vendredi 25 mars, 2016

10h00
10h00
12h00
12h00
13h00
13h00
14h30
14h30
16h00
16h00
17h30
17h30
19h00
19h00
19h30
20h30
20h30
  • LARP
  • Room 6
  •  1 heure
  • Game
    Games
21h30
21h30
22h30
22h30

samedi 26 mars, 2016

10h00
10h00
11h00
11h00
11h30
13h00
13h00
14h00
14h00
14h30
16h00
16h00
17h30
17h30
  • BSFA Awards
  • Deansgate 2&3
  •  1 heure 30 minutes
  • Event
    Literature
18h30
18h30
19h00
19h00
20h30
20h30
21h00
21h00
21h30
  • LARP
  • Room 6
  •  1 heure
  • Game
    Games
22h00
22h00
22h30

dimanche 27 mars, 2016

9h00
9h00
10h00
10h00
11h00
11h00
11h30
13h00
13h00
  • Art Auction
  • Deansgate 2
  •  1 heure 30 minutes
  • Event
    Art and CraftsPleasure
14h30
14h30
16h00
16h00
17h30
17h30
19h00
19h00
20h30
20h30
21h30
21h30
  • LARP
  • Room 6
  •  1 heure
  • Game
    Games
22h30
22h30

lundi 28 mars, 2016

10h00
10h00
  • LARP
  • Room 10
  •  1 heure
  • Game
    Games
  • Tai Chi
  • Deansgate 2
  •  1 heure
  • Workshop
    WorkshopPleasure
11h30
11h30
13h00
13h00
  • Kaffeeklatsch with Alex Lamb
  • Inscription req.
  • Room 10
  •  1 heure
  • Author Reading
    Author Reading
  • Sense8
  • Room 8&9
  •  1 heure
  • Panel
    TVCultures
14h30
14h30
  • Kaffeeklatsch with Aliette de Bodard
  • Inscription req.
  • Room 10
  •  1 heure
  • Author Reading
    Author Reading
16h00
16h00
17h00
17h00
20h00
20h00
21h30
21h30