Friday 24 January, 2020

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Attendee Check-In and Customer Service 10 hours 8:00 AM  -  6:00 PM  |  Second Floor Promenade
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Platinum & Gold Pass Marketplace Preview 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  Marketplace – Americas Hall
Event Hours
BroadwayCon Industry Day (Separately Ticketed) 4 hours 9:00 AM  -  1:00 PM  |  Trianon Ballroom
Harmony Helper Live App Demos 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Harmony Helper – Americas Hall Booth 219
Harmony Helper
10:00 AM
10:00 AM
Shakespeare Lovers' Meetup 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Gramercy West Room
Participant Emily Kimoto | Participant Kristina Dwyer
Meetup
Meetups
Broadway Ensembles – The Ensemblist: Live Show 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Regent Room
Podcast
PerformingBroadway Podcast Network
Broadway Anecdotes 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Nassau Room
Panel
History and Analysis
So You Want To Be a Cosplayer? 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Sutton Center Room
Panel
MATILDA Beginner Dance Workshop 1 hour 30 minutes 10:00 AM  -  11:30 AM  |  Workshop Room A (Concourse Level)
Workshop
Workshop – Pre-Registration Required
Marketplace Open 8 hours 10:00 AM  -  6:00 PM  |  Marketplace – Americas Hall
Event Hours
11:00 AM
11:00 AM
Jill Abramovitz Song Interpretation Workshop 1 hour 30 minutes 11:00 AM  -  12:30 PM  |  Workshop Room G (Concourse Level)
Participant Jill Abramovitz
Workshop
Workshop – Pre-Registration Required
11:15 AM
11:15 AM
Talkback: Live Show 30 minutes 11:15 AM  -  11:45 AM  |  Regent Room
Podcast
Broadway Podcast Network
The Next Generation of Major Playwrights 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  Beekman Room
Panel
Playwriting
LGBTQIA+ Meetup 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  Gramercy West Room
Participant Brian Acunis
Meetup
Meetups
11:45 AM
11:45 AM
The Feinstein's/54 Below Podcast: Live Show 30 minutes 11:45 AM  -  12:15 PM  |  Regent Room
Podcast
Broadway Podcast Network
12:00 PM
12:00 PM
Harmony Helper Presents Angel Lozada, UNMASKED! 15 minutes 12:00 PM  -  12:15 PM  |  Harmony Helper – Americas Hall Booth 219
Harmony Helper
"Dance Through the Decades" Intermediate Dance Workshop 1 hour 30 minutes 12:00 PM  -  1:30 PM  |  Workshop Room A (Concourse Level)
Participant Kurt Phelan
Workshop
Workshop – Pre-Registration Required
Harmony Helper Rising Stars Singing Contest 4 hours 12:00 PM  -  4:00 PM  |  Harmony Helper – Americas Hall Booth 219
Harmony Helper
12:15 PM
12:15 PM
Alex Boniello Autograph Session 1 hour 12:15 PM  -  1:15 PM  |  Autograph Area (Americas Hall II)
Autograph Session
12:30 PM
12:30 PM
Marketing U 2020: How To Market Yourself In The New Decade 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Nassau Room
Panel
Business of Theatre
Token Theatre Friends: Live 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Murray Hill Room
Podcast
Lecture
History and Analysis
BroadwayCon Feud Contestant Screening 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Gramercy West Room
Special Event
1:45 PM
1:45 PM
The Broadway Husbands Podcast: Live Show 30 minutes 1:45 PM  -  2:15 PM  |  Regent Room
Podcast
Broadway Podcast Network
Beyond Broadway: The Pleasure and Promise of Musical Theatre Across America 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  Sutton Center Room
Lecture
Community and Education
Alexandra Silber: in Conversation 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  Nassau Room
Interview
Theatre and Mental Health
Donna Murphy Photograph Session 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  Photograph Area (Americas Hall II)
Photograph Session
Stories from the Stage Door 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  Beekman Room
Panel
The Fan Experience
2:00 PM
2:00 PM
BroadwayCon 2020 Kick-Off 15 minutes 2:00 PM  -  2:15 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Moderator Ben Cameron
Special Event
2:15 PM
2:15 PM
A Broad's Way 30 minutes 2:15 PM  -  2:45 PM  |  Regent Room
Podcast
Broadway Podcast Network
BroadwayCon 2020 First Look 1 hour 45 minutes 2:15 PM  -  4:00 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Special Event
3:00 PM
3:00 PM
My Favorite Broadway Ad Campaign 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Sutton Center Room
Panel
Donna Murphy Autograph Session 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Autograph Area (Americas Hall II)
Autograph Session
Fredi Walker-Browne Photograph Session 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Photograph Area (Americas Hall II)
Photograph Session
3:45 PM
3:45 PM
Brittney Johnson Audition Workshop 1 hour 30 minutes 3:45 PM  -  5:15 PM  |  Workshop Room G (Concourse Level)
Workshop
Workshop – Pre-Registration Required
4:15 PM
4:15 PM
Access for All 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  Beekman Room
Panel
Representation and Inclusion
Hal Prince Legacy Singalong 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  Trianon Ballroom
Singalong
The Fan Experience
Women Music Directors 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  Murray Hill Room
Panel
Direction and Choreography
Fredi Walker-Browne Autograph Session 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  Autograph Area (Americas Hall II)
Autograph Session
Theatre Tales 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  Nassau Room
Moderator Sara Alfaro
Meetup
The Fan Experience
4:30 PM
4:30 PM
Harmony Helper: Taylor Louderman Autograph Session 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Harmony Helper – Americas Hall Booth 219
Harmony Helper
5:30 PM
5:30 PM
BroadwayCon Feud 1 hour 5:30 PM  -  6:30 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Special Event
6:30 PM
6:30 PM
Dance Performance: "A United and Diverse Broadway" 5 minutes 6:30 PM  -  6:35 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Performance
6:40 PM
6:40 PM
Interview: Donna McKechnie 1 hour 6:40 PM  -  7:40 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Interview
Broadway Podcast Network
8:00 PM
8:00 PM
9:15 PM
9:15 PM
BroadwayCon Jukebox 1 hour 9:15 PM  -  10:15 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Moderator Ben Cameron
Special Event

Saturday 25 January, 2020

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Attendee Check-In and Customer Service 10 hours 8:00 AM  -  6:00 PM  |  Second Floor Promenade
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Marketplace – Americas Hall
Event Hours
Harmony Helper Live App Demos 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Harmony Helper – Americas Hall Booth 219
Harmony Helper
10:00 AM
10:00 AM
Lesli Margherita Photograph Session 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Photograph Area (Americas Hall II)
Photograph Session
Self Care for Singers, presented by Harmony Helper 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Murray Hill Room
Panel
PerformingHarmony Helper
BroadwayCon Trivia & Game Night Contestant Screening 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Gramercy West Room
Special Event
Broadway's Body Bias and the Rise of Hollywood Aesthetic on Stage 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Beekman Room
Panel
Representation and Inclusion
Groundbreaking Choreographers 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Trianon Ballroom
Panel
Direction and Choreography
Arbender Robinson Song Interpretation Workshop 1 hour 30 minutes 10:00 AM  -  11:30 AM  |  Workshop Room G (Concourse Level)
Workshop
Workshop – Pre-Registration Required
10:15 AM
10:15 AM
Intermediate Musical Theatre Dance Workshop 1 hour 30 minutes 10:15 AM  -  11:45 AM  |  Workshop Room A (Concourse Level)
Participant Lane Napper
Workshop
Workshop – Pre-Registration Required
10:30 AM
10:30 AM
Harmony Helper Presents Mauricio Martinez, UNMASKED! 15 minutes 10:30 AM  -  10:45 AM  |  Harmony Helper – Americas Hall Booth 219
Harmony Helper
11:00 AM
11:00 AM
Harmony Helper: Jelani Remy Autograph Session 1 hour 11:00 AM  -  12:00 PM  |  Harmony Helper – Americas Hall Booth 219
Harmony Helper
11:15 AM
11:15 AM
Lecture
History and Analysis
Harry Potter and the Cursed Child Fan Meetup 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  Gramercy West Room
Participant Brian Acunis
Meetup
Meetups
The First Pitch 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  Regent Room
Panel
Business of Theatre
Spotlight: BEETLEJUICE 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Panel
Show SpotlightBroadway Podcast Network
What You Should Know About College Auditions 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  Murray Hill Room
Panel
PerformingCommunity and Education
Lesli Margherita Autograph Session 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  Autograph Area (Americas Hall II)
Autograph Session
Nick Blaemire Photograph Session 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  Photograph Area (Americas Hall II)
Photograph Session
12:00 PM
12:00 PM
Harmony Helper: Rob McClure Autograph Session 1 hour 12:00 PM  -  1:00 PM  |  Harmony Helper – Americas Hall Booth 219
Harmony Helper
12:30 PM
12:30 PM
Breaking Broadway: Live Show 30 minutes 12:30 PM  -  1:00 PM  |  Regent Room
Podcast
Broadway Podcast Network
Nick Blaemire Autograph Session 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Autograph Area (Americas Hall II)
Autograph Session
Getting the Show on the Road 2020 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Beekman Room
Participant Jacob Persily
Lecture
Business of Theatre
A Unique Choreographic Lens 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Trianon Ballroom
Panel
Direction and Choreography
Welcome To Our Panel About Death: Beetlejuice Fan Meetup 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Sutton Center Room
Moderator Kris Williams | Participant Channa Schachet-Briskin | Participant Em Moxley | Participant Lily Boyle | Participant Maggie McAuliffe | Participant Ella Korn
Meetup
Meetups
Camille A. Brown: In Conversation 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Nassau Room
Interview
Theatre and Mental Health
Ribbon Trading Meetup 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Gibson Room
Participant Jessica Lukas
Meetup
Meetups
BroadwayCon Star to Be 1 hour 30 minutes 12:30 PM  -  2:00 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Other Participant Ethan Kelso | Participant Sarah Zampella | Moderator Ben Cameron | Participant Satya Kutsko | Other Participant Ekele Ukegbu | Participant Jacob Atkins | Participant Glynnis Goff | Participant Jazailis Gual | Participant Allie Guerrini | Participant Luke Islam | Participant Bailey Mienik | Participant Rachel Sarah Mount | Participant Sophia O’Toole | Participant Kayla Quashie
Special Event
Performance
1:00 PM
1:00 PM
Three On The Aisle: Live Show 30 minutes 1:00 PM  -  1:30 PM  |  Regent Room
Podcast
Broadway Podcast Network
1:30 PM
1:30 PM
Harmony Helper Rising Stars Singing Contest 4 hours 1:30 PM  -  5:30 PM  |  Harmony Helper – Americas Hall Booth 219
Harmony Helper
1:45 PM
1:45 PM
Self(ie) Creation: Influencing the Arts 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  Sutton Center Room
Lecture
Business of Theatre
Fansies Meetup: Second Edition 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  Gramercy West Room
Participant Jake Zolomij | Participant Julie Wium
Meetup
Meetups
Gerard Canonico Autograph Session 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  Autograph Area (Americas Hall II)
Autograph Session
New York On Broadway 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  Nassau Room
Participant Katie Welsh | Participant David Pearl
Lecture
History and Analysis
Directing on Broadway 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  Trianon Ballroom
Panel
Direction and Choreography
Women at Work: Early Career Professionals 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  Beekman Room
Panel
Business of Theatre
2:00 PM
2:00 PM
SIX Beginner Dance Workshop 1 hour 30 minutes 2:00 PM  -  3:30 PM  |  Workshop Room A (Concourse Level)
Workshop
Workshop – Pre-Registration Required
2:15 PM
2:15 PM
Broadwaysted: Live Show 30 minutes 2:15 PM  -  2:45 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Podcast
Broadway Podcast Network
Justin Guarini Audition Workshop 1 hour 30 minutes 2:15 PM  -  3:45 PM  |  Workshop Room G (Concourse Level)
Workshop
Workshop – Pre-Registration Required
3:00 PM
3:00 PM
The Compass: Live Show 30 minutes 3:00 PM  -  3:30 PM  |  Regent Room
Podcast
Broadway Podcast Network
Disney on Broadway: A Magical Fan Meetup Celebration 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Sutton Center Room
Participant Ally O’Brien | Participant Amanda Bohlmann
Meetup
Meetups
Gerard Canonico Photograph Session 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Photograph Area (Americas Hall II)
Photograph Session
Spotlight: MRS. DOUBTFIRE 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Panel
Show SpotlightBroadway Podcast Network
TV Spotlight: SOUNDTRACK 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Trianon Ballroom
Panel
Show Spotlight
Black LGBTQIA+ Playwrights 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Beekman Room
Panel
Representation and InclusionPlaywriting
Playbill Trading Meetup 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Gibson Room
Moderator Kayla Follett | Participant Lauren Gottesman
Meetup
Confessions of a Casting Director 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Murray Hill Room
Panel
PerformingBusiness of Theatre
3:30 PM
3:30 PM
Kelli O'Hara Autograph Session 1 hour 3:30 PM  -  4:30 PM  |  Autograph Area (Americas Hall II)
Autograph Session
4:15 PM
4:15 PM
More Than Survived: A Be More Chill Fan Meetup 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  Murray Hill Room
Meetup
Meetups
Those Who CAN, Teach 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  Nassau Room
Panel
Community and Education
BroadwayCon Cabaret 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Moderator Ben Cameron
Special Event
Black Broadway Movers And Shakers: Black Lead Producers 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  Sutton Center Room
Panel
Representation and InclusionBusiness of Theatre
Broadway Heroes You Don't Know 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  Beekman Room
Panel
Business of Theatre
Andrew Lippa's WILD PARTY 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  Trianon Ballroom
Panel
4:45 PM
4:45 PM
Built For The Stage: Live Show 30 minutes 4:45 PM  -  5:15 PM  |  Regent Room
Podcast
Broadway Podcast Network
5:30 PM
5:30 PM
Interview: Len Cariou 45 minutes 5:30 PM  -  6:15 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Interview
SIX Singalong 1 hour 5:30 PM  -  6:30 PM  |  Trianon Ballroom
Singalong
Singalongs
6:30 PM
6:30 PM
BroadwayCon Blizzard Party Line 1 hour 6:30 PM  -  7:30 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Special Event
7:45 PM
7:45 PM
BroadwayCon Ultimate Trivia Challenge with Ben Cameron 30 minutes 7:45 PM  -  8:15 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Moderator Ben Cameron
Game
Game
8:30 PM
8:30 PM
BroadwayCon Game Night 1 hour 30 minutes 8:30 PM  -  10:00 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Moderator Ben Cameron
Special Event

Sunday 26 January, 2020

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Attendee Check-In and Customer Service 10 hours 8:00 AM  -  6:00 PM  |  Second Floor Promenade
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Marketplace – Americas Hall
Event Hours
Harmony Helper Live App Demos 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Harmony Helper – Americas Hall Booth 219
Harmony Helper
9:30 AM
9:30 AM
Cosplay Check-In 2 hours 9:30 AM  -  11:30 AM  |  Programming HQ
Cosplay
10:00 AM
10:00 AM
The Backdrop: Live Show 30 minutes 10:00 AM  -  10:30 AM  |  Regent Room
Podcast
Broadway Podcast Network
Mary Testa Autograph Session 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  Autograph Area (Americas Hall II)
Autograph Session
CHICAGO Intermediate Dance Workshop 1 hour 30 minutes 10:00 AM  -  11:30 AM  |  Workshop Room A (Concourse Level)
Workshop
Workshop – Pre-Registration Required
10:15 AM
10:15 AM
Fredi Walker-Browne Song Interpretation Workshop 1 hour 30 minutes 10:15 AM  -  11:45 AM  |  Workshop Room G (Concourse Level)
Workshop
Workshop – Pre-Registration Required
10:30 AM
10:30 AM
G!TALK: Live Show 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  Regent Room
Podcast
Broadway Podcast Network
11:00 AM
11:00 AM
Harmony Helper: Alex Brightman Autograph Session 1 hour 11:00 AM  -  12:00 PM  |  Harmony Helper – Americas Hall Booth 219
Harmony Helper
11:15 AM
11:15 AM
Stage a Scene 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  Trianon Ballroom
Demonstration
Direction and Choreography
Mary Testa Photograph Session 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  Photograph Area (Americas Hall II)
Photograph Session
What Does Diversity in Theatre Actually Mean? 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  Murray Hill Room
Panel
Representation and Inclusion
Playbill Trading Meetup 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  Gibson Room
Moderator Kayla Follett
Meetup
Blackness and Broadway: call and response Live 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  Beekman Room
Podcast
Representation and Inclusion
Spotlight: HADESTOWN 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Panel
Show Spotlight
Steven Sater Autograph Session 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  Autograph Area (Americas Hall II)
Autograph Session
Four Jews in a Room B****ing: Analyzing Jewish Representation Onstage 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  Nassau Room
Panel
Representation and Inclusion
Bring on the Men: A Frank Chat with the AAPI Men of Broadway 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  Regent Room
Panel
Representation and Inclusion
12:00 PM
12:00 PM
Harmony Helper Presents Kara Haller, UNMASKED! 15 minutes 12:00 PM  -  12:15 PM  |  Harmony Helper – Americas Hall Booth 219
Harmony Helper
COME FROM AWAY Beginner Dance Workshop 1 hour 30 minutes 12:00 PM  -  1:30 PM  |  Workshop Room A (Concourse Level)
Workshop
Workshop – Pre-Registration Required
12:15 PM
12:15 PM
Jay Armstrong Johnson Autograph Session 1 hour 12:15 PM  -  1:15 PM  |  Autograph Area (Americas Hall II)
Autograph Session
12:30 PM
12:30 PM
The Producer's Perspective: Live Show 30 minutes 12:30 PM  -  1:00 PM  |  Regent Room
Podcast
Broadway Podcast Network
Audio Description: Because Blind People like Theatre Too 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Sutton Center Room
Participant Sabrina Martinez (1970) | Participant Amy Fuchs
Panel
Representation and Inclusion
Issues and Trends in Community Theatre 2020 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Murray Hill Room
Roundtable
Community and Education
So What IS General Management? 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Beekman Room
Panel
Business of Theatre
Harmony Helper Rising Stars Singing Contest 4 hours 12:30 PM  -  4:30 PM  |  Harmony Helper – Americas Hall Booth 219
Harmony Helper
1:00 PM
1:00 PM
In The Room With Steven & Dana: Live Show 30 minutes 1:00 PM  -  1:30 PM  |  Regent Room
Podcast
Broadway Podcast Network
1:30 PM
1:30 PM
Jay Armstrong Johnson Photograph Session 1 hour 1:30 PM  -  2:30 PM  |  Photograph Area (Americas Hall II)
Photograph Session
1:45 PM
1:45 PM
Panel
Design and Tech
The Psychology of Sondheim: Heroes and Villains 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  Sutton Center Room
Participant Jaime Holtzer
Lecture
History and AnalysisTheatre and Mental Health
Spotlight: SIX 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Panel
Show Spotlight
Intimacy Direction 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  Murray Hill Room
Panel
Team Improv Workshop feat. games by Ted O'Gorman and Michael Paul Smith 1 hour 30 minutes 1:45 PM  -  3:15 PM  |  Workshop Room A (Concourse Level)
Workshop
Workshop – Pre-Registration Required
2:15 PM
2:15 PM
Ben Rimalower's Broken Records: Live Show 30 minutes 2:15 PM  -  2:45 PM  |  Regent Room
Podcast
Broadway Podcast Network
3:00 PM
3:00 PM
Stuck: Live Show 30 minutes 3:00 PM  -  3:30 PM  |  Regent Room
Podcast
Broadway Podcast Network
Ribbon Trading Meetup 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Gibson Room
Participant Jessica Lukas
Meetup
Meetups
Divorced, Beheaded, Live: A "Six the Musical" Fan Panel 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Sutton Center Room
Panel
Melissa Errico Autograph Session 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Autograph Area (Americas Hall II)
Autograph Session
Trans Writers on Broadway (2020 Vision) 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Beekman Room
Panel
Representation and InclusionPlaywriting
BroadwayCon Cosplay Contest 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Moderator Ben Cameron
To BFA or Not to BFA 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Nassau Room
Panel
Community and Education
The Business of Broadway: Producing 101 1 hour 30 minutes 3:00 PM  -  4:30 PM  |  Murray Hill Room
Panel
Business of Theatre
3:30 PM
3:30 PM
Baring It All with Call Me Adam: Live Show 30 minutes 3:30 PM  -  4:00 PM  |  Regent Room
Podcast
Broadway Podcast Network
Advanced Musical Theatre Dance Workshop 1 hour 30 minutes 3:30 PM  -  5:00 PM  |  Workshop Room A (Concourse Level)
Participant Josh Assor
Workshop
Workshop – Pre-Registration Required
4:15 PM
4:15 PM
BroadwayCon Lip Sync Battle 45 minutes 4:15 PM  -  5:00 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Special Event
Trending on your Timelines 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  Sutton Center Room
Panel
Business of Theatre
Writing the Next Scene 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  Beekman Room
Panel
Representation and InclusionPlaywriting
Professional Skills for Actors Seminar 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  Nassau Room
Lecture
Performing
Making Records with Melissa Errico 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  Regent Room
Lecture
Performing
Love Songs Singalong 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  Trianon Ballroom
Singalong
The Fan Experience
5:00 PM
5:00 PM
So Long, Farewell! 15 minutes 5:00 PM  -  5:15 PM  |  MainStage - Grand Ballroom
Special Event