Travis Taylor

Ancient Aliens
Participates in 10 items

Dr. Travis Taylor is a licensed Professional Engineer who holds PhDs in Optical Science and Engineering, Aerospace Systems Engineering, as well as Master’s degrees in Physics, Mechanical & Aerospace Engineering, and Astronomy, and a Bachelor's degree in Electrical Engineering. For the past twenty-five years, Taylor has worked on various programs for the Department of Defense and NASA in areas that include advanced propulsion concepts, quantum teleportation, space telescopes, space-based beamed energy systems, future combat technologies and systems, and next generation space launch concepts. Dr. Taylor has published over 25 papers, two textbooks (including Alien Invasion), and has authored or co-authored over twenty bestselling science fiction novels. His penchant for experiments and inventiveness have been captured in hit shows such as Rocket City Rednecks and 3 Scientists Walk Into a Bar, as well as HISTORY’s The Tesla Files and Ancient Aliens. In addition to his professional endeavors, Taylor is a championship black belt martial artist and CrossFit athlete, and has run a marathon in a bulletproof full-body armor suit of his invention.

Sessions in which Travis Taylor participates

Friday June 15, 2018

8:30 AM
8:30 AM
Check-In (Friday) 10 hours 30 minutes 8:30 AM  -  7:00 PM
Talent Info
12:00 PM
12:00 PM
Ancient Aliens: The Visionaries 50 minutes 12:00 PM  -  12:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Mainstage (Civic Auditorium)
Ancient Aliens ContributorsInteractions Between Worlds
2:00 PM
2:00 PM
Alien Invasion: Likelihood, Protocols, and the Need to Know 50 minutes 2:00 PM  -  2:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
Lecture
4:00 PM
4:00 PM
Breakthrough Physics: Warp Drives, Stargates, and the Quantum Connection 50 minutes 4:00 PM  -  4:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
5:15 PM
5:15 PM
Talent Info
7:30 PM
7:30 PM
Exclusive Gold Pass Event 1 hour 50 minutes 7:30 PM  -  9:20 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)

Saturday June 16, 2018

10:00 AM
10:00 AM
Ancient Aliens: Aliens and Stargates 50 minutes 10:00 AM  -  10:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
Ancient Aliens ContributorsInteractions Between WorldsHistory of Our World
12:00 PM
12:00 PM
Ancient Aliens: Destination Mars 50 minutes 12:00 PM  -  12:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Cassiopeia Room (Ballroom A/B/C)
Space & Alien CommunicationAncient Aliens Contributors
2:00 PM
2:00 PM
Mjolnir, Ezekiel's Scroll, and other Amazing ET Science 50 minutes 2:00 PM  -  2:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
3:00 PM
3:00 PM
Ancient Aliens: The Next Humans 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
Ancient Aliens ContributorsHistory of Our World