Friday 23 November, 2018

Time Zone: PST/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
  • QWIRKLE EVENT
  • Aviation 1 (Formerly Meridian 1)
  • 12:00 PM - 9:00 PM  | 9 hours
  • Gaming
    board gamesTabletop Gaming
1:00 PM
1:00 PM
  • FILK - Friday
  • Pacific Coast 1 (Formerly Scottsdale)
  • 1:00 PM - 2:00 AM  | 13 hours
  • Performance
    music and soundFilk
  • Open Filk
  • Pacific Coast 1 (Formerly Scottsdale)
  • 1:00 PM - 5:30 PM  | 4 hours 30 minutes
  • Performance
    music and soundFilk
2:00 PM
2:00 PM
  • Star Trek Catan 101
  • Aviation 1 (Formerly Meridian 1)
  • 2:00 PM - 3:00 PM  | 1 hour
  • Gaming
    board gamesTabletop Gaming
2:15 PM
2:15 PM
2:30 PM
2:30 PM
  • Apollo Missions
  • Marquis 2
  • 2:30 PM - 3:45 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Panel
    SpaceApollo
  • Something Positive
  • Pacific Coast 3 (Formerly Boston)
  • 2:30 PM - 3:45 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Guest of HonorArt
Randy Milholland
Participant
3:00 PM
3:00 PM
  • Star Trek Catan
  • Aviation 1 (Formerly Meridian 1)
  • 3:00 PM - 5:00 PM  | 2 hours
  • Gaming
    board gamesTabletop Gaming
4:00 PM
4:00 PM
  • Bridging Genres
  • Marquis 3
  • 4:00 PM - 5:15 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Discussion
    Guest of Honormusic and soundArtWriting
Randy Milholland
Participant
Seanan McGuire
Participant
Taliesin Jaffe
Participant
5:30 PM
5:30 PM
Scott Woodard
Participant
Tabletop Game Designer /...
Taliesin Jaffe
Participant
Xander Jeanneret
Participant
Library Bards
Bonnie Gordon
Participant
Library Bards
  • Drum Circle
  • Pacific Coast 1 (Formerly Scottsdale)
  • 5:30 PM - 7:00 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Performance
    music and soundFilk
7:00 PM
7:00 PM
Randy Milholland
Other Participant
Taliesin Jaffe
Other Participant
Seanan McGuire
Other Participant
  • Open Filk
  • Pacific Coast 1 (Formerly Scottsdale)
  • 7:00 PM - 9:00 PM  | 2 hours
  • Performance
    music and soundFilk
8:00 PM
8:00 PM
  • Regency Dance
  • Pacific Coast 2-3 (Formerly Atlanta/Boston)
  • 8:00 PM - 11:00 PM  | 3 hours
  • Live Event
  • Quantum Visions
  • California 2 (Formerly St. Louis)
  • 8:00 PM - 9:00 PM  | 1 hour
  • reading
    Fan CultureWriting
9:00 PM
9:00 PM
10:00 PM
10:00 PM
  • Cards Against Humanity
  • Aviation 1 (Formerly Meridian 1)
  • 10:00 PM - 2:00 AM  | 4 hours
  • Gaming
    board gamesTabletop Gaming
  • Friday Quirkle Drawing
  • Aviation 1 (Formerly Meridian 1)
  • 10:00 PM - 10:15 PM  | 15 minutes
  • Gaming
    board gamesTabletop Gaming

Saturday 24 November, 2018

Time Zone: PST/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
12:00 AM
12:00 AM
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Chainmail - Advanced
  • Los Angeles 1 (Formerly Philadelphia)
  • 10:00 AM - 12:00 PM  | 2 hours
  • Workshop
    Make Room
  • Readings - 10 AM
  • 1606 - Former Concierge Lounge
  • 10:00 AM - 10:45 AM  | 45 minutes
  • reading
  • Hollywood Sound Museum
  • Pacific Coast 4 (Formerly Chicago)
  • 10:00 AM - 11:15 AM  | 1 hour 15 minutes
  • Panel
    music and sound
  • Filk - Saturday
  • Pacific Coast 1 (Formerly Scottsdale)
  • 10:00 AM - 2:00 AM  | 16 hours
  • Performance
    music and soundFilk
11:00 AM
11:00 AM
  • Readings - 11 AM
  • 1606 - Former Concierge Lounge
  • 11:00 AM - 11:45 AM  | 45 minutes
  • reading
11:30 AM
11:30 AM
  • Comics Today
  • Marquis 2
  • 11:30 AM - 12:45 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Panel
    Comics
12:00 PM
12:00 PM
  • QWIRKLE EVENT
  • Aviation 1 (Formerly Meridian 1)
  • 12:00 PM - 9:00 PM  | 9 hours
  • Gaming
    board gamesTabletop Gaming
1:00 PM
1:00 PM
  • Readings - 1 PM
  • 1606 - Former Concierge Lounge
  • 1:00 PM - 1:45 PM  | 45 minutes
  • reading
  • Fantasy's Filthiest Jobs
  • Pacific Coast 4 (Formerly Chicago)
  • 1:00 PM - 2:15 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Panel
    FantasyScience Fiction
  • Geeks Got Your Back
  • Pacific Coast 2 (Formerly Atlanta)
  • 1:00 PM - 2:15 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Panel
    Fan Culture
  • Escape Room - Saturday - Session 2
  • Signup required
  • Los Angeles 3 (Formerly New Orleans)
  • 1:00 PM - 2:15 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Live Event
    Escape Room
2:00 PM
2:00 PM
  • Readings - 2 PM
  • 1606 - Former Concierge Lounge
  • 2:00 PM - 2:45 PM  | 45 minutes
  • reading
2:30 PM
2:30 PM
  • In Conversation
  • Marquis 3
  • 2:30 PM - 3:45 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Keynote
    Guest of HonorWriting
Seanan McGuire
Participant
  • The Art of Podcasting
  • Los Angeles 2 (Formerly Saddlebrook)
  • 2:30 PM - 3:45 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Panel
    podcastFan Culture
  • Apollo 8
  • California 2 (Formerly St. Louis)
  • 2:30 PM - 3:45 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Panel
    SpaceApollo 1
3:00 PM
3:00 PM
  • Magic the Gathering
  • Aviation 1 (Formerly Meridian 1)
  • 3:00 PM - 5:00 PM  | 2 hours
  • Gaming
    board gamesTabletop Gaming
  • Readings - 3 PM
  • 1606 - Former Concierge Lounge
  • 3:00 PM - 3:45 PM  | 45 minutes
  • reading
  • Escape Room - Saturday - Session 3
  • Signup required
  • Los Angeles 3 (Formerly New Orleans)
  • 3:00 PM - 4:15 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Live Event
    Escape Room
4:00 PM
4:00 PM
  • Settlers of Catan
  • Aviation 1 (Formerly Meridian 1)
  • 4:00 PM - 6:00 PM  | 2 hours
  • Gaming
    board gamesTabletop Gaming
  • Readings - 4 PM
  • 1606 - Former Concierge Lounge
  • 4:00 PM - 4:45 PM  | 45 minutes
  • reading
  • No Sew Color
  • Marquis 3
  • 4:00 PM - 5:15 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Panel
    Costuming
5:00 PM
5:00 PM
5:30 PM
5:30 PM
Seanan McGuire
Participant
Taliesin Jaffe
Participant
Randy Milholland
Participant
  • Open Filk
  • Pacific Coast 1 (Formerly Scottsdale)
  • 5:30 PM - 11:55 PM  | 6 hours 25 minutes
  • Performance
    music and soundFilk
  • Cultural Melange
  • Los Angeles 2 (Formerly Saddlebrook)
  • 5:30 PM - 6:45 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Panel
    Fan Culture
7:00 PM
7:00 PM
  • Chainmail - Basic
  • Los Angeles 1 (Formerly Philadelphia)
  • 7:00 PM - 9:00 PM  | 2 hours
  • Workshop
    Make Room
8:00 PM
8:00 PM
  • Rapid Fire Readings
  • California 2 (Formerly St. Louis)
  • 8:00 PM - 9:00 PM  | 1 hour
  • reading
    Fan CultureWriting
9:00 PM
9:00 PM
10:00 PM
10:00 PM
  • Werewolf
  • Aviation 1 (Formerly Meridian 1)
  • 10:00 PM - 2:00 AM  | 4 hours
  • Gaming
    board gamesTabletop Gaming

Sunday 25 November, 2018

Time Zone: PST/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Chainmail - Advanced
  • Los Angeles 1 (Formerly Philadelphia)
  • 10:00 AM - 12:00 PM  | 2 hours
  • Workshop
    Make Room
S.B. Divya
Participant
Escape Pod
Author, Editor
Taliesin Jaffe
Participant
  • Women in STEM
  • Marquis 1
  • 10:00 AM - 11:15 AM  | 1 hour 15 minutes
  • Panel
    Spacescience - biologicalScience - general
  • FILK - Sunday
  • Pacific Coast 1 (Formerly Scottsdale)
  • 10:00 AM - 1:00 PM  | 3 hours
  • Performance
    music and soundFilk
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
  • QWIRKLE EVENT
  • Aviation 1 (Formerly Meridian 1)
  • 12:00 PM - 5:00 PM  | 5 hours
  • Gaming
    board gamesTabletop Gaming
12:45 PM
12:45 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Hollywood Magic
  • Marquis 3
  • 1:00 PM - 2:15 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Panel
    Urban Fantasy
  • Art Show Auction
  • Pacific Coast 2 (Formerly Atlanta)
  • 1:00 PM - 2:15 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Live Event
    Art
2:00 PM
2:00 PM
  • Drawing - Game Corner
  • Aviation 1 (Formerly Meridian 1)
  • 2:00 PM - 2:15 PM  | 15 minutes
  • Gaming
    board gamesTabletop Gaming
2:30 PM
2:30 PM
Seanan McGuire
Participant
Taliesin Jaffe
Participant
  • Bold Historic Colors
  • Los Angeles 2 (Formerly Saddlebrook)
  • 2:30 PM - 3:45 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Panel
    Costuming
  • Genesis of Power
  • California 2 (Formerly St. Louis)
  • 2:30 PM - 3:45 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Panel
    Superheroes
4:00 PM
4:00 PM
Randy Milholland
Other Participant
Taliesin Jaffe
Other Participant
Seanan McGuire
Other Participant