Modeling Laboratory headed by Prof. Dov Dori.

Sessions auxquelles Uri Shani participe

Jeudi 8 Juin, 2017

Fuseau horaire: (GMT+01:00) Paris
5:15 PM
5:15 PM - 6:45 PM | 1 heure 30 minutes
IoT Finance, Market and Industry 4.0

Sessions auxquelles Uri Shani assiste

Mardi 6 Juin, 2017

Fuseau horaire: (GMT+01:00) Paris
2:00 PM
2:00 PM - 3:00 PM | 1 heure
GIoTSIoT Security & PrivacyKeynote SessionsBig Data

Mercredi 7 Juin, 2017

Fuseau horaire: (GMT+01:00) Paris
9:30 AM
9:30 AM - 10:00 AM | 30 minutes
Keynote Sessions
10:00 AM
10:00 AM - 12:00 PM | 2 heures
Keynote Sessions
1:30 PM
1:30 PM - 2:30 PM | 1 heure
Emerging IoT Researches and Technologies
2:45 PM
2:45 PM - 3:45 PM | 1 heure
Emerging IoT Researches and Technologies
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM | 1 heure
Emerging IoT Researches and Technologies
6:30 PM

Jeudi 8 Juin, 2017

Fuseau horaire: (GMT+01:00) Paris
9:00 AM
9:00 AM - 10:00 AM | 1 heure
Emerging IoT Researches and Technologies
10:00 AM
10:00 AM - 11:00 AM | 1 heure
Keynote SessionsMobile Networks
11:30 AM
11:30 AM - 12:30 PM | 1 heure
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks
12:30 PM
12:30 PM - 1:00 PM | 30 minutes
1:30 PM
1:30 PM - 2:30 PM | 1 heure
Keynote Sessions
2:45 PM
2:45 PM - 3:45 PM | 1 heure
Emerging IoT Researches and Technologies
4:15 PM
4:15 PM - 6:00 PM | 1 heure 45 minutes
Workshops
4:15 PM - 5:15 PM | 1 heure
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks

Vendredi 9 Juin, 2017

Fuseau horaire: (GMT+01:00) Paris
9:00 AM
9:00 AM - 10:00 AM | 1 heure
IoT Finance, Market and Industry 4.0
10:00 AM
10:00 AM - 11:00 AM | 1 heure
IoT Finance, Market and Industry 4.0
11:30 AM
11:30 AM - 12:30 PM | 1 heure
IoT Finance, Market and Industry 4.0
11:30 AM - 12:30 PM | 1 heure
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks
12:45 PM
2:00 PM
2:00 PM - 2:30 PM | 30 minutes
2:15 PM
2:15 PM - 3:15 PM | 1 heure
Hackathon for Development
3:30 PM
3:30 PM - 4:00 PM | 30 minutes
Keynote Sessions