David H. Childress

Ancient Aliens
Participates in 15 items
David Hatcher Childress, known as the real-life Indiana Jones to the many fans of his books, is a captivating speaker and the author or coauthor of over 20 books. He has traveled the world several times over, seeking adventure and the answers to the mysteries of mankind’s past. He has appeared on Fox-TV’s Sightings and Encounters, two NBC-TV specials, The Conspiracy Zone, and segments for the Discovery Channel, A&E, SYFY Channel, HISTORY, The Travel Channel, and others. He is currently a consulting producer and featured contributor on HISTORY's Ancient Aliens. David appeared in the Canadian television show Weird or What?, hosted by William Shatner. He is also a frequent guest on nationally syndicated radio shows. He continues to explore, write, and excite people about discovery through his magazine, World Explorer, and his publishing company, Adventures Unlimited Press. When not traveling, he divides his time between his homes in Illinois and Arizona.

Sessions in which David H. Childress participates

Friday June 15, 2018

8:30 AM
8:30 AM
Check-In (Friday) 10 hours 30 minutes 8:30 AM  -  7:00 PM
Talent Info
11:00 AM
11:00 AM
David Childress Photograph Session 1 minute 11:00 AM  -  11:01 AM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
11:30 AM
11:30 AM
David Childress Autograph Session 1 minute 11:30 AM  -  11:31 AM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 3 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
12:00 PM
12:00 PM
Ancient Aliens: The Visionaries 50 minutes 12:00 PM  -  12:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Mainstage (Civic Auditorium)
Ancient Aliens ContributorsInteractions Between Worlds
4:00 PM
4:00 PM
Ancient Aliens: New Archaeological Discoveries 50 minutes 4:00 PM  -  4:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
Participant David H. Childress (Ancient Aliens) | Participant Jason Martell | Participant Ramy Romany | Participant Hugh Newman | Participant Scott Hartford
Ancient Aliens ContributorsDiscoveriesHistory of Our World
5:15 PM
5:15 PM
Talent Info
7:30 PM
7:30 PM
Exclusive Gold Pass Event 1 hour 50 minutes 7:30 PM  -  9:20 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)

Saturday June 16, 2018

11:00 AM
11:00 AM
Ancient Aliens: Our Favorite Episodes 50 minutes 11:00 AM  -  11:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
Ancient Aliens Contributors
2:00 PM
2:00 PM
Ancient Aliens: Space Station Moon 50 minutes 2:00 PM  -  2:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
Space & Alien CommunicationAncient Aliens Contributors
3:30 PM
3:30 PM
David Childress Photograph Session 1 minute 3:30 PM  -  3:31 PM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
4:30 PM
4:30 PM
David Childress Autograph Session 1 minute 4:30 PM  -  4:31 PM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Autograph Session

Sunday June 17, 2018

11:00 AM
11:00 AM
Ancient Aliens: Beyond Roswell 50 minutes 11:00 AM  -  11:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Mainstage (Civic Auditorium)
Space & Alien CommunicationAncient Aliens Contributors
1:00 PM
1:00 PM
Ancient Aliens: Mysteries of Antarctica 50 minutes 1:00 PM  -  1:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Mainstage (Civic Auditorium)
Ancient Aliens ContributorsThe Unknown
2:00 PM
2:00 PM
David Childress Autograph Session 1 minute 2:00 PM  -  2:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
4:00 PM
4:00 PM
David Childress Photograph Session 1 minute 4:00 PM  -  4:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Photograph Session