Friday January 24, 2020

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Marketplace Open
  • Marketplace – Americas Hall
  • 10:00 AM  - 6:00 PM  | 8 hours
  • Event Hours
11:00 AM
11:00 AM
11:15 AM
11:15 AM
11:45 AM
11:45 AM
12:00 PM
12:00 PM
12:15 PM
12:15 PM
12:30 PM
12:30 PM
1:45 PM
1:45 PM
2:00 PM
2:00 PM
Ben Cameron
Moderator
2:15 PM
2:15 PM
  • A Broad's Way
  • Regent Room
  • 2:15 PM  - 2:45 PM  | 30 minutes
  • Podcast
    Broadway Podcast Network
3:00 PM
3:00 PM
3:45 PM
3:45 PM
4:15 PM
4:15 PM
Justin Levine
Participant
Moulin Rouge! The Musical
Music Supervisor, Orches...
Sonya Tayeh
Participant
Moulin Rouge! The Musical
Choreographer
Aaron Tveit
Participant
Moulin Rouge! The Musical
Actor
Danny Burstein
Participant
Fiddler on the Roof
Actor
Sahr Ngaujah
Participant
Moulin Rouge! The Musical
Actor
Tam Mutu
Participant
Moulin Rouge! The Musical
Ricky Rojas
Participant
Moulin Rouge! The Musical
Robyn Hurder
Participant
Nice Work If You Can Get It
Actor
Alex Timbers
Participant
Beetlejuice The Musical
Director
  • Theatre Tales
  • Nassau Room
  • 4:15 PM  - 5:15 PM  | 1 hour
  • Meetup
    The Fan Experience
  • Access for All
  • Beekman Room
  • 4:15 PM  - 5:15 PM  | 1 hour
  • Panel
    Representation and Inclusion
4:30 PM
4:30 PM
5:30 PM
5:30 PM
  • BroadwayCon Feud
  • MainStage - Grand Ballroom
  • 5:30 PM  - 6:30 PM  | 1 hour
  • Special Event
6:30 PM
6:30 PM
6:40 PM
6:40 PM
8:00 PM
8:00 PM
9:15 PM
9:15 PM
Ben Cameron
Moderator

Saturday January 25, 2020

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
9:00 AM
9:00 AM
  • Marketplace Open
  • Marketplace – Americas Hall
  • 9:00 AM  - 6:00 PM  | 9 hours
  • Event Hours
10:00 AM
10:00 AM
Melissa Anelli
Moderator
Mischief Management
CEO
Bubba Weiler
Participant
Harry Potter and the Cur...
Actor
James Snyder
Participant
Harry Potter the Cursed ...
Actor
Jonno Roberts
Participant
Harry Potter and the Cur...
Actor
Nicholas Podany
Participant
Harry Potter and the Cur...
Actor
Matt Mueller
Participant
Harry Potter and the Cur...
Actor
Nadia Brown
Participant
Harry Potter and the Cur...
Actor
Jenny Jules
Participant
Harry Potter and the Cur...
10:15 AM
10:15 AM
10:30 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
11:15 AM
11:15 AM
  • The First Pitch
  • Regent Room
  • 11:15 AM  -12:15 PM  | 1 hour
  • Panel
    Business of Theatre
  • Spotlight: BEETLEJUICE
  • MainStage - Grand Ballroom
  • 11:15 AM  -12:15 PM  | 1 hour
  • Panel
    Show SpotlightBroadway Podcast Network
Alex Brightman
Participant
Beetlejuice The Musical
Actor
Jenny Gersten
Participant
Beetlejuice The Musical
Line Producer
Callie Goff
Participant
SpotCo
Senior Creative Director
Alan Seales
Moderator
The Theatre Podcast
Host
Kerry Butler
Participant
Beetlejuice The Musical
Actor
Leslie Rodriguez Kritzer
Participant
Beetlejuice The Musical
Actor
12:00 PM
12:00 PM
12:30 PM
12:30 PM
  • BroadwayCon Star to Be
  • MainStage - Grand Ballroom
  • 12:30 PM  - 2:00 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Special Event
    Performance
1:00 PM
1:00 PM
1:30 PM
1:30 PM
1:45 PM
1:45 PM
2:00 PM
2:00 PM
  • SIX Beginner Dance Workshop
  • Workshop Room A (Concourse Level)
  • 2:00 PM  - 3:30 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Workshop
    Workshop – Pre-Registration Required
2:15 PM
2:15 PM
3:00 PM
3:00 PM
Charity Angél Dawson
Participant
Waitress
Actor
Gordon Cox
Moderator
Variety's Stagecraft
Host
Rob McClure
Participant
Mrs. Doubtfire
Actor
Lorin Latarro
Participant
Waitress
Choreographer
Jerry Zaks
Participant
Mrs. Doubtfire
Jenn Gambatese
Participant
Mrs. Doubtfire
3:30 PM
3:30 PM
4:15 PM
4:15 PM
Ben Cameron
Moderator
4:45 PM
4:45 PM
5:30 PM
5:30 PM
  • SIX Singalong
  • Trianon Ballroom
  • 5:30 PM  - 6:30 PM  | 1 hour
  • Singalong
    Singalongs
6:30 PM
6:30 PM
7:45 PM
7:45 PM
8:30 PM
8:30 PM
Ben Cameron
Moderator

Sunday January 26, 2020

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
9:00 AM
9:00 AM
  • Marketplace Open
  • Marketplace – Americas Hall
  • 9:00 AM  - 6:00 PM  | 9 hours
  • Event Hours
9:30 AM
9:30 AM
10:00 AM
10:00 AM
Dave Quinn
Moderator
People Magazine
Writer/Reporter
Jordan Fisher
Participant
Dear Evan Hansen
Actor
Andrew Barth Feldman
Participant
Dear Evan Hansen; Winner...
Actor
10:15 AM
10:15 AM
10:30 AM
10:30 AM
  • G!TALK: Live Show
  • Regent Room
  • 10:30 AM  -11:00 AM  | 30 minutes
  • Podcast
    Broadway Podcast Network
11:00 AM
11:00 AM
11:15 AM
11:15 AM
Rob Russo
Moderator
The Fabulous Invalid
Co-Host
Jamie Du Mont
Moderator
The Fabulous Invalid
Creator
Jewelle Blackman
Participant
Hadestown
Jennifer Simard
Moderator
Company
Kay Trinidad
Participant
Hadestown
Yvette Gonzalez-Nacer
Participant
Hadestown
Eva Noblezada
Participant
Hadestown
Actor
Reeve Carney
Participant
Hadestown
Actor
  • Stage a Scene
  • Trianon Ballroom
  • 11:15 AM  -12:15 PM  | 1 hour
  • Demonstration
    Direction and Choreography
12:00 PM
12:00 PM
12:15 PM
12:15 PM
12:30 PM
12:30 PM
Celia Rose Gooding
Participant
Jagged Little Pill
Actor
Jerry Portwood
Moderator
Rolling Stone
Lauren Patten
Participant
Jagged Little Pill
Actor
Kathryn Gallagher
Participant
Jagged Little Pill
Actor
Elizabeth Stanley
Participant
Jagged Little Pill
Actor
Derek Klena
Participant
Jagged Little Pill
Actor
Sean Allan Krill
Participant
Jagged Little Pill
Actor
1:00 PM
1:00 PM
1:30 PM
1:30 PM
1:45 PM
1:45 PM
  • Spotlight: SIX
  • MainStage - Grand Ballroom
  • 1:45 PM  - 2:45 PM  | 1 hour
  • Panel
    Show Spotlight
Lucy Moss
Participant
Six
Writer, Co Director
Felicia Fitzpatrick
Moderator
Playbill
Director of Social Media...
Carrie-Anne Ingrouille
Participant
Six
Choreographer
Wendy Barnes
Participant
Six
Producer
Andy Barnes
Participant
Six
Producer
Jamie Armitage
Participant
Six
Director
Toby Marlow
Participant
Six
Writer
2:15 PM
2:15 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • Stuck: Live Show
  • Regent Room
  • 3:00 PM  - 3:30 PM  | 30 minutes
  • Podcast
    Broadway Podcast Network
Ben Cameron
Moderator
3:30 PM
3:30 PM
4:15 PM
4:15 PM
Joshua Safran
Other Participant
Soundtrack
Executive Producer
Melissa Anelli
Other Participant
Mischief Management
CEO
Ben Cameron
Moderator
Felicia Fitzpatrick
Other Participant
Playbill
Director of Social Media...
5:00 PM
5:00 PM