You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Tue, 09 Aug 2022 08:13:13 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Dennis Cherry

Participates in 8 items

Sessions in which Dennis Cherry participates

Friday 26 November, 2021

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
GoH Q&A: Married to a Fan with Dennis and Kristine Cherry
1 hour 15 minutes, 1:00 PM - 2:15 PM

- California 3 (formerly New York)

Nick Smith (Moderator)

Kristine Cherry (Panelist)

Dennis Cherry (Panelist)

5:00 PM
5:00 PM
Opening Ceremonies
1 hour 40 minutes, 5:00 PM - 6:40 PM

- Pacific Coast 2-3 (Formerly Atlanta/Boston)

Michelle Pincus (Speaker)

Scott Beckstead (Speaker)

Gregory Benford, Univ Calif Irvine (Panelist)

Jeff Sturgeon (Panelist)

Dennis Cherry (Panelist)

Kristine Cherry (Panelist)

5:30 PM
5:30 PM
Reading from The Dragonfly Temple Chronicles
1 hour 15 minutes, 5:30 PM - 6:45 PM

- California 3 (formerly New York)

Kristine Cherry (Panelist)

Dennis Cherry (Panelist)

Saturday 27 November, 2021

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Blood Drive
8 hours, 10:00 AM - 6:00 PM

- Marquis Ballroom Salon 1-2

Kristine Cherry (Speaker)

Dennis Cherry (Speaker)

Sunday 28 November, 2021

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Got the Music in Me
1 hour 15 minutes, 10:00 AM - 11:15 AM

- California 3 (formerly New York)

Kristine Cherry (Panelist)

Dennis Cherry (Panelist)

1:00 PM
1:00 PM
Giving Back to Science Fiction
1 hour 15 minutes, 1:00 PM - 2:15 PM

- California 3 (formerly New York)

Kristine Cherry (Speaker)

Dennis Cherry (Speaker)

3:00 PM
3:00 PM
She Blinded Me With Science Tea Party (Guest of Honor)
1 hour 30 minutes, 3:00 PM - 4:30 PM

- The Runway (16th Floor)

Gregory Benford, Univ Calif Irvine (Speaker)

Kristine Cherry (Speaker)

Dennis Cherry (Speaker)

Jeff Sturgeon (Panelist)

Gregory Benford, Univ Calif Irvine (Participant)

Dennis Cherry (Panelist)

Kristine Cherry (Panelist)

5:00 PM
5:00 PM
Closing Ceremonies
1 hour 15 minutes, 5:00 PM - 6:15 PM

- Marquis Ballroom Salon 1-2

Michelle Pincus (Speaker)

Scott Beckstead (Speaker)

Kevin Standlee, Westercon 74 (Speaker)

Kristine Cherry (Panelist)

Dennis Cherry (Panelist)

Jeff Sturgeon (Panelist)

Gregory Benford, Univ Calif Irvine (Panelist)

Nick Smith (Speaker)

Share this