Programme

mardi 6 juin, 2017

Fuseau horaire: CEST/Paris
1:00 PM
1:00 PM
AIOTI Steering Board - 5 heures - 1:00 PM  -  6:00 PM
International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 9 Workshop

mercredi 7 juin, 2017

Fuseau horaire: CEST/Paris
8:30 AM
8:30 AM
AG on Urban Environment - 1 heure 30 minutes - 8:30 AM  -  10:00 AM
International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 9 Board Meeting
Luis Muñoz, University of Cantabria (Modérateur.rice) Laurent Horvath, City of Carouge (Potentiel.le)
10:30 AM
10:30 AM
Private Meeting: CPaas EU-Japan I - 2 heures 30 minutes - 10:30 AM  -  1:00 PM
International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 9 Board Meeting
Antonio Skarmeta, ODIN SOLUTIONS S.L. (Potentiel.le)
2:00 PM
2:00 PM
Private Meeting: CPaas EU-Japan II - 3 heures 30 minutes - 2:00 PM  -  5:30 PM
International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 9 Board Meeting
Antonio Skarmeta, ODIN SOLUTIONS S.L. (Potentiel.le)

vendredi 9 juin, 2017

Fuseau horaire: CEST/Paris
9:00 AM
9:00 AM
IoF2020 PSG Meeting I - 1 heure 45 minutes - 9:00 AM  -  10:45 AM
International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 9 Board Meeting
11:15 AM
11:15 AM
IoF2020 PSG Meeting II - 1 heure 45 minutes - 11:15 AM  -  1:00 PM
International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 9 Board Meeting
2:00 PM
2:00 PM
IoF2020 PSG Meeting III - 1 heure 45 minutes - 2:00 PM  -  3:45 PM
International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 9 Board Meeting
4:15 PM
4:15 PM
IoF2020 PSG Meeting IV - 1 heure 45 minutes - 4:15 PM  -  6:00 PM
International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 9 Board Meeting