Friday June 15, 2018

9:00 AM
9:00 AM
Attendee Check-In and Registration 8 hours 9:00 AM  -  5:00 PM  |  Pasadena Convention Center , Marketplace (Exhibit Hall A)
Event Hours
Marketplace Open to Gold and Silver Pass holders 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  Pasadena Convention Center , Marketplace (Exhibit Hall A)
Event Hours
10:00 AM
10:00 AM
Ancient Aliens: Meet the Producers 50 minutes 10:00 AM  -  10:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Civic Auditorium
Panel
Ancient Aliens ContributorsExploring the Explorers
Ancient Aliens: Destination Orion 50 minutes 10:00 AM  -  10:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
Space & Alien CommunicationAncient Aliens Contributors
The Impact of Star Trek 50 minutes 10:00 AM  -  10:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Cassiopeia Room (Ballroom A/B/C)
Something Wonderful This Way Comes 50 minutes 10:00 AM  -  10:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Interactions Between Worlds
Jonathan Young Autograph Session 1 minute 10:00 AM  -  10:01 AM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
Rabbi Ariel B. Tzadok Photograph Session 1 minute 10:00 AM  -  10:01 AM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
Linda Moulton Howe Photograph Session 1 minute 10:00 AM  -  10:01 AM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
Marketplace Open 7 hours 10:00 AM  -  5:00 PM  |  Pasadena Convention Center , Marketplace (Exhibit Hall A)
Event Hours
10:30 AM
Rabbi Ariel B. Tzadok Autograph Session 1 minute 10:30 AM  -  10:31 AM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
Mike Bara Autograph Session 1 minute 10:30 AM  -  10:31 AM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
11:00 AM
11:00 AM
Sci-Fi and Pop Culture
An Examination of Hyperspace 50 minutes 11:00 AM  -  11:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
Ancient Aliens ContributorsThe Unknown
The Women of Star Wars 50 minutes 11:00 AM  -  11:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Cassiopeia Room (Ballroom A/B/C)
Robert Clotworthy: Actor 50 minutes 11:00 AM  -  11:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Exploring the Explorers
Linda Moulton Howe Autograph Session 1 minute 11:00 AM  -  11:01 AM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
Jason Martell Autograph Session 1 minute 11:00 AM  -  11:01 AM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
Nick Pope Photograph Session 1 minute 11:00 AM  -  11:01 AM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
David Childress Photograph Session 1 minute 11:00 AM  -  11:01 AM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
11:30 AM
Ramy Romany Autograph Session 1 minute 11:30 AM  -  11:31 AM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
David Childress Autograph Session 1 minute 11:30 AM  -  11:31 AM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 3 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
Jason Martell Photograph Session 1 minute 11:30 AM  -  11:31 AM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
12:00 PM
12:00 PM
Ancient Aliens: The Visionaries 50 minutes 12:00 PM  -  12:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Civic Auditorium
Ancient Aliens ContributorsInteractions Between Worlds
Government UFO Programs 50 minutes 12:00 PM  -  12:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
Space & Alien CommunicationAncient Aliens ContributorsExploring the ExplorersInteractions Between Worlds
Ancient Symbols in TV and Films 50 minutes 12:00 PM  -  12:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Cassiopeia Room (Ballroom A/B/C)
Ancient Aliens Contributors
Sequestered Technology 50 minutes 12:00 PM  -  12:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Interactions Between Worlds
Robert Picardo Autograph Session 1 minute 12:00 PM  -  12:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
William Henry Autograph Session 1 minute 12:00 PM  -  12:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
Robert Clotworthy Photograph Session 1 minute 12:00 PM  -  12:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
12:30 PM
Robert Clotworthy Autograph Session 1 minute 12:30 PM  -  12:31 PM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 3 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
William Henry Photograph Session 1 minute 12:30 PM  -  12:31 PM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
1:00 PM
1:00 PM
Megaliths and Earth Energies of Ancient South America 50 minutes 1:00 PM  -  1:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
History of Our World
Dean Alioto: Filmmaker 50 minutes 1:00 PM  -  1:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Exploring the Explorers
Stranger Things: What will happen in Season 3? 50 minutes 1:00 PM  -  1:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Scorpius Room (Ballroom F/G)
Sean Astin Photograph Session 1 minute 1:00 PM  -  1:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
Ramy Romany Photograph Session 1 minute 1:00 PM  -  1:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
1:30 PM
Jonathan Young Photograph Session 1 minute 1:30 PM  -  1:31 PM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
2:00 PM
2:00 PM
Ancient Aliens: The Star Children 50 minutes 2:00 PM  -  2:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Civic Auditorium
Ancient Aliens ContributorsInteractions Between Worlds
Alien Invasion: Likelihood, Protocols, and the Need to Know 50 minutes 2:00 PM  -  2:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
Lecture
Death on Mars 50 minutes 2:00 PM  -  2:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Space & Alien CommunicationInteractions Between Worlds
Generations of Fandom 50 minutes 2:00 PM  -  2:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Scorpius Room (Ballroom F/G)
Sean Astin Autograph Session 1 minute 2:00 PM  -  2:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
Nick Pope Autograph Session 1 minute 2:00 PM  -  2:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
Giorgio A. Tsoukalos Photograph Session 1 minute 2:00 PM  -  2:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
Erich von Däniken Photograph Session 1 minute 2:00 PM  -  2:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
3:00 PM
3:00 PM
Whistleblower Revelations About A. I. and An Alien Presence 1 hour 20 minutes 3:00 PM  -  4:20 PM  |  Pasadena Convention Center , Civic Auditorium
Ancient Aliens Contributors
Science Fiction Meets Science Fact 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
Ancient AliensAliens in Pop Culture
ET Contact: They Are Here Documentary Screening and Talkback 1 hour 50 minutes 3:00 PM  -  4:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Cassiopeia Room (Ballroom A/B/C)
Ramy Romany: Filmmaker 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Exploring the Explorers
Battlestar Galactica Fan Meetup 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Scorpius Room (Ballroom F/G)
Giorgio A. Tsoukalos Autograph Session 1 minute 3:00 PM  -  3:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
Erich von Däniken Autograph Session 1 minute 3:00 PM  -  3:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
Robert Picardo Photograph Session 1 minute 3:00 PM  -  3:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
Mike Bara Photograph Session 1 minute 3:00 PM  -  3:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Photograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Photograph Session
4:00 PM
4:00 PM
Ancient Aliens: New Archaeological Discoveries 50 minutes 4:00 PM  -  4:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Orion Room (Exhibit Hall C)
Ancient Aliens ContributorsDiscoveriesHistory of Our World
Breakthrough Physics: Warp Drives, Stargates, and the Quantum Connection 50 minutes 4:00 PM  -  4:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Robert Picardo Autograph Session 1 minute 4:00 PM  -  4:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 1 (Exhibit Hall A)
Autograph Session
Sean Astin Autograph Session 1 minute 4:00 PM  -  4:01 PM  |  Pasadena Convention Center , Autograph Area 2 (Exhibit Hall A)
Autograph Session