Friday June 21, 2019

8:00 AM
8:00 AM
Will Call Hours 9 hours 30 minutes 8:00 AM  -  5:30 PM  |  Los Angeles Convention Center , Will Call - South Hall Lobby
Event Hours
Event Hours
Galactic and Cosmic Passholders' Marketplace Preview 1 hour 8:00 AM  -  9:00 AM  |  Los Angeles Convention Center , Marketplace - Hall K
Event Hours
Event HoursGalactic and Cosmic Passholders Only
Customer Service Hours 10 hours 8:00 AM  -  6:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , Customer Service - South Hall Lobby
Event Hours
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , Marketplace - Hall K
Event Hours
Event Hours
9:45 AM
9:45 AM
Other Participant William Henry | Other Participant Rabbi Ariel B. Tzadok
Photograph Session
Requires Additional Ticket
10:00 AM
10:00 AM
Mike Bara Photograph — Friday (A) 30 minutes 10:00 AM  -  10:30 AM  |  Los Angeles Convention Center , Photograph Area A
Other Participant Mike Bara
Photograph Session
Requires Additional Ticket
10:20 AM
10:20 AM
Mission to Antarctica: Navy Whistleblower 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  Los Angeles Convention Center , Concourse Hall
Lecture
Ancient Aliens ContributorsGovernment & Disclosure
Participant Hugh Newman
Lecture
Ancient Aliens ContributorsAncient Astronaut Theory & Ancient Cultures
The Political History of Disclosure: 1993 - 2016 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  Los Angeles Convention Center , Asteroid Room - #403
Lecture
Ancient Aliens ContributorsGovernment & Disclosure
Ancient Aliens: The Ark of the Covenant 1 hour 10:20 AM  -  11:20 AM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Ancient Aliens ContributorsReligion & Spirituality
10:30 AM
10:30 AM
Mike Bara Autograph — Friday (A) 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area B
Other Participant Mike Bara
Autograph Session
Requires Additional Ticket
Giorgio A. Tsoukalos Photograph — Friday (A) 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  Los Angeles Convention Center , Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
10:45 AM
10:45 AM
Robert Picardo Photograph — Friday (A) 30 minutes 10:45 AM  -  11:15 AM  |  Los Angeles Convention Center , Photograph Area A
Other Participant Robert Picardo
Photograph Session
Requires Additional Ticket
11:00 AM
11:00 AM
Galactic Pass Meet and Greet: Nick Pope and Travis Taylor 30 minutes 11:00 AM  -  11:30 AM  |  Los Angeles Convention Center , Galactic Lounge - #404
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
11:30 AM
11:30 AM
William Henry Autograph — Friday (A) 30 minutes 11:30 AM  -  12:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area A
Other Participant William Henry
Autograph Session
Requires Additional Ticket
Rabbi Ariel B. Tzadok Autograph — Friday (A) 30 minutes 11:30 AM  -  12:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area B
Other Participant Rabbi Ariel B. Tzadok
Autograph Session
Requires Additional Ticket
11:40 AM
11:40 AM
Secrets of a Government UFO Investigator 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Los Angeles Convention Center , Concourse Hall
Lecture
Ancient Aliens ContributorsGovernment & Disclosure
Ancient Sources and the Personal Quest 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Los Angeles Convention Center , Comet Room - #406
Participant Jonathan Young
Lecture
Ancient Aliens ContributorsAncient Astronaut Theory & Ancient CulturesReligion & Spirituality
Discover Your Lineage and Communicate with Beings 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Los Angeles Convention Center , Meteor Room - #408
Lecture
Ancient Aliens ContributorsAbductions & Contact
Ten Notable UFO Events From the Past Twenty Years 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Los Angeles Convention Center , Asteroid Room - #403
Lecture
UFOlogy
Ancient Aliens: Secrets of the Maya 1 hour 11:40 AM  -  12:40 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Ancient Aliens ContributorsAncient Astronaut Theory & Ancient Cultures
11:45 AM
11:45 AM
Robert Picardo Autograph — Friday (A) 45 minutes 11:45 AM  -  12:30 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area C
Other Participant Robert Picardo
Autograph Session
Requires Additional Ticket
12:00 PM
12:00 PM
Travis Taylor Autograph — Friday (A) 30 minutes 12:00 PM  -  12:30 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area A
Autograph Session
Requires Additional Ticket
12:45 PM
12:45 PM
Other Participant Jason Martell | Other Participant Rabbi Ariel B. Tzadok
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
Erich von Däniken Photograph — Friday (A) 30 minutes 12:45 PM  -  1:15 PM  |  Los Angeles Convention Center , Photograph Area A
Other Participant Erich von Däniken
Photograph Session
Requires Additional Ticket
David H. Childress Photograph — Friday (A) 30 minutes 12:45 PM  -  1:15 PM  |  Los Angeles Convention Center , Photograph Area B
Photograph Session
Requires Additional Ticket
1:00 PM
1:00 PM
Live Recording of Somewhere in the Skies 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , Asteroid Room - #403
Podcast
Abductions & ContactUFOlogy
Lecture
Religion & Spirituality
Experiencer Panel with MUFON 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , Concourse Hall
Panel
Abductions & ContactUFOlogy
Lecture
Religion & Spirituality
Ancient Aliens: Meet the Producers 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Ancient Aliens ContributorsAncient Astronaut Theory & Ancient Cultures
Caroline Cory Autograph — Friday (A) 30 minutes 1:00 PM  -  1:30 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area A
Autograph Session
Requires Additional Ticket
2:00 PM
2:00 PM
Galactic Pass Meet and Greet: Mike Bara and Hugh Newman 30 minutes 2:00 PM  -  2:30 PM  |  Los Angeles Convention Center , Galactic Lounge - #404
Other Participant Mike Bara | Other Participant Hugh Newman
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
2:40 PM
2:40 PM
The Bermuda Triangle 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Los Angeles Convention Center , Concourse Hall
Participant Mike Bara
Lecture
Ancient Aliens ContributorsUFOlogy
Lecture
Ancient Aliens ContributorsAstronomy & Physics
Screening
Government & DisclosureUFOlogy
Spotlight: Star Trek's Robert Picardo 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Los Angeles Convention Center , Meteor Room - #408
Interview
Sci-Fi & Pop Culture
Ancient Aliens: Pyramid Power Plants and Networks 1 hour 2:40 PM  -  3:40 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Ancient Aliens ContributorsAncient Astronaut Theory & Ancient Cultures
2:45 PM
2:45 PM
Hugh Newman Autograph — Friday (A) 30 minutes 2:45 PM  -  3:15 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area A
Other Participant Hugh Newman
Autograph Session
Requires Additional Ticket
3:00 PM
3:00 PM
David H. Childress Autograph — Friday (A) 30 minutes 3:00 PM  -  3:30 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area B
Autograph Session
Requires Additional Ticket
Photograph Session
Requires Additional Ticket
3:15 PM
3:15 PM
Other Participant Nick Pope (Ancient Aliens) | Other Participant Linda Moulton Howe
Photograph Session
Requires Additional Ticket
4:00 PM
4:00 PM
Lecture
Ancient Aliens ContributorsReligion & Spirituality
Humanizing the Alien Phenomenon 1 hour 10 minutes 4:00 PM  -  5:10 PM  |  Los Angeles Convention Center , Meteor Room - #408
Lecture
Abductions & ContactUFOlogy
Workshop
Ancient Aliens ContributorsAbductions & ContactRequires Additional TicketAdditional Ticket Required
Ancient Aliens: The Alien Architects 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Panel
Ancient Aliens ContributorsAncient Astronaut Theory & Ancient Cultures
Erich von Däniken Autograph — Friday (A) 30 minutes 4:00 PM  -  4:30 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area A
Other Participant Erich von Däniken
Autograph Session
Requires Additional Ticket
4:15 PM
4:15 PM
Nick Pope Autograph — Friday (A) 30 minutes 4:15 PM  -  4:45 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area C
Autograph Session
Requires Additional Ticket
5:00 PM
5:00 PM
Giorgio A. Tsoukalos Autograph — Friday (A) 30 minutes 5:00 PM  -  5:30 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area C
Autograph Session
Requires Additional Ticket
Linda Moulton Howe Autograph — Friday (A) 30 minutes 5:00 PM  -  5:30 PM  |  Los Angeles Convention Center , Autograph Area B
Other Participant Linda Moulton Howe
Autograph Session
Requires Additional Ticket
5:15 PM
5:15 PM
Other Participant David H. Childress (Ancient Aliens) | Other Participant William Henry
Meet and Greet
Galactic Pass Meet and GreetGalactic Passholders Only
6:00 PM
6:00 PM
Watch Party: ANCIENT ALIENS Episode Premiere 50 minutes 6:00 PM  -  6:50 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Screening
Ancient Aliens ContributorsAncient Astronaut Theory & Ancient Cultures
Event Hours
7:00 PM
7:00 PM
Watch Party: UNIDENTIFIED Episode Premiere 50 minutes 7:00 PM  -  7:50 PM  |  Los Angeles Convention Center , MainStage - Hall J
Screening
UFOlogy