You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Sun, 14 Aug 2022 19:26:55 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Dennis Cherry

Participates in 8 items

Sessions in which Dennis Cherry participates

الجمعة 26 نوفمبر, 2021

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 مساءً
1:00 مساءً
GoH Q&A: Married to a Fan with Dennis and Kristine Cherry
1 hour 15 minutes, 1:00 مساءً - 2:15 مساءً

- California 3 (formerly New York)

Nick Smith (Moderator)

Kristine Cherry (Panelist)

Dennis Cherry (Panelist)

5:00 مساءً
5:00 مساءً
Opening Ceremonies
1 hour 40 minutes, 5:00 مساءً - 6:40 مساءً

- Pacific Coast 2-3 (Formerly Atlanta/Boston)

Michelle Pincus (Speaker)

Scott Beckstead (Speaker)

Gregory Benford, Univ Calif Irvine (Panelist)

Jeff Sturgeon (Panelist)

Dennis Cherry (Panelist)

Kristine Cherry (Panelist)

5:30 مساءً
5:30 مساءً
Reading from The Dragonfly Temple Chronicles
1 hour 15 minutes, 5:30 مساءً - 6:45 مساءً

- California 3 (formerly New York)

Kristine Cherry (Panelist)

Dennis Cherry (Panelist)

السّبت 27 نوفمبر, 2021

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 صباحًا
10:00 صباحًا
Blood Drive
8 hours, 10:00 صباحًا - 6:00 مساءً

- Marquis Ballroom Salon 1-2

Kristine Cherry (Speaker)

Dennis Cherry (Speaker)

الأحد 28 نوفمبر, 2021

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 صباحًا
10:00 صباحًا
Got the Music in Me
1 hour 15 minutes, 10:00 صباحًا - 11:15 صباحًا

- California 3 (formerly New York)

Kristine Cherry (Panelist)

Dennis Cherry (Panelist)

1:00 مساءً
1:00 مساءً
Giving Back to Science Fiction
1 hour 15 minutes, 1:00 مساءً - 2:15 مساءً

- California 3 (formerly New York)

Kristine Cherry (Speaker)

Dennis Cherry (Speaker)

3:00 مساءً
3:00 مساءً
She Blinded Me With Science Tea Party (Guest of Honor)
1 hour 30 minutes, 3:00 مساءً - 4:30 مساءً

- The Runway (16th Floor)

Gregory Benford, Univ Calif Irvine (Speaker)

Kristine Cherry (Speaker)

Dennis Cherry (Speaker)

Jeff Sturgeon (Panelist)

Gregory Benford, Univ Calif Irvine (Participant)

Dennis Cherry (Panelist)

Kristine Cherry (Panelist)

5:00 مساءً
5:00 مساءً
Closing Ceremonies
1 hour 15 minutes, 5:00 مساءً - 6:15 مساءً

- Marquis Ballroom Salon 1-2

Michelle Pincus (Speaker)

Scott Beckstead (Speaker)

Kevin Standlee, Westercon 74 (Speaker)

Kristine Cherry (Panelist)

Dennis Cherry (Panelist)

Jeff Sturgeon (Panelist)

Gregory Benford, Univ Calif Irvine (Panelist)

Nick Smith (Speaker)

Share this