Hugh Newman

Participates in 11 items

Hugh Newman is a world explorer, megalithomaniac, author of Earth Grids: The Secret Pattern of Gaia’s Sacred Sites (2008) and Stone Circles (2017), and co-author of Giants On Record: America’s Hidden History, Secrets in the Mounds and The Smithsonian Files with Jim Vieira (2015). He has contributed to three Ancient Origins e-books, and Megalith: Studies in Stone (2018). He has been a regular guest on History Channel’s Ancient Aliens and Search for the Lost Giants, and is a video producer who publishes regular films of his worldwide explorations at www.youtube.com/MegalithomaniaUK. He has articles published in Atlantis Rising (US), New Dawn (Australia), Nexus (UK/AUS), Mindscape (UK), Heretic (UK), World Explorers Magazine (US), and on websites such as www.ancient-origins.net and www.grahamhancock.com. As well as organizing the annual Megalithomania Conference and the Origins Conference in London with Andrew Collins, he hosts megalithic tours to Peru, Mexico, Egypt, Turkey, Lebanon, Britain, Asia, and Europe. He currently lives in Wiltshire, England.

Sessions in which Hugh Newman participates

Friday June 21, 2019

10:20 AM
10:20 AM
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
2:00 PM
2:00 PM
Galactic Pass Meet and Greet: Mike Bara and Hugh Newman 30 minutes 2:00 PM  -  2:30 PM  |  Los Angeles Convention Center , Galactic Lounge - #404
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
2:45 PM
Hugh Newman Autograph — Friday (A) 30 minutes 2:45 PM  -  3:15 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area A
Autograph Session
Requires Additional Ticket
4:00 PM
4:00 PM
Ancient Aliens: The Alien Architects 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors

Saturday June 22, 2019

10:30 AM
10:30 AM
Hugh Newman and Jason Martell Photograph — Saturday (A) 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  Los Angeles Convention Center , Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
11:45 AM
11:45 AM
Galactic Pass Meet and Greet: Mike Bara and Hugh Newman 30 minutes 11:45 AM  -  12:15 PM  |  Los Angeles Convention Center , Galactic Lounge - #404
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
2:40 PM
2:40 PM
Ancient Aliens: New Discoveries 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
4:00 PM
4:00 PM
Ancient Aliens: Land of the Giants 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors

Sunday June 23, 2019

10:20 AM
10:20 AM
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
11:40 AM
11:40 AM
Ancient Aliens: The Reptilians 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Abductions & ContactAncient Aliens Contributors
2:40 PM
2:40 PM
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors