Pasadena Convention Center - Andromeda Room (Ballroom D/E)

Sessions

Friday June 15, 2018

10:00 AM
10:00 AM
Something Wonderful This Way Comes 50 minutes 10:00 AM  -  10:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Interactions Between Worlds
11:00 AM
11:00 AM
Robert Clotworthy: Actor 50 minutes 11:00 AM  -  11:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Exploring the Explorers
12:00 PM
12:00 PM
Sequestered Technology 50 minutes 12:00 PM  -  12:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Interactions Between Worlds
1:00 PM
1:00 PM
Dean Alioto: Filmmaker 50 minutes 1:00 PM  -  1:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Exploring the Explorers
2:00 PM
2:00 PM
Death on Mars 50 minutes 2:00 PM  -  2:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Space & Alien CommunicationInteractions Between Worlds
3:00 PM
3:00 PM
Ramy Romany: Filmmaker 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Exploring the Explorers
4:00 PM
4:00 PM
Breakthrough Physics: Warp Drives, Stargates, and the Quantum Connection 50 minutes 4:00 PM  -  4:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)

Saturday June 16, 2018

11:00 AM
11:00 AM
Ancient Giants of North America and the Stonehenge Connection 50 minutes 11:00 AM  -  11:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Exploring the Explorers
2:00 PM
2:00 PM
Mjolnir, Ezekiel's Scroll, and other Amazing ET Science 50 minutes 2:00 PM  -  2:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
3:00 PM
3:00 PM
The Truth Embargo 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Exploring the ExplorersInteractions Between Worlds

Sunday June 17, 2018

10:00 AM
10:00 AM
Theoretical Plasma Physics For Dummies 50 minutes 10:00 AM  -  10:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Exploring the Explorers
12:00 PM
12:00 PM
Comets and Meteor Showers 50 minutes 12:00 PM  -  12:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Space & Alien Communication
2:00 PM
2:00 PM
Earth Grids: Secret Patterns of Gaia's Sacred Sites 50 minutes 2:00 PM  -  2:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
History of Our World
3:00 PM
3:00 PM
Mummies: The Human Time Machine 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Andromeda Room (Ballroom D/E)
Ancient Aliens ContributorsExploring the Explorers