mardi 6 juin, 2017

Fuseau horaire: CEST/Paris
8:00 AM
8:00 AM
Welcome Desk 10 heures 8:00 AM  -  6:00 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Welcome Area
Registration 10 heures 8:00 AM  -  6:00 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Registration Area
9:00 AM
9:00 AM
Hackathon - Kick-off I 1 heure 45 minutes 9:00 AM  -  10:45 AM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 18
Workshop
Hackathon for DevelopmentWorkshops
Installation 9 heures 9:00 AM  -  6:00 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
9:15 AM
9:15 AM
Keynote
GIoTSKeynote SessionsMobile Networks
10:45 AM
10:45 AM
Coffee Break supported by SIG 30 minutes 10:45 AM  -  11:15 AM  |  Catering Area
Networking Events
11:15 AM
11:15 AM
Workshop
GIoTSMobile Networks
Hackathon 6 heures 45 minutes 11:15 AM  -  6:00 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Motta Area
Hackathon for Development
12:30 PM
12:30 PM
Networking Lunch 1 heure 30 minutes 12:30 PM  -  2:00 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , CICG Restaurant at First Floor
1:00 PM
1:00 PM
Workshop
Hackathon for Development
2:00 PM
2:00 PM
Hackathon Hands-On Workshop I 1 heure 45 minutes 2:00 PM  -  3:45 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 12
Workshop
Hackathon for Development
3:45 PM
3:45 PM
Coffee Break supported by SIG 30 minutes 3:45 PM  -  4:15 PM  |  Catering Area
4:15 PM
4:15 PM
Hackathon Hands-On Workshop II 1 heure 45 minutes 4:15 PM  -  6:00 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 12
Workshop
Hackathon for Development
5:00 PM
5:00 PM

mercredi 7 juin, 2017

Fuseau horaire: CEST/Paris
8:00 AM
8:00 AM
Registration 10 heures 30 minutes 8:00 AM  -  6:30 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Registration Area
Welcome Desk 10 heures 30 minutes 8:00 AM  -  6:30 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Welcome Area
European Network of LivingLabs - ENoLL ivzw 1 jour 10 heures Wed 7, 08:00 AM  -  Thu 8, 06:00 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 12
Board Meeting
Private Meeting
8:30 AM
8:30 AM
AG on Urban Environment 1 heure 30 minutes 8:30 AM  -  10:00 AM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 9
Board Meeting
Private MeetingSmart Cities
Board Meeting
Private MeetingSmart Cities
9:00 AM
9:00 AM
Welcoming Coffee Break and Opening of the Exhibition Area 30 minutes 9:00 AM  -  9:30 AM  |  Catering Area
Exhibition 3 heures 30 minutes 9:00 AM  -  12:30 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
Hackathon 9 heures 30 minutes 9:00 AM  -  6:30 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Motta Area
Hackathon for Development
10:30 AM
10:30 AM
Private Meeting: CPaas EU-Japan I 2 heures 30 minutes 10:30 AM  -  1:00 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 9
Board Meeting
Private Meeting
11:00 AM
11:00 AM
Workshop
Hackathon for Development
12:30 PM
12:30 PM
Demo Tour 1 heure 12:30 PM  -  1:30 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
Networking Lunch 1 heure 30 minutes 12:30 PM  -  2:00 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , CICG Restaurant at First Floor
2:00 PM
2:00 PM
Paper Sessions
GIoTS
Board Meeting
Private Meeting
3:45 PM
3:45 PM
Coffee Break supported by SIG 30 minutes 3:45 PM  -  4:15 PM  |  Catering Area
4:15 PM
4:15 PM
Paper Sessions
GIoTS

jeudi 8 juin, 2017

Fuseau horaire: CEST/Paris
8:00 AM
8:00 AM
Registration 10 heures 30 minutes 8:00 AM  -  6:30 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Registration Area
Welcome Desk 10 heures 30 minutes 8:00 AM  -  6:30 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Welcome Area
9:00 AM
9:00 AM
Workshop
WorkshopsMobile Networks
Paper Sessions
GIoTS
Synchronicity I 1 heure 45 minutes 9:00 AM  -  10:45 AM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 18
Board Meeting
Private MeetingSmart Cities
Exhibition 3 heures 30 minutes 9:00 AM  -  12:30 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
Hackathon 9 heures 30 minutes 9:00 AM  -  6:30 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Motta Area
Hackathon for Development
10:00 AM
10:00 AM
10:45 AM
10:45 AM
Coffee Break supported by SIG 30 minutes 10:45 AM  -  11:15 AM  |  Catering Area
11:15 AM
11:15 AM
Paper Sessions
GIoTS
Synchronicity II 1 heure 45 minutes 11:15 AM  -  1:00 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 18
Board Meeting
Private MeetingSmart Cities
11:30 AM
11:30 AM
Board Meeting
Private Meeting
12:30 PM
12:30 PM
ITU Visit 30 minutes 12:30 PM  -  1:00 PM  |  Outside CICG , ITU
Networking Events
Demo Tour 1 heure 12:30 PM  -  1:30 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
Networking Lunch 1 heure 30 minutes 12:30 PM  -  2:00 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , CICG Restaurant at First Floor
1:30 PM
1:30 PM
Exhibition 5 heures 1:30 PM  -  6:30 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
2:00 PM
2:00 PM
Synchronicity III 1 heure 45 minutes 2:00 PM  -  3:45 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 18
Board Meeting
Private MeetingSmart Cities
3:45 PM
3:45 PM
Coffee Break supported by SIG 15 minutes 3:45 PM  -  4:00 PM  |  Catering Area
4:15 PM
4:15 PM
Panel
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks
Building Web of Things 1 heure 45 minutes 4:15 PM  -  6:00 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 13
Workshop
Workshops
Synchronicity IV 1 heure 45 minutes 4:15 PM  -  6:00 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 18
Board Meeting
Private MeetingSmart Cities
5:30 PM
5:30 PM
Panel
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks
7:00 PM
7:00 PM

vendredi 9 juin, 2017

Fuseau horaire: CEST/Paris
8:00 AM
8:00 AM
Registration 9 heures 45 minutes 8:00 AM  -  5:45 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Registration Area
Welcome Desk 9 heures 45 minutes 8:00 AM  -  5:45 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Welcome Area
9:00 AM
9:00 AM
ANASTACIA I 1 heure 45 minutes 9:00 AM  -  10:45 AM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 8
Board Meeting
Private Meeting
IoF2020 PSG Meeting I 1 heure 45 minutes 9:00 AM  -  10:45 AM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 9
Board Meeting
Private Meeting
Hackathon 5 heures 9:00 AM  -  2:00 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Motta Area
Hackathon for Development
Exhibition 7 heures 9:00 AM  -  4:00 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
10:00 AM
10:00 AM
10:45 AM
10:45 AM
Coffee Break supported by SIG 30 minutes 10:45 AM  -  11:15 AM  |  Catering Area
11:30 AM
11:30 AM
Board Meeting
Private MeetingHackathon for Development
1:30 PM
1:30 PM
Closing Lunch 1 heure 1:30 PM  -  2:30 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , CICG Restaurant at First Floor
Networking Events
2:00 PM
2:00 PM
Demo Tour 30 minutes 2:00 PM  -  2:30 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Exhibition Area
ITU Visit 30 minutes 2:00 PM  -  2:30 PM  |  Outside CICG , ITU
Networking Events
Board Meeting
Private Meeting
ANASTACIA III 1 heure 45 minutes 2:00 PM  -  3:45 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 8
Board Meeting
Private Meeting
IoF2020 PSG Meeting III 1 heure 45 minutes 2:00 PM  -  3:45 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 9
Board Meeting
Private Meeting
2:15 PM
2:15 PM
Hackathon for Development
4:00 PM
4:00 PM
Exciting Private Meeting II 1 heure 45 minutes 4:00 PM  -  5:45 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 11
ANASTACIA IV 1 heure 45 minutes 4:00 PM  -  5:45 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 8
Board Meeting
Private Meeting
4:15 PM
4:15 PM
IoF2020 PSG Meeting IV 1 heure 45 minutes 4:15 PM  -  6:00 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 9
Board Meeting
Private Meeting
4:45 PM
4:45 PM
General Meeting IoT Forum 1 heure 45 minutes 4:45 PM  -  6:30 PM  |  International Conference Centre of Geneva (CICG) , Room 16
Board Meeting
Private Meeting