Friday June 21, 2019

8:00 AM
8:00 AM
Will Call Hours 9 hours 30 minutes 8:00 AM  -  5:30 PM  |  Will Call - South Hall Lobby
Event Hours
Event Hours
Galactic and Cosmic Passholders' Marketplace Preview 1 hour 8:00 AM  -  9:00 AM  |  Marketplace - Hall K
Event Hours
Event HoursGalactic and Cosmic Passholders Only
8:30 AM
Customer Service Hours 9 hours 30 minutes 8:30 AM  -  6:00 PM  |  Customer Service - South Hall Lobby
Event Hours
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Marketplace - Hall K
Event Hours
Event Hours
9:45 AM
Rabbi Ariel B. Tzadok and William Henry Photograph — Friday (A) 30 minutes 9:45 AM  -  10:15 AM  |  Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
10:00 AM
10:00 AM
Mike Bara Photograph — Friday (A) 30 minutes 10:00 AM  -  10:30 AM  |  Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
10:20 AM
Ancient Aliens: The Ark of the Covenant 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  MainStage - Hall J
Panel
Religion & SpiritualityAncient Aliens Contributors
Mission to Antarctica: Navy Whistleblower 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  Second Stage - Concourse
Lecture
Government & DisclosureAncient Aliens Contributors
The Political History of Disclosure: 1993 - 2016 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  Asteroid Room - #403
Lecture
Government & DisclosureAncient Aliens Contributors
Are UFOs of Alien Origin? 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  Meteor Room - #408
Lecture
UFOlogyAncient Aliens Contributors
10:30 AM
Giorgio A. Tsoukalos Photograph — Friday (A) 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
Mike Bara Autograph — Friday (A) 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  Autograph Area B
Autograph Session
Requires Additional Ticket
10:45 AM
Robert Picardo Photograph — Friday (A) 30 minutes 10:45 AM  -  11:15 AM  |  Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
11:00 AM
11:00 AM
Galactic Pass Meet and Greet: Nick Pope and Travis Taylor 30 minutes 11:00 AM  -  11:30 AM  |  Galactic Lounge - #404
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
11:30 AM
William Henry Autograph — Friday (A) 30 minutes 11:30 AM  -  12:00 PM  |  Autograph Area A
Autograph Session
Requires Additional Ticket
Rabbi Ariel B. Tzadok Autograph — Friday (A) 30 minutes 11:30 AM  -  12:00 PM  |  Autograph Area B
Autograph Session
Requires Additional Ticket
11:40 AM
Ancient Aliens: Secrets of the Maya 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  MainStage - Hall J
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
Secrets of a Government UFO Investigator 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Second Stage - Concourse
Lecture
Government & DisclosureAncient Aliens Contributors
Ancient High Technology: Megalithic Mysteries of the Serpent Gods 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Asteroid Room - #403
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
Ancient Sources and the Personal Quest 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Comet Room - #406
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesReligion & SpiritualityAncient Aliens Contributors
Communicate with Your ET Friends and Spirit Guides 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Meteor Room - #408
Workshop
Abductions & ContactAncient Aliens Contributors
11:45 AM
Robert Picardo Autograph — Friday (A) 30 minutes 11:45 AM  -  12:15 PM  |  Autograph Area C
Autograph Session
Requires Additional Ticket
12:00 PM
12:00 PM
Travis Taylor Autograph — Friday (A) 30 minutes 12:00 PM  -  12:30 PM  |  Autograph Area A
Autograph Session
Requires Additional Ticket
12:45 PM
Erich von Däniken Photograph — Friday (A) 30 minutes 12:45 PM  -  1:15 PM  |  Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
David Childress Photograph — Friday (A) 30 minutes 12:45 PM  -  1:15 PM  |  Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
Galactic Pass Meet and Greet: Rabbi Ariel Tzadok and Jason Martell 30 minutes 12:45 PM  -  1:15 PM  |  Galactic Lounge - #404
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
1:00 PM
1:00 PM
Ancient Aliens: Meet the Producers 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  MainStage - Hall J
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
Live Recording of Somewhere in the Skies 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Asteroid Room - #403
Podcast
Abductions & ContactUFOlogy
Atlantean and Earth Initiations with Vywamus, Inner Guardian of the Earth 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Comet Room - #406
Lecture
Religion & Spirituality
ETs and Religion: How Belief in ETs Has Influenced Religion 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Meteor Room - #408
Lecture
Religion & Spirituality
Caroline Cory Autograph — Friday (A) 30 minutes 1:00 PM  -  1:30 PM  |  Autograph Area A
Autograph Session
Requires Additional Ticket
2:00 PM
2:00 PM
Galactic Pass Meet and Greet: Mike Bara and Hugh Newman 30 minutes 2:00 PM  -  2:30 PM  |  Galactic Lounge - #404
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
2:40 PM
Ancient Aliens: Pyramid Power Plants and Networks 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  MainStage - Hall J
Panel
The Bermuda Triangle 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Second Stage - Concourse
Lecture
UFOlogyAncient Aliens Contributors
"Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers" — Film Screening and Q&A 2 hours 2:40 PM  -  4:40 PM  |  Asteroid Room - #403
Screening
Government & DisclosureUFOlogy
Unified Field Theory and Antigravity Space Propulsion: Theory and Experiment 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Comet Room - #406
Lecture
Astronomy & PhysicsAncient Aliens Contributors
2:45 PM
Hugh Newman Autograph — Friday (A) 30 minutes 2:45 PM  -  3:15 PM  |  Autograph Area A
Autograph Session
Requires Additional Ticket
3:00 PM
3:00 PM
Erich von Däniken and Giorgio A. Tsoukalos Photograph — Friday (A) 30 minutes 3:00 PM  -  3:30 PM  |  Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
David Childress Autograph — Friday (A) 30 minutes 3:00 PM  -  3:30 PM  |  Autograph Area B
Autograph Session
Requires Additional Ticket
3:15 PM
Linda Moulton Howe and Nick Pope Photograph — Friday (A) 30 minutes 3:15 PM  -  3:45 PM  |  Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
4:00 PM
4:00 PM
Ancient Aliens: Alien Engineering 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  MainStage - Hall J
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
Aliens, Angels, and Demons: A Journey Through the Bible 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Second Stage - Concourse
Lecture
Religion & SpiritualityAncient Aliens Contributors
Workshop
Abductions & ContactRequires Additional TicketAncient Aliens ContributorsAdditional Ticket Required
Humanizing the Alien Phenomenon 1 hour 10 minutes 4:00 PM  -  5:10 PM  |  Meteor Room - #408
Lecture
Abductions & ContactUFOlogy
Erich von Däniken Autograph — Friday (A) 30 minutes 4:00 PM  -  4:30 PM  |  Autograph Area A
Autograph Session
Requires Additional Ticket
4:15 PM
Nick Pope Autograph — Friday (A) 30 minutes 4:15 PM  -  4:45 PM  |  Autograph Area C
Autograph Session
Requires Additional Ticket
5:00 PM
5:00 PM
Linda Moulton Howe Autograph — Friday (A) 30 minutes 5:00 PM  -  5:30 PM  |  Autograph Area B
Autograph Session
Requires Additional Ticket
Giorgio A. Tsoukalos Autograph — Friday (A) 30 minutes 5:00 PM  -  5:30 PM  |  Autograph Area C
Autograph Session
Requires Additional Ticket
5:15 PM
Galactic Pass Meet and Greet: William Henry and David Childress 30 minutes 5:15 PM  -  5:45 PM  |  Galactic Lounge - #404
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
6:00 PM
6:00 PM
Special Screening: ANCIENT ALIENS Episode Premiere 45 minutes 6:00 PM  -  6:45 PM  |  MainStage - Hall J
Screening
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors

Saturday June 22, 2019

8:30 AM
8:30 AM
Will Call Hours 9 hours 8:30 AM  -  5:30 PM  |  Will Call - South Hall Lobby
Event Hours
Event Hours
Customer Service Hours 9 hours 30 minutes 8:30 AM  -  6:00 PM  |  Customer Service - South Hall Lobby
Event Hours
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Marketplace - Hall K
Event Hours
9:45 AM
William Henry Photograph — Saturday (A) 30 minutes 9:45 AM  -  10:15 AM  |  Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
Mike Bara Photograph — Saturday (A) 30 minutes 9:45 AM  -  10:15 AM  |  Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
Galactic Pass Meet and Greet: Nick Pope and Travis Taylor 30 minutes 9:45 AM  -  10:15 AM  |  Galactic Lounge - #404
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
10:15 AM
10:15 AM
Mike Bara Autograph — Saturday (A) 30 minutes 10:15 AM  -  10:45 AM  |  Autograph Area B
Autograph Session
Requires Additional Ticket
10:20 AM
Ancient Aliens: Antarctica — The New Evidence 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  MainStage - Hall J
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
Envisioning a Post-Disclosure World 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  Second Stage - Concourse
Panel
Government & DisclosureAncient Aliens Contributors
Growing Up with UFOs 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  Asteroid Room - #403
Interview
Government & Disclosure
How Sci-Fi Movies Document Emerging Perceptions 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  Comet Room - #406
Lecture
Sci-Fi & Pop CultureAncient Aliens Contributors
10:30 AM
Costume Contest Registration 2 hours 10:30 AM  -  12:30 PM  |  Programming HQ - Between #404 & #406
Special Event
Hugh Newman and Jason Martell Photograph — Saturday (A) 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
Giorgio A. Tsoukalos Photograph — Saturday (A) 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
11:30 AM
11:30 AM
Erich von Däniken and Giorgio A. Tsoukalos Photograph — Saturday (A) 30 minutes 11:30 AM  -  12:00 PM  |  Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
Jason Martell Autograph — Saturday (A) 30 minutes 11:30 AM  -  12:00 PM  |  Autograph Area A
Autograph Session
Requires Additional Ticket
11:40 AM
History of Quantum Consciousness 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Asteroid Room - #403
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAstronomy & PhysicsAncient Aliens Contributors
Experiencer Meetup 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Comet Room - #406
Meetup
Abductions & Contact
The Fermi Paradox 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Meteor Room - #408
Lecture
Astronomy & Physics
11:45 AM
Richard Dolan Photograph — Saturday (A) 30 minutes 11:45 AM  -  12:15 PM  |  Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
Galactic Pass Meet and Greet: Mike Bara and Hugh Newman 30 minutes 11:45 AM  -  12:15 PM  |  Galactic Lounge - #404
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
12:15 PM
12:15 PM
William Henry Autograph — Saturday (A) 30 minutes 12:15 PM  -  12:45 PM  |  Autograph Area C
Autograph Session
Requires Additional Ticket
12:30 PM
David Childress Photograph — Saturday (A) 30 minutes 12:30 PM  -  1:00 PM  |  Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
Giorgio A. Tsoukalos Autograph — Saturday (A) 30 minutes 12:30 PM  -  1:00 PM  |  Autograph Area A
Autograph Session
Requires Additional Ticket
12:45 PM
Robert Picardo Photograph — Saturday (A) 30 minutes 12:45 PM  -  1:15 PM  |  Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
1:00 PM
1:00 PM
Mysteries of Roswell 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Second Stage - Concourse
Panel
Government & DisclosureUFOlogy
Nick Pope AMA (Ask Me Anything) 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Asteroid Room - #403
Q&A Session
Government & DisclosureAncient Aliens Contributors
Ghosts and Spirits: Detecting and Releasing Them 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Comet Room - #406
Lecture
Religion & Spirituality
Discover Your Cosmic Lineage 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Meteor Room - #408
Lecture
Abductions & ContactAncient Aliens Contributors
Richard Dolan Autograph — Saturday (A) 30 minutes 1:00 PM  -  1:30 PM  |  Autograph Area C
Autograph Session
Requires Additional Ticket
2:00 PM
2:00 PM
Linda Moulton Howe Photograph — Saturday (A) 30 minutes 2:00 PM  -  2:30 PM  |  Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
Erich von Däniken Photograph — Saturday (A) 30 minutes 2:00 PM  -  2:30 PM  |  Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
Jonathan Young Autograph — Saturday (A) 30 minutes 2:00 PM  -  2:30 PM  |  Autograph Area B
Autograph Session
Requires Additional Ticket
2:40 PM
Ancient Aliens: New Discoveries 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  MainStage - Hall J
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
From Debunking to Disclosure: Experts on UFOlogy 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Second Stage - Concourse
Panel
Government & DisclosureUFOlogy
Alien Theorists Theorizing Podcast Power Hour 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Asteroid Room - #403
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesUFOlogy
Is Time Travel Theoretically Possible? 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Comet Room - #406
Lecture
Astronomy & PhysicsAncient Aliens Contributors
AATIP: The Truth about the Government Study and UFO Secrecy 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Meteor Room - #408
Lecture
Government & Disclosure
2:45 PM
Galactic Pass Meet and Greet: Linda Moulton Howe and Jonathan Young 30 minutes 2:45 PM  -  3:15 PM  |  Galactic Lounge - #404
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
3:00 PM
3:00 PM
Erich von Däniken Autograph — Saturday (A) 30 minutes 3:00 PM  -  3:30 PM  |  Autograph Area A
Autograph Session
Requires Additional Ticket
3:15 PM
Robert Picardo Autograph — Saturday (A) 30 minutes 3:15 PM  -  3:45 PM  |  Autograph Area C
Autograph Session
Requires Additional Ticket
3:30 PM
Nick Pope and Travis Taylor Photograph — Saturday (A) 30 minutes 3:30 PM  -  4:00 PM  |  Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
4:00 PM
4:00 PM
Ancient Aliens: Land of the Giants 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  MainStage - Hall J
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
UFOs Are a Clockwork Orange 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Second Stage - Concourse
Lecture
Government & Disclosure
Ten Notable UFO Events From the Past Twenty Years 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Asteroid Room - #403
Lecture
UFOlogy
Workshop
Abductions & ContactRequires Additional TicketAncient Aliens Contributors
Ancient Symbols in TV and Films 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Meteor Room - #408
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesSci-Fi & Pop Culture
David Childress Autograph — Saturday (A) 30 minutes 4:00 PM  -  4:30 PM  |  Autograph Area B
Autograph Session
Requires Additional Ticket
Galactic Pass Meet and Greet: Giorgio A. Tsoukalos 30 minutes 4:00 PM  -  4:30 PM  |  Galactic Lounge - #404
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
4:30 PM
Nick Pope Autograph — Saturday (A) 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Autograph Area A
Autograph Session
Requires Additional Ticket
Linda Moulton Howe Autograph — Saturday (A) 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Autograph Area C
Autograph Session
Requires Additional Ticket
5:00 PM
5:00 PM
Costume Contest Finalist Judging 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  Meteor Room - #408
Special Event
6:00 PM
6:00 PM
Exclusive Premium Ticketholder Event 1 hour 30 minutes 6:00 PM  -  7:30 PM  |  Asteroid Room - #403
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens ContributorsGalactic and Cosmic Passholders Only
8:00 PM
8:00 PM
AlienCon Party and Costume Contest 3 hours 8:00 PM  -  11:00 PM  |  Second Stage - Concourse
Special Event

Sunday June 23, 2019

8:30 AM
8:30 AM
Will Call Hours 9 hours 8:30 AM  -  5:30 PM  |  Will Call - South Hall Lobby
Event Hours
Event Hours
Customer Service Hours 9 hours 30 minutes 8:30 AM  -  6:00 PM  |  Customer Service - South Hall Lobby
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Marketplace - Hall K
Event Hours
9:15 AM
Nick Pope Photograph — Sunday (A) 30 minutes 9:15 AM  -  9:45 AM  |  Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
9:45 AM
William Henry Photograph — Sunday (A) 30 minutes 9:45 AM  -  10:15 AM  |  Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
Nick Pope Autograph — Sunday (A) 30 minutes 9:45 AM  -  10:15 AM  |  Autograph Area B
Autograph Session
Requires Additional Ticket
10:00 AM
10:00 AM
Giorgio A. Tsoukalos Photograph — Sunday (A) 30 minutes 10:00 AM  -  10:30 AM  |  Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
Galactic Pass Meet and Greet: Rabbi Ariel Tzadok and Jason Martell 30 minutes 10:00 AM  -  10:30 AM  |  Galactic Lounge - #404
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
10:15 AM
William Henry Autograph — Sunday (A) 30 minutes 10:15 AM  -  10:45 AM  |  Autograph Area A
Autograph Session
Requires Additional Ticket
10:20 AM
Disclosure 2019 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  Second Stage - Concourse
Lecture
Government & DisclosureAncient Aliens Contributors
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
Official Government UFO Investigation Agencies 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  Comet Room - #406
Lecture
Government & Disclosure
Transhumanism and Artificial Intelligence: Where Are We Headed? 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  Meteor Room - #408
Lecture
Artificial Intelligence & Transhumanism
10:30 AM
William Shatner Photograph — Sunday (A) 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
10:45 AM
Galactic Pass Meet and Greet: Linda Moulton Howe and Jonathan Young 30 minutes 10:45 AM  -  11:15 AM  |  Galactic Lounge - #404
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
11:15 AM
11:15 AM
Erich von Däniken and Giorgio A. Tsoukalos Photograph — Sunday (A) 30 minutes 11:15 AM  -  11:45 AM  |  Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
11:40 AM
Ancient Aliens: The Reptilians 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  MainStage - Hall J
Panel
Abductions & ContactAncient Aliens Contributors
Top Ten Examples of Ancient Technology 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Asteroid Room - #403
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
Gregory Possman: Channeling Extraterrestrials 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Comet Room - #406
Lecture
Abductions & Contact
Aliens and JFK 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Meteor Room - #408
Lecture
Government & DisclosureAncient Aliens Contributors
11:45 AM
David Childress Photograph — Sunday (A) 30 minutes 11:45 AM  -  12:15 PM  |  Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
William Shatner Autograph — Sunday (A) 30 minutes 11:45 AM  -  12:15 PM  |  Autograph Area B
Autograph Session
Requires Additional Ticket
12:30 PM
12:30 PM
Erich von Däniken Photograph — Sunday (A) 30 minutes 12:30 PM  -  1:00 PM  |  Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
Giorgio A. Tsoukalos Autograph — Sunday (A) 30 minutes 12:30 PM  -  1:00 PM  |  Autograph Area C
Autograph Session
Requires Additional Ticket
1:00 PM
1:00 PM
Egypt, the Gods and Alien Technology 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Second Stage - Concourse
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
Extraterrestrial, Interdimensional, and Other Hypotheses: Understanding UFOs 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Asteroid Room - #403
Lecture
UFOlogy
Do "Spacetime Portals" Exist on Earth? 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Comet Room - #406
Lecture
Astronomy & PhysicsAncient Aliens Contributors
The Siriun Agenda 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Meteor Room - #408
Lecture
Abductions & Contact
Caroline Cory and Linda Moulton Howe Photograph — Sunday (A) 30 minutes 1:00 PM  -  1:30 PM  |  Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
David Childress Autograph — Sunday (A) 30 minutes 1:00 PM  -  1:30 PM  |  Autograph Area B
Autograph Session
Requires Additional Ticket
2:00 PM
2:00 PM
Jonathan Young and Rabbi Ariel B. Tzadok Photograph — Sunday (A) 30 minutes 2:00 PM  -  2:30 PM  |  Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
2:30 PM
Mike Bara and Travis Taylor Photograph — Sunday (A) 30 minutes 2:30 PM  -  3:00 PM  |  Photograph Area A
Photograph Session
Requires Additional Ticket
Erich von Däniken Autograph — Sunday (A) 30 minutes 2:30 PM  -  3:00 PM  |  Autograph Area A
Autograph Session
Requires Additional Ticket
Galactic Pass Meet and Greet: Giorgio A. Tsoukalos 30 minutes 2:30 PM  -  3:00 PM  |  Galactic Lounge - #404
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
2:40 PM
Ancient Aliens: Alien Encounters 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  MainStage - Hall J
Panel
Abductions & ContactAncient Aliens Contributors
Earth Energies and Ley Lines: The Invisible Science of the Ancient Megalith Builders 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Second Stage - Concourse
Lecture
Ancient Astronaut Theory & Ancient CulturesAncient Aliens Contributors
How Do Scientists Search for Cosmic Company? 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Asteroid Room - #403
Lecture
Astronomy & PhysicsAncient Aliens Contributors
Steven Spielberg: UFOlogist 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Comet Room - #406
Lecture
Sci-Fi & Pop CultureUFOlogy
Live Recording of UNKNOWN 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Meteor Room - #408
Podcast
Abductions & ContactUFOlogy
3:00 PM
3:00 PM
Richard Dolan Photograph — Sunday (A) 30 minutes 3:00 PM  -  3:30 PM  |  Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
Rabbi Ariel B. Tzadok Autograph — Sunday (A) 30 minutes 3:00 PM  -  3:30 PM  |  Autograph Area B
Autograph Session
Requires Additional Ticket
3:15 PM
Galactic Pass Meet and Greet: William Henry and David Childress 30 minutes 3:15 PM  -  3:45 PM  |  Galactic Lounge - #404
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
3:30 PM
Richard Dolan Autograph — Sunday (A) 30 minutes 3:30 PM  -  4:00 PM  |  Autograph Area B
Autograph Session
Requires Additional Ticket
Mike Bara Autograph — Sunday (A) 30 minutes 3:30 PM  -  4:00 PM  |  Autograph Area C
Autograph Session
Requires Additional Ticket
4:00 PM
4:00 PM
Ancient Aliens: What Lies Beneath 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  MainStage - Hall J
Panel
Ancient Astronaut Theory & Ancient Cultures
Q&A with Exopolitical Activist Stephen Bassett 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Second Stage - Concourse
Q&A Session
Government & DisclosureAncient Aliens Contributors
Aliens and Artificial Intelligence 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Asteroid Room - #403
Lecture
Artificial Intelligence & TranshumanismAncient Aliens Contributors
Mars is Alive Today 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Meteor Room - #408
Lecture
Astronomy & PhysicsAncient Aliens Contributors
4:15 PM
Linda Moulton Howe Autograph — Sunday (A) 30 minutes 4:15 PM  -  4:45 PM  |  Autograph Area B
Autograph Session
Requires Additional Ticket