Friday 27 January, 2017

Time Zone: EST/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Legacy Roles
  • Programming Room E
  • 10:00 AM - 10:50 AM  | 50 minutes
  • Panel
10:30 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
1:30 PM
1:30 PM
2:00 PM
2:00 PM
2:30 PM
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • Lyric Speak
  • Special Events Hall
  • 3:00 PM - 3:45 PM  | 45 minutes
4:00 PM
4:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
6:30 PM
6:30 PM
7:00 PM
7:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
9:00 PM
9:00 PM
10:00 PM
10:00 PM
  • Loose Cattle
  • MainStage
  • 10:00 PM - 10:50 PM  | 50 minutes
  • Performance

Saturday 28 January, 2017

Time Zone: EST/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:30 AM
9:30 AM
10:00 AM
10:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
1:30 PM
1:30 PM
2:00 PM
2:00 PM
2:30 PM
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
9:00 PM
9:00 PM
10:00 PM
10:00 PM
  • LAKES
  • MainStage
  • 10:00 PM - 10:20 PM  | 20 minutes
  • Performance
10:30 PM
10:30 PM

Sunday 29 January, 2017

Time Zone: EST/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Voice Workshop
  • Special Events Hall
  • 10:00 AM - 11:20 AM  | 1 hour 20 minutes
  • Workshop
11:00 AM
11:00 AM
  • Stage a Scene
  • Programming Room D
  • 11:00 AM - 11:50 AM  | 50 minutes
  • Demonstration
11:30 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
2:10 PM
2:10 PM
2:30 PM
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
3:30 PM
3:30 PM
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
  • Seth Speaks
  • Programming Room A
  • 5:00 PM - 5:50 PM  | 50 minutes
  • Special Event
  • Judy Kuhn Q&A
  • Marketplace Stage
  • 5:00 PM - 5:25 PM  | 25 minutes
  • Q&A Session
5:30 PM
5:30 PM
6:00 PM
6:00 PM