Linda Moulton Howe

Participates in 21 items

Linda Moulton Howe is a graduate of Stanford University with a Master's Degree in Communication. She has devoted her documentary film, television, radio, writing, and reporting career to productions concerning science, medicine, and the environment. Ms. Howe has received local, national, and international awards, including three regional Emmys, a national Emmy nomination, and was an honored producer for medical and science programming in a WCVB Boston Station Peabody award. On February 20, 2016, Linda was honored with a Lifetime Achievement Award by the Conscious Life Expo and The History Channel’s Ancient Aliens, one of the network’s most popular series, in which Linda has been interviewed for each of the nine seasons.

Linda's award-­winning documentaries have included Poison in the Wind, A Sun Kissed Poison, Fire In The Water, A Radioactive Water, A Prairie Dawn, and A Strange Harvest. As Director of Special Projects at the KMGH­TV station in Denver, Colorado, she received the Aviation & Space Writers Association Award for Writing Excellence in Television, a Chicago Film Festival Golden Plaque for A Radioactive Water; and Colorado’s Florence Sabin Award for “outstanding contribution to public health.” Linda's new web TV series, Truth Hunter with Linda Moulton Howe, airs on the GAIA digital network.

Sessions in which Linda Moulton Howe participates

Thursday June 20, 2019

12:05 PM
12:05 PM
Delta Airlines Flight 5755 from ABQ to LAX 1 hour 4 minutes 12:07 PM  -  1:11 PM  |  Airports , Albuquerque International Sunport
Talent Info

Friday June 21, 2019

10:20 AM
10:20 AM
Mission to Antarctica: Navy Whistleblower 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  Los Angeles Convention Center , Concourse Hall
Lecture
Government & DisclosureAncient Aliens Contributors
12:00 PM
12:00 PM
Linda Moulton Howe Social Media Interview - A+E 15 minutes 12:00 PM  -  12:15 PM  |  Los Angeles Convention Center , Press Interview Room - #308B
Talent Info
1:00 PM
1:00 PM
Friday Lunch A 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , Talent Green Room - #303
Talent Info
3:15 PM
3:15 PM
Other Participant Nick Pope (Ancient Aliens) | Other Participant Linda Moulton Howe
Photograph Session
Requires Additional Ticket
5:00 PM
5:00 PM
Linda Moulton Howe Autograph — Friday (A) 30 minutes 5:00 PM  -  5:30 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area B
Other Participant Linda Moulton Howe
Autograph Session
Requires Additional Ticket
5:30 PM
5:30 PM
Linda Moulton Howe Autograph — Friday (B) 30 minutes 5:30 PM  -  6:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area B
Other Participant Linda Moulton Howe
Autograph Session
Requires Additional Ticket

Saturday June 22, 2019

10:20 AM
10:20 AM
Ancient Aliens: Antarctica — The New Evidence 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
11:40 AM
11:40 AM
Ancient Aliens: The Legend of Skinwalker Ranch 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Abductions & ContactUFOlogyAncient Aliens Contributors
1:00 PM
1:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
Linda Moulton Howe Photograph — Saturday (A) 30 minutes 2:00 PM  -  2:30 PM  |  Los Angeles Convention Center , Photograph Area A
Other Participant Linda Moulton Howe
Photograph Session
Requires Additional Ticket
2:45 PM
2:45 PM
Other Participant Linda Moulton Howe | Other Participant Jonathan Young
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
4:30 PM
4:30 PM
Linda Moulton Howe Autograph — Saturday (A) 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area C
Other Participant Linda Moulton Howe
Autograph Session
Requires Additional Ticket
6:00 PM
6:00 PM
Exclusive Premium Ticketholder Event 1 hour 30 minutes 6:00 PM  -  7:30 PM  |  Los Angeles Convention Center , Asteroid Room - #403
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens ContributorsGalactic and Cosmic Passholders Only

Sunday June 23, 2019

10:45 AM
10:45 AM
Other Participant Linda Moulton Howe | Other Participant Jonathan Young
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
11:40 AM
11:40 AM
Ancient Aliens: The Reptilians 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Moderator Max Thompson | Participant William Henry | Participant Linda Moulton Howe | Participant Rabbi Ariel B. Tzadok | Participant Jonathan Young | Participant Caroline Cory (OMnium Media) | Participant Hugh Newman
Panel
Abductions & ContactAncient Aliens Contributors
1:00 PM
1:00 PM
Other Participant Linda Moulton Howe | Other Participant Caroline Cory (OMnium Media)
Photograph Session
Requires Additional Ticket
1:30 PM
1:30 PM
Sunday Lunch B 1 hour 1:30 PM  -  2:30 PM  |  Los Angeles Convention Center , Talent Green Room - #303
Talent Info
2:40 PM
2:40 PM
Ancient Aliens: Alien Encounters 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Abductions & ContactAncient Aliens Contributors
4:15 PM
4:15 PM
Linda Moulton Howe Autograph — Sunday (A) 30 minutes 4:15 PM  -  4:45 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area B
Other Participant Linda Moulton Howe
Autograph Session
Requires Additional Ticket
8:50 PM
8:50 PM
Delta Airlines Flight 5727 from LAX to ABQ 2 hours 57 minutes 8:50 PM  -  11:47 PM  |  Airports , Los Angeles International Airport
Talent Info