Nick Pope

British Government UFO Investigator
Ancient Aliens
Participates in 16 items

Nick Pope worked for the UK’s Ministry of Defense, investigating UFOs and other mysteries officially, for the British Government, leading the media to call him the real Fox Mulder. Because of his work on these real-life "X-Files," Nick has worked as consultant or spokesperson on numerous alien-themed movies, TV series and video games. Nick Pope is a regular contributor to numerous TV shows, including Ancient Aliens.

Sessions in which Nick Pope participates

Friday June 15, 2018

8:30 AM
8:30 AM
Check-In (Friday) 10 hours 30 minutes 8:30 AM  -  7:00 PM
Talent Info
11:00 AM
11:00 AM
Nick Pope Photograph Session 1 minute 11:00 AM  -  11:01 AM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
12:00 PM
12:00 PM
Government UFO Programs 50 minutes 12:00 PM  -  12:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
Space & Alien CommunicationAncient Aliens ContributorsExploring the ExplorersInteractions Between Worlds
2:00 PM
2:00 PM
Nick Pope Autograph Session 1 minute 2:00 PM  -  2:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
3:00 PM
3:00 PM
Science Fiction Meets Science Fact 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
Ancient AliensAliens in Pop Culture
5:15 PM
5:15 PM
Talent Info
7:30 PM
7:30 PM
Exclusive Gold Pass Event 1 hour 50 minutes 7:30 PM  -  9:20 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)

Saturday June 16, 2018

11:00 AM
11:00 AM
Nick Pope Photograph Session 1 minute 11:00 AM  -  11:01 AM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
11:30 AM
11:30 AM
Nick Pope Autograph Session 1 minute 11:30 AM  -  11:31 AM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
12:00 PM
12:00 PM
Ancient Aliens: I Was Abducted, Part 1 50 minutes 12:00 PM  -  12:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
Ancient Aliens
2:00 PM
2:00 PM
Ancient Aliens: Space Station Moon 50 minutes 2:00 PM  -  2:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
Space & Alien CommunicationAncient Aliens Contributors
4:00 PM
4:00 PM
Ancient Aliens: I Was Abducted, Part 2 50 minutes 4:00 PM  -  4:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)

Sunday June 17, 2018

10:00 AM
10:00 AM
Nick Pope Photograph Session 1 minute 10:00 AM  -  10:01 AM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
10:30 AM
10:30 AM
Nick Pope Autograph Session 1 minute 10:30 AM  -  10:31 AM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
11:00 AM
11:00 AM
Ancient Aliens: Beyond Roswell 50 minutes 11:00 AM  -  11:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Mainstage (Civic Auditorium)
Space & Alien CommunicationAncient Aliens Contributors
1:00 PM
1:00 PM
Ancient Aliens: Mysteries of Antarctica 50 minutes 1:00 PM  -  1:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Mainstage (Civic Auditorium)
Ancient Aliens ContributorsThe Unknown