You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Mon, 24 Jan 2022 19:08:41 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Tom Safer

Participates in 17 items

Sessions in which Tom Safer participates

Friday 26 November, 2021

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
12:00 PM
12:00 PM
  • Wizards (1977)
  • Pacific Coast 1 (Formerly Scottsdale)
  • 12:00 PM - 1:20 PM  | 1 hour 20 minutes
1:20 PM
1:20 PM
  • Spiderman (1967)
  • Pacific Coast 1 (Formerly Scottsdale)
  • 1:20 PM - 2:00 PM  | 40 minutes
2:15 PM
2:15 PM
4:00 PM
4:00 PM
6:30 PM
6:30 PM
  • Plymouth (1991)
  • Pacific Coast 1 (Formerly Scottsdale)
  • 6:30 PM - 8:00 PM  | 1 hour 30 minutes

Saturday 27 November, 2021

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:30 PM
1:30 PM
2:30 PM
2:30 PM
4:00 PM
4:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
9:15 PM
9:15 PM

Sunday 28 November, 2021

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:30 AM
9:30 AM
  • 4 Short Cartoons
  • Pacific Coast 1 (Formerly Scottsdale)
  • 9:30 AM - 10:00 AM  | 30 minutes
10:00 AM
10:00 AM
12:45 PM
12:45 PM
  • Real Genius (1985)
  • Pacific Coast 1 (Formerly Scottsdale)
  • 12:45 PM - 2:40 PM  | 1 hour 55 minutes
2:45 PM
2:45 PM
  • Audience Choice
  • Pacific Coast 1 (Formerly Scottsdale)
  • 2:45 PM - 4:00 PM  | 1 hour 15 minutes