Pasadena Convention Center - Scorpius Room (Ballroom F/G)

Sessions

Friday June 15, 2018

1:00 PM
1:00 PM
Stranger Things: What will happen in Season 3? 50 minutes 1:00 PM  -  1:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Scorpius Room (Ballroom F/G)
2:00 PM
2:00 PM
Generations of Fandom 50 minutes 2:00 PM  -  2:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Scorpius Room (Ballroom F/G)
3:00 PM
3:00 PM
Battlestar Galactica Fan Meetup 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Scorpius Room (Ballroom F/G)

Saturday June 16, 2018

10:00 AM
10:00 AM
What is Astrobiology? 50 minutes 10:00 AM  -  10:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Scorpius Room (Ballroom F/G)
Space & Alien CommunicationInteractions Between Worlds
11:00 AM
11:00 AM
Making Sense of It All... Replacing Denial with Wonder 50 minutes 11:00 AM  -  11:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Scorpius Room (Ballroom F/G)
Lecture
The Unknown
2:00 PM
2:00 PM
John Brandenburg: Scientist and Author 50 minutes 2:00 PM  -  2:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Scorpius Room (Ballroom F/G)
Exploring the ExplorersSci-Fi and Pop Culture
3:00 PM
3:00 PM
Gregory Possman Session 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Scorpius Room (Ballroom F/G)
Interactions Between Worlds

Sunday June 17, 2018

11:00 AM
11:00 AM
Debate: The Best Star Trek 50 minutes 11:00 AM  -  11:50 AM  |  Pasadena Convention Center , Scorpius Room (Ballroom F/G)
12:00 PM
12:00 PM
Debate: Star Wars v Star Trek 50 minutes 12:00 PM  -  12:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Scorpius Room (Ballroom F/G)
1:00 PM
1:00 PM
The X-Files Fan Meetup 50 minutes 1:00 PM  -  1:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Scorpius Room (Ballroom F/G)
3:00 PM
3:00 PM
X-Files Trivia 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Pasadena Convention Center , Scorpius Room (Ballroom F/G)