Anthony Rapp

BroadwayCon Co-Creator, Actor
Rent
Participates in 17 items

Anthony Rapp is proud to be a co-founder of BroadwayCon and loves the theatre community with all of his heart. 

Sessions in which Anthony Rapp participates

Friday January 11, 2019 Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)

11:15 AM
11:15 AM
12:30 PM
12:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
Anthony Rapp Photograph Session 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station A)
Other Participant Anthony Rapp (Rent) | Participant Adam Bei
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
4:15 PM
4:15 PM
Anthony Rapp Autograph Session 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station D)
Other Participant Anthony Rapp (Rent) | Participant Adam Bei
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
6:35 PM
6:35 PM
R&H Goes Pop! 55 minutes 6:35 PM  -  7:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Grand Ballroom
Performance

Saturday January 12, 2019 Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)

10:00 AM
10:00 AM
RENTheads: Where are we now? 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , Trianon Ballroom
Participant Melissa Anelli (BroadwayCon) | Participant Anthony Rapp (Rent) | Participant Nikki James | Participant Sam Maher | Participant Jocelyn Simonson | Participant Adam Bei
Panel
11:15 AM
11:15 AM
Anthony Rapp Photograph Session 1 hour 11:15 AM  -  12:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station B)
Other Participant Anthony Rapp (Rent) | Participant Adam Bei
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
1:45 PM
1:45 PM
Press Interview – HerCampus 15 minutes 1:45 PM  -  2:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Holland Room - Press
Participant Anthony Rapp (Rent) | Participant Adam Bei
Talent Info
3:00 PM
3:00 PM
Platinum M&G 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Platinum Pass Lounge
4:15 PM
4:15 PM
Anthony Rapp Autograph Session 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station C)
Other Participant Anthony Rapp (Rent) | Participant Adam Bei
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
6:40 PM
6:40 PM
BroadwayCon Blizzard Party Line 40 minutes 6:40 PM  -  7:20 PM  |  Ziegfeld Ballroom , Ziegfeld Ballroom

Sunday January 13, 2019 Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)

12:45 PM
12:45 PM
Anthony Rapp Song Interpretation Workshop 1 hour 30 minutes 12:45 PM  -  2:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Participant Anthony Rapp (Rent) | Participant Adam Bei
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
2:30 PM
2:30 PM
Talent Info