Friday March 25, 2016

10:00 AM
10:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
2:30 PM
2:30 PM
4:00 PM
4:00 PM
5:30 PM
5:30 PM
7:00 PM
7:00 PM
7:30 PM
8:30 PM
8:30 PM
  • LARP
  • Room 6
  •  1 hour
  • Game
    Games
9:30 PM
9:30 PM
10:30 PM
10:30 PM

Saturday March 26, 2016

10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
1:00 PM
1:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
2:30 PM
4:00 PM
4:00 PM
  • Anime
  • Room 6
  •  1 hour
  • Panel
    TV
5:30 PM
5:30 PM
  • BSFA Awards
  • Deansgate 2&3
  •  1 hour 30 minutes
  • Event
    Literature
6:30 PM
6:30 PM
7:00 PM
7:00 PM
8:30 PM
8:30 PM
9:00 PM
9:00 PM
9:30 PM
  • LARP
  • Room 6
  •  1 hour
  • Game
    Games
10:00 PM
10:00 PM
10:30 PM

Sunday March 27, 2016

9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
1:00 PM
1:00 PM
  • Art Auction
  • Deansgate 2
  •  1 hour 30 minutes
  • Event
    Art and Crafts Pleasure
2:30 PM
2:30 PM
4:00 PM
4:00 PM
5:30 PM
5:30 PM
7:00 PM
7:00 PM
  • Sumptuously Gothic
  • Room 6
  •  1 hour
  • Panel
    Welcoming the Unwelcome Art and Crafts Literature TV Cinema
8:30 PM
8:30 PM
9:30 PM
9:30 PM
  • LARP
  • Room 6
  •  1 hour
  • Game
    Games
10:30 PM
10:30 PM

Monday March 28, 2016

10:00 AM
10:00 AM
  • LARP
  • Room 10
  •  1 hour
  • Game
    Games
  • Read My Enemy
  • Room 8&9
  •  1 hour
  • Panel
    Literature Welcoming the Unwelcome
  • Tai Chi
  • Deansgate 2
  •  1 hour
  • Workshop
    Workshop Pleasure
11:30 AM
11:30 AM
1:00 PM
1:00 PM
  • Kaffeeklatsch with Alex Lamb
  • Signup required
  • Room 10
  •  1 hour
  • Author Reading
    Author Reading
  • Sense8
  • Room 8&9
  •  1 hour
  • Panel
    TV Cultures
2:30 PM
2:30 PM
  • Kaffeeklatsch with Aliette de Bodard
  • Signup required
  • Room 10
  •  1 hour
  • Author Reading
    Author Reading
4:00 PM
4:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
9:30 PM
9:30 PM