Friday October 4, 2019

8:30 AM
8:30 AM
Box Office Open 9 hours 30 minutes 8:30 AM  -  6:00 PM  |  Box Office
Event Hours
Customer Service Open 9 hours 30 minutes 8:30 AM  -  6:00 PM  |  Customer Service
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Galactic and Cosmic Passholders' Marketplace Preview 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  Marketplace (Hall C)
Event Hours
Premium Passholders Only
10:00 AM
10:00 AM
Ancient Aliens: Alien Engineering 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  MainStage (Ballroom C123)
Panel
Ancient Aliens Contributors
Aliens, Angels, and Demons: A Journey Through the Bible 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Draco Room (C140/142)
Lecture
Religion & Spirituality
Strange Alien Encounters 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Scorpius Room (C141/C143/C149)
Lecture
Abductions & Contact
Nick Pope Photograph - Friday A 30 minutes 10:00 AM  -  10:30 AM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Marketplace Open 8 hours 10:00 AM  -  6:00 PM  |  Marketplace (Hall C)
Event Hours
10:30 AM
Mike Bara Photograph - Friday A 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Nick Pope Autograph - Friday A 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
11:00 AM
11:00 AM
Mike Bara Autograph - Friday A 30 minutes 11:00 AM  -  11:30 AM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
11:10 AM
Hugh Newman Photograph - Friday A 20 minutes 11:10 AM  -  11:30 AM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
11:15 AM
UFOs: Fact vs. Fiction (Additional Purchase Required) 1 hour 30 minutes 11:15 AM  -  12:45 PM  |  Orion Room (C144/145)
Workshop
Government & Disclosure
11:20 AM
Ancient Aliens: Meet the Producers 1 hour 11:20 AM  -  12:20 PM  |  MainStage (Ballroom C123)
Panel
Ancient Aliens Contributors
The Search for Planet X 1 hour 11:20 AM  -  12:20 PM  |  Draco Room (C140/142)
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAstronomy & Physics
Ancient Sources and the Personal Quest 1 hour 11:20 AM  -  12:20 PM  |  Scorpius Room (C141/C143/C149)
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesReligion & Spirituality
11:30 AM
Rabbi Ariel B. Tzadok Photograph - Friday A 30 minutes 11:30 AM  -  12:00 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Hugh Newman Autograph - Friday A 30 minutes 11:30 AM  -  12:00 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
12:00 PM
12:00 PM
David H. Childress Photograph - Friday A 30 minutes 12:00 PM  -  12:30 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Rabbi Ariel B. Tzadok Autograph - Friday A 30 minutes 12:00 PM  -  12:30 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Galactic Pass Meet and Greet: Travis Taylor 30 minutes 12:00 PM  -  12:30 PM  |  Galactic Lounge (C146)
Meet and Greet
Galactic Passholders Only
12:30 PM
Giorgio A. Tsoukalos Photograph - Friday A 30 minutes 12:30 PM  -  1:00 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
David H. Childress Autograph - Friday A 30 minutes 12:30 PM  -  1:00 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
12:40 PM
The Secret of Skinwalker Ranch 1 hour 12:40 PM  -  1:40 PM  |  MainStage (Ballroom C123)
Panel
UFOlogyAbductions & Contact
The GEM Unification Theory 1 hour 12:40 PM  -  1:40 PM  |  Draco Room (C140/142)
Lecture
Astronomy & Physics
Aliens on the Moon 1 hour 12:40 PM  -  1:40 PM  |  Scorpius Room (C141/C143/C149)
Lecture
Government & Disclosure
Galactic Pass Meet and Greet: Caroline Cory 30 minutes 12:40 PM  -  1:10 PM  |  Galactic Lounge (C146)
Meet and Greet
Galactic Passholders Only
1:00 PM
1:00 PM
Giorgio A. Tsoukalos Autograph - Friday A 30 minutes 1:00 PM  -  1:30 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
2:00 PM
2:00 PM
Jason Martell Photograph - Friday A 30 minutes 2:00 PM  -  2:30 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
2:20 PM
Ancient Aliens: Ark of the Covenant 1 hour 2:20 PM  -  3:20 PM  |  MainStage (Ballroom C123)
Panel
Religion & SpiritualityAncient Aliens Contributors
Retrace Your Extraterrestrial Past Life and Lineage 1 hour 2:20 PM  -  3:20 PM  |  Draco Room (C140/142)
Lecture
Abductions & Contact
Official Government UFO Investigation Agencies 1 hour 2:20 PM  -  3:20 PM  |  Scorpius Room (C141/C143/C149)
Lecture
Government & Disclosure
2:30 PM
Jason Martell Autograph - Friday A 30 minutes 2:30 PM  -  3:00 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
2:40 PM
Giorgio A. Tsoukalos Photograph - Friday B 20 minutes 2:40 PM  -  3:00 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
3:00 PM
3:00 PM
Giorgio A. Tsoukalos Autograph - Friday B 20 minutes 3:00 PM  -  3:20 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
3:30 PM
Travis Taylor Photograph - Friday A 30 minutes 3:30 PM  -  4:00 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Galactic Pass Meet and Greet: Jonathan Young 30 minutes 3:30 PM  -  4:00 PM  |  Galactic Lounge (C146)
Meet and Greet
Galactic Passholders Only
3:40 PM
Ancient Aliens: Space Station Egypt 1 hour 3:40 PM  -  4:40 PM  |  MainStage (Ballroom C123)
Panel
Ancient Aliens ContributorsAncient Astronaut Theory & Ancient Cultures
The Secret History of MJ-12 1 hour 3:40 PM  -  4:40 PM  |  Draco Room (C140/142)
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesGovernment & Disclosure
How a Rockstar Facilitated Government UFO Disclosure 1 hour 3:40 PM  -  4:40 PM  |  Scorpius Room (C141/C143/C149)
Lecture
Government & DisclosureUFOlogy
4:00 PM
4:00 PM
Jonathan Young Photograph - Friday A 30 minutes 4:00 PM  -  4:30 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Travis Taylor Autograph - Friday A 30 minutes 4:00 PM  -  4:30 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
4:30 PM
Jonathan Young Autograph - Friday A 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
8:00 PM
8:00 PM
Watch Party: ANCIENT ALIENS Episode Premiere 50 minutes 8:00 PM  -  8:50 PM  |  MainStage (Ballroom C123)
Screening
9:00 PM
9:00 PM
Watch Party: IN SEARCH OF Episode Premiere 50 minutes 9:00 PM  -  9:50 PM  |  MainStage (Ballroom C123)
Screening

Saturday October 5, 2019

8:30 AM
8:30 AM
Box Office Open 9 hours 30 minutes 8:30 AM  -  6:00 PM  |  Box Office
Event Hours
Customer Service Open 9 hours 30 minutes 8:30 AM  -  6:00 PM  |  Customer Service
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Marketplace (Hall C)
Event Hours
10:00 AM
10:00 AM
Ancient Aliens: Alien Encounters 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  MainStage (Ballroom C123)
Panel
Abduction and Contact Experiences
History of Quantum Consciousness 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Draco Room (C140/142)
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAstronomy & Physics
The Political History of Disclosure 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Scorpius Room (C141/C143/C149)
Lecture
Government & DisclosureUFOlogy
Q&A with the Rabbi (Additional Purchase Required) 1 hour 30 minutes 10:00 AM  -  11:30 AM  |  Orion Room (C144/145)
Workshop
Religion & Spirituality
Hugh Newman Photograph - Saturday A 30 minutes 10:00 AM  -  10:30 AM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Galactic Pass Meet and Greet: Jason Martell 30 minutes 10:00 AM  -  10:30 AM  |  Galactic Lounge (C146)
Meet and Greet
Galactic Passholders Only
10:30 AM
Hugh Newman Autograph - Saturday A 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
10:40 AM
Galactic Pass Meet and Greet: Giorgio A. Tsoukalos 30 minutes 10:40 AM  -  11:10 AM  |  Galactic Lounge (C146)
Meet and Greet
Galactic Passholders Only
10:50 AM
David H. Childress Photograph - Saturday A 30 minutes 10:50 AM  -  11:20 AM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
11:20 AM
11:20 AM
The Future of Skinwalker Ranch 1 hour 11:20 AM  -  12:20 PM  |  MainStage (Ballroom C123)
Panel
UFOlogyAbductions & Contact
How Sci-Fi Movies Document Emerging Perceptions 1 hour 11:20 AM  -  12:20 PM  |  Draco Room (C140/142)
Lecture
Sci-Fi & Pop Culture
Megalithomania Around The World: Impossible Engineering and Secret Traditions of the Ancients 1 hour 11:20 AM  -  12:20 PM  |  Scorpius Room (C141/C143/C149)
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient Cultures
Giorgio A. Tsoukalos Photograph - Saturday A 30 minutes 11:20 AM  -  11:50 AM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
David H. Childress Autograph - Saturday A 30 minutes 11:20 AM  -  11:50 AM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
11:45 AM
Group Regression: Remember Your Contact Experience and Bring Closure (Additional Purchase Required) 1 hour 30 minutes 11:45 AM  -  1:15 PM  |  Orion Room (C144/145)
Workshop
Abductions & ContactAncient Aliens ContributorsAdditional Ticket Required
11:50 AM
Giorgio A. Tsoukalos Autograph - Saturday A 30 minutes 11:50 AM  -  12:20 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
12:40 PM
12:40 PM
Ancient Aliens: New Discoveries 1 hour 12:40 PM  -  1:40 PM  |  MainStage (Ballroom C123)
Panel
Ancient Aliens Contributors
Secrets of a Government UFO Investigator 1 hour 12:40 PM  -  1:40 PM  |  Draco Room (C140/142)
Lecture
Government & Disclosure
Space Propulsion and Power Generation 1 hour 12:40 PM  -  1:40 PM  |  Scorpius Room (C141/C143/C149)
Lecture
Astronomy & Physics
2:00 PM
2:00 PM
Alien Invasion: Likelihood, Protocols, and the Need to Know (Additional Purchase Required) 1 hour 30 minutes 2:00 PM  -  3:30 PM  |  Scorpius Room (C141/C143/C149)
Workshop
Government & Disclosure
2:10 PM
Jason Martell Photograph - Saturday A 30 minutes 2:10 PM  -  2:40 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
2:20 PM
2:40 PM
Jason Martell Autograph - Saturday A 30 minutes 2:40 PM  -  3:10 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
2:45 PM
Giorgio A. Tsoukalos Photograph - Saturday B 25 minutes 2:45 PM  -  3:10 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
3:10 PM
3:10 PM
Jonathan Young Photograph - Saturday A 30 minutes 3:10 PM  -  3:40 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Giorgio A. Tsoukalos Autograph - Saturday B 25 minutes 3:10 PM  -  3:35 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
3:30 PM
Galactic Pass Meet and Greet: Mike Bara 30 minutes 3:30 PM  -  4:00 PM  |  Galactic Lounge (C146)
Meet and Greet
Galactic Passholders Only
3:40 PM
Ancient Aliens: Secrets of the Maya 1 hour 3:40 PM  -  4:40 PM  |  MainStage (Ballroom C123)
Panel
Ancient Aliens Contributors
Do "Spacetime Portals" Exist on Earth? 1 hour 3:40 PM  -  4:40 PM  |  Draco Room (C140/142)
Lecture
Astronomy & Physics
Mars: Life in the Past and Present 1 hour 3:40 PM  -  4:40 PM  |  Scorpius Room (C141/C143/C149)
Panel
Abductions & ContactAstronomy & Physics
4:00 PM
4:00 PM
Nick Pope Photograph - Saturday A 30 minutes 4:00 PM  -  4:30 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Jonathan Young Autograph - Saturday A 30 minutes 4:00 PM  -  4:30 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
4:20 PM
AlienCon 2019 Costume Contest Registration 20 minutes 4:20 PM  -  4:40 PM  |  Orion Room (C144/145)
Special Event
4:30 PM
Mike Bara Photograph - Saturday A 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Nick Pope Autograph - Saturday A 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
5:00 PM
5:00 PM
Travis Taylor Photograph - Saturday A 30 minutes 5:00 PM  -  5:30 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Mike Bara Autograph - Saturday A 30 minutes 5:00 PM  -  5:30 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
5:30 PM
Travis Taylor Autograph - Saturday A 30 minutes 5:30 PM  -  6:00 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
7:00 PM
7:00 PM
Exclusive Cosmic and Galactic Passholder Event 1 hour 30 minutes 7:00 PM  -  8:30 PM  |  Draco Room (C140/142)
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesPremium Passholders Only

Sunday October 6, 2019

8:30 AM
8:30 AM
Box Office Open 9 hours 30 minutes 8:30 AM  -  6:00 PM  |  Box Office
Event Hours
Customer Service Open 9 hours 30 minutes 8:30 AM  -  6:00 PM  |  Customer Service
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Marketplace (Hall C)
Event Hours
9:30 AM
Mike Bara Photograph - Sunday A 30 minutes 9:30 AM  -  10:00 AM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
10:00 AM
10:00 AM
Ancient Aliens: Metaphysics and Prophecy 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  MainStage (Ballroom C123)
Panel
Ancient Aliens Contributors
Nick Pope AMA (Ask Me Anything) 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Draco Room (C140/142)
Q&A Session
Government & Disclosure
Where Are They? 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Scorpius Room (C141/C143/C149)
Panel
Abductions & Contact
Workshop
Government & Disclosure
David H. Childress Photograph - Sunday A 30 minutes 10:00 AM  -  10:30 AM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Mike Bara Autograph - Sunday A 30 minutes 10:00 AM  -  10:30 AM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
10:30 AM
Jason Martell Photograph - Sunday A 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
David H. Childress Autograph - Sunday A 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
11:00 AM
11:00 AM
Jason Martell Autograph - Sunday A 30 minutes 11:00 AM  -  11:30 AM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
11:15 AM
Galactic Pass Meet and Greet: Rabbi Ariel B. Tzadok 30 minutes 11:15 AM  -  11:45 AM  |  Galactic Lounge (C146)
Meet and Greet
Galactic Passholders Only
11:20 AM
Ancient Aliens: Area 51 – Secret Space Programs 1 hour 11:20 AM  -  12:20 PM  |  MainStage (Ballroom C123)
Panel
Ancient Aliens ContributorsGovernment & Disclosure
Is Time Travel Theoretically Possible? 1 hour 11:20 AM  -  12:20 PM  |  Draco Room (C140/142)
Lecture
Astronomy & Physics
Giantology: Scientific Evidence for A Worldwide Culture of Giants in Prehistory 1 hour 11:20 AM  -  12:20 PM  |  Scorpius Room (C141/C143/C149)
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient Cultures
Giorgio A. Tsoukalos Photograph - Sunday A 20 minutes 11:20 AM  -  11:40 AM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
11:40 AM
Giorgio A. Tsoukalos Autograph - Sunday A 20 minutes 11:40 AM  -  12:00 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
12:00 PM
12:00 PM
Jonathan Young Photograph - Sunday A 30 minutes 12:00 PM  -  12:30 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
12:30 PM
Jonathan Young Autograph - Sunday A 30 minutes 12:30 PM  -  1:00 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Galactic Pass Meet and Greet: David H. Childress 30 minutes 12:30 PM  -  1:00 PM  |  Galactic Lounge (C146)
Meet and Greet
Galactic Passholders Only
12:40 PM
Ancient Aliens: Antarctica — The New Evidence 1 hour 12:40 PM  -  1:40 PM  |  MainStage (Ballroom C123)
Panel
Ancient Aliens Contributors
Alien Cover-Ups 1 hour 12:40 PM  -  1:40 PM  |  Draco Room (C140/142)
Lecture
UFOlogyGovernment & Disclosure
Astronomers and UFOs 1 hour 12:40 PM  -  1:40 PM  |  Scorpius Room (C141/C143/C149)
Lecture
Astronomy & PhysicsUFOlogy
1:40 PM
1:40 PM
Group Regression: Remember Your Contact Experience and Bring Closure (Additional Purchase Required) 1 hour 30 minutes 1:40 PM  -  3:10 PM  |  Orion Room (C144/145)
Workshop
Ancient Aliens ContributorsAdditional Ticket RequiredAbductions & Contact
2:20 PM
2:20 PM
Ancient Aliens: What Lies Beneath 1 hour 2:20 PM  -  3:20 PM  |  MainStage (Ballroom C123)
Panel
Ancient Aliens Contributors
The Mars-Earth Connection 1 hour 2:20 PM  -  3:20 PM  |  Draco Room (C140/142)
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient Cultures
2:40 PM
Travis Taylor Photograph - Sunday A 30 minutes 2:40 PM  -  3:10 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Galactic Pass Meet and Greet: Nick Pope 30 minutes 2:40 PM  -  3:10 PM  |  Galactic Lounge (C146)
Meet and Greet
Galactic Passholders Only
3:10 PM
3:10 PM
Hugh Newman Photograph - Sunday A 30 minutes 3:10 PM  -  3:40 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Travis Taylor Autograph - Sunday A 30 minutes 3:10 PM  -  3:40 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
3:40 PM
Alien Experiences with MUFON 1 hour 3:40 PM  -  4:40 PM  |  MainStage (Ballroom C123)
Panel
Abductions & Contact
What to Expect in a Post-Disclosure World 1 hour 3:40 PM  -  4:40 PM  |  Draco Room (C140/142)
Lecture
Government & Disclosure
Hugh Newman Autograph - Sunday A 30 minutes 3:40 PM  -  4:10 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
4:00 PM
4:00 PM
Rabbi Ariel B. Tzadok Photograph - Sunday A 30 minutes 4:00 PM  -  4:30 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
4:30 PM
Giorgio A. Tsoukalos Photograph - Sunday B 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Rabbi Ariel B. Tzadok Autograph - Sunday A 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
5:00 PM
5:00 PM
Nick Pope Photograph - Sunday A 30 minutes 5:00 PM  -  5:30 PM  |  Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Giorgio A. Tsoukalos Autograph - Sunday B 30 minutes 5:00 PM  -  5:30 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
5:30 PM
Nick Pope Autograph - Sunday A 30 minutes 5:30 PM  -  6:00 PM  |  Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required