William Henry

Participates in 16 items

William Henry is a Nashville-based author, investigative mythologist, and TV presenter. He is an internationally recognized authority on human spiritual potential, transformation and ascension. The spiritual voice and Consulting Producer of the global hit History Channel program, Ancient Aliens, and host of the Gaia TV series The Awakened Soul: The Lost Science of Ascensionand Arcanum, along with his wife, Clare, William Henry is your guide into the transformative sacred science of human ascension. With over 30 years of research distilled into 18 books and numerous video presentations, William’s work will guide you to next level of human consciousness and our expanding reality.

William’s present work has taken him into the area of transhumanism, which he first began writing about in his 2002 bestseller, Cloak of the Illuminati. His latest book,The Skingularity Is Near: The Next Human, the Perfect Rainbow Light Body and the Technology of Human Transcendence is a primer and a warning for the looming potential transformation of humanity as we speed closer to meshing computer technology with human flesh. William discusses transhumanism as the fulfillment of an ancient impulse to transcend our human bodies. His work has propelled him into the role of human rights activist and advisor on the biopolitics of human enhancement as he informs audiences of the unparalleled perils and potentials of Artificial Intelligence and Transhumanism. Along with his wife, Clare, he leads luxury, ascension-themed tours to sacred sites including Egypt, France, Italy, and England.

Sessions in which William Henry participates

Friday June 21, 2019

9:45 AM
9:45 AM
Photograph Session
Requires Additional Ticket
10:20 AM
10:20 AM
Ancient Aliens: The Ark of the Covenant 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Religion & SpiritualityAncient Aliens Contributors
11:30 AM
11:30 AM
William Henry Autograph — Friday (A) 30 minutes 11:30 AM  -  12:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area A
Autograph Session
Requires Additional Ticket
2:40 PM
2:40 PM
Ancient Aliens: Pyramid Power Plants and Networks 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Ancient Aliens ContributorsAncient Astronaut Theory & Ancient Cultures
5:15 PM
5:15 PM
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only

Saturday June 22, 2019

9:45 AM
9:45 AM
William Henry Photograph — Saturday (A) 30 minutes 9:45 AM  -  10:15 AM  |  Los Angeles Convention Center , Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
12:15 PM
12:15 PM
William Henry Autograph — Saturday (A) 30 minutes 12:15 PM  -  12:45 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area C
Autograph Session
Requires Additional Ticket
2:40 PM
2:40 PM
Ancient Aliens: New Discoveries 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
4:00 PM
4:00 PM
Ancient Aliens: Land of the Giants 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors

Sunday June 23, 2019

9:45 AM
9:45 AM
William Henry Photograph — Sunday (A) 30 minutes 9:45 AM  -  10:15 AM  |  Los Angeles Convention Center , Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
10:15 AM
10:15 AM
William Henry Autograph — Sunday (A) 30 minutes 10:15 AM  -  10:45 AM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area A
Autograph Session
Requires Additional Ticket
11:40 AM
11:40 AM
Ancient Aliens: The Reptilians 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Abductions & ContactAncient Aliens Contributors
1:00 PM
1:00 PM
Egypt, the Gods and Alien Technology 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , Concourse Hall
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
3:15 PM
3:15 PM
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
4:00 PM
4:00 PM
Aliens and Artificial Intelligence 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , Asteroid Room - #403
Lecture
Artificial Intelligence & TranshumanismAncient Aliens Contributors