jeudi 8 juin, 2017 Fuseau horaire: CEST/Paris

8h00
8h00
Welcome Desk 10 heures 30 minutes 8h00  -  18h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Welcome Area
Registration 10 heures 30 minutes 8h00  -  18h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Registration Area
9h00
9h00
Hackathon 9 heures 30 minutes 9h00  -  18h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Motta Area
Hackathon for Development
Exhibition 3 heures 30 minutes 9h00  -  12h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
Paper Sessions
GIoTS
Synchronicity I 1 heure 45 minutes 9h00  -  10h45  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 18
Board Meeting
Private MeetingSmart Cities
Workshop
GIoTS
Workshop
WorkshopsMobile Networks
10h00
10h00
Keynote
Keynote SessionsMobile Networks
10h45
10h45
Coffee Break supported by SIG 30 minutes 10h45  -  11h15  |  Catering Area
11h15
11h15
Synchronicity II 1 heure 45 minutes 11h15  -  13h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 18
Board Meeting
Private MeetingSmart Cities
Workshop
GIoTSEnergy
Paper Sessions
GIoTS
Workshop
GIoTS
11h30
11h30
Board Meeting
Private Meeting
12h30
12h30
Networking Lunch 1 heure 30 minutes 12h30  -  14h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , CICG Restaurant at First Floor
Demo Tour 1 heure 12h30  -  13h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
ITU Visit 30 minutes 12h30  -  13h00  |  Outside CICG , ITU
Networking Events
13h30
13h30
Exhibition 5 heures 13h30  -  18h30  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
Keynote
Keynote Sessions
14h00
14h00
Synchronicity III 1 heure 45 minutes 14h00  -  15h45  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 18
Board Meeting
Private MeetingSmart Cities
Workshop
GIoTSEnergy
14h30
14h30
15h45
15h45
Coffee Break supported by SIG 15 minutes 15h45  -  16h00  |  Catering Area
16h15
16h15
Panel
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks
Synchronicity IV 1 heure 45 minutes 16h15  -  18h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 18
Board Meeting
Private MeetingSmart Cities
Workshop
GIoTSEnergy
Workshop
Private Meeting
Building Web of Things 1 heure 45 minutes 16h15  -  18h00  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 13
Workshop
Workshops
17h30
17h30
Panel
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks
19h00
19h00
Official IoT Week & GIOTS 2017 Gala Dinner 3 heures 19h00  -  22h00  |  CGN Boat on Geneva Lake , CGN Boat on Geneva Lake
Networking Events