mardi 6 juin, 2017

8h00
8h00
Welcome Desk 10 heures 8h00  -  18h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Welcome Area
Registration 10 heures 8h00  -  18h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Registration Area
9h00
9h00
Panel
GIoTSKeynote Sessions
Hackathon - Kick-off I 1 heure 45 minutes 9h00  -  10h45  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 18
Workshop
Hackathon for DevelopmentWorkshops
Installation 9 heures 9h00  -  18h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
10h45
10h45
Coffee Break supported by SIG 30 minutes 10h45  -  11h15  |  Catering Area
Networking Events
11h15
11h15
Hackathon 6 heures 45 minutes 11h15  -  18h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Motta
Hackathon for Development
Workshop
GIoTSMobile Networks
Paper Sessions
GIoTS
12h30
12h30
Networking Lunch 1 heure 30 minutes 12h30  -  14h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , CICG Restaurant at First Floor
13h00
13h00
Workshop
Hackathon for Development
14h00
14h00
Workshop
Hackathon for Development
15h15
Workshop
GIoTS
Paper Sessions
GIoTS
15h45
Coffee Break supported by SIG 30 minutes 15h45  -  16h15  |  Catering Area
16h15
16h15
Workshop
Hackathon for Development
ICT30 Coordination 1 heure 45 minutes 16h15  -  18h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 7
Board Meeting
Private Meeting
17h00
17h00
Board Meeting
Private Meeting
Paper Sessions
GIoTS
Paper Sessions
GIoTS

mercredi 7 juin, 2017

8h00
8h00
Welcome Desk 10 heures 30 minutes 8h00  -  18h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Welcome Area
Board Meeting
Private Meeting
Registration 10 heures 30 minutes 8h00  -  18h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Registration Area
8h30
Board Meeting
Private MeetingSmart Cities
Board Meeting
Private Meeting
AG on Urban Environment 1 heure 30 minutes 8h30  -  10h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 9
Board Meeting
Private MeetingSmart Cities
10h30
Board Meeting
Private Meeting
11h00
11h00
Workshop
Hackathon for Development
12h30
12h30
Networking Lunch 1 heure 30 minutes 12h30  -  14h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , CICG Restaurant at First Floor
Demo Tour 1 heure 12h30  -  13h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
14h00
14h00
Board Meeting
Private Meeting
Paper Sessions
GIoTS
15h45
15h45
Coffee Break supported by SIG 30 minutes 15h45  -  16h15  |  Catering Area
16h15
16h15
Workshop
GIoTSEnergy
Paper Sessions
GIoTS

jeudi 8 juin, 2017

8h00
8h00
Welcome Desk 10 heures 30 minutes 8h00  -  18h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Welcome Area
Registration 10 heures 30 minutes 8h00  -  18h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Registration Area
9h00
9h00
Synchronicity I 1 heure 45 minutes 9h00  -  10h45  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 18
Board Meeting
Private MeetingSmart Cities
Workshop
WorkshopsMobile Networks
Hackathon 9 heures 30 minutes 9h00  -  18h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Motta
Hackathon for Development
Exhibition 3 heures 30 minutes 9h00  -  12h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
Workshop
GIoTS
Paper Sessions
GIoTS
10h00
10h00
10h45
Coffee Break supported by SIG 30 minutes 10h45  -  11h15  |  Catering Area
11h15
11h15
Synchronicity II 1 heure 45 minutes 11h15  -  13h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 18
Board Meeting
Private MeetingSmart Cities
Workshop
GIoTSEnergy
Workshop
GIoTS
Paper Sessions
GIoTS
11h30
Board Meeting
Private Meeting
12h30
12h30
ITU Visit 30 minutes 12h30  -  13h00  |  Outside CICG , ITU
Networking Events
Networking Lunch 1 heure 30 minutes 12h30  -  14h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , CICG Restaurant at First Floor
Demo Tour 1 heure 12h30  -  13h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
14h30
15h45
15h45
Coffee Break supported by SIG 15 minutes 15h45  -  16h00  |  Catering Area
16h15
16h15
Synchronicity IV 1 heure 45 minutes 16h15  -  18h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 18
Board Meeting
Private MeetingSmart Cities
Building Web of Things 1 heure 45 minutes 16h15  -  18h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 13
Workshop
Workshops
Workshop
GIoTSEnergy
GIoTSIoT Security & Privacy
Workshop
Private Meeting
17h30
Panel
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks
19h00
19h00

vendredi 9 juin, 2017

8h00
8h00
Welcome Desk 9 heures 45 minutes 8h00  -  17h45  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Welcome Area
Registration 9 heures 45 minutes 8h00  -  17h45  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Registration Area
9h00
9h00
ANASTACIA I 1 heure 45 minutes 9h00  -  10h45  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 8
Board Meeting
Private Meeting
IoF2020 PSG Meeting I 1 heure 45 minutes 9h00  -  10h45  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 9
Board Meeting
Private Meeting
Hackathon for Development
Board Meeting
Private Meeting
Exhibition 7 heures 9h00  -  16h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
Workshop
GIoTSIoT Security & Privacy
10h45
Coffee Break supported by SIG 30 minutes 10h45  -  11h15  |  Catering Area
11h15
11h15
ANASTACIA II 1 heure 30 minutes 11h15  -  12h45  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 8
Board Meeting
Private Meeting
IoF2020 PSG Meeting II 1 heure 45 minutes 11h15  -  13h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 9
Board Meeting
Private Meeting
Board Meeting
Private Meeting
Workshop
GIoTSIoT Security & Privacy
11h30
Board Meeting
Private MeetingHackathon for Development
13h30
13h30
Closing Lunch 1 heure 13h30  -  14h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , CICG Restaurant at First Floor
Networking Events
14h00
14h00
ITU Visit 30 minutes 14h00  -  14h30  |  Outside CICG , ITU
Networking Events
Board Meeting
Private Meeting
ANASTACIA III 1 heure 45 minutes 14h00  -  15h45  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 8
Board Meeting
Private Meeting
IoF2020 PSG Meeting III 1 heure 45 minutes 14h00  -  15h45  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 9
Board Meeting
Private Meeting
Board Meeting
Private Meeting
Demo Tour 30 minutes 14h00  -  14h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
14h15
Hackathon for Development
16h00
16h00
ANASTACIA IV 1 heure 45 minutes 16h00  -  17h45  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 8
Board Meeting
Private Meeting
Board Meeting
Private Meeting
16h15
IoF2020 PSG Meeting IV 1 heure 45 minutes 16h15  -  18h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 9
Board Meeting
Private Meeting
16h45
General Meeting IoT Forum 1 heure 45 minutes 16h45  -  18h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 16
Board Meeting
Private Meeting