Ben Cameron

Participates in 10 items
Ben Cameron is your Broadway Buddy! Thrilled to back as MainStage host for the 5th year. Broadway credits: Wicked (OBC), Aida, Footloose (OBC). Ben is the creator and host of Broadway Sessions (11.5 years of programming, 2019 MAC Award recipient) at The Laurie Beechman Theatre, web series Dance Captain Dance Attack on BroadwayWorld.com, podcast talkshow The Broadway Cast, Broadway Buskers concerts series in Times Square and Broadway Sessions Beach Party on Fire Island. Ben is the host of the LIVE Broadway Trivia Series on the Reward The Fan app (weds 6pm EST. DOWNLOAD NOW!) and is a frequent face on PBS/WNET hosting specials like "Hamilton's America," "Heather Headley: Life Is a Stage," Broadway on THIRTEEN marathon, Downton Abbey New Years' marathon and more. Ben travels the world teaching theatre and dance masterclasses, and serves as Emcee for Onstage NY talent competitions. Ben continues to host countless theatre industry events and benefit concerts for numerous causes including BC/EFA . BEN LOVES BROADWAYCON and is looking for hugs! Follow all things Ben at www.bencameron.nyc and on social @BenDoesBroadway. Ben likes you.

Sessions in which Ben Cameron participates

Friday 11 January, 2019

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
12:30 PM
12:30 PM
The BroadwayCon 2019 Opening Ceremony - 1 hour - 12:30 PM  -  1:30 PM
New York Hilton Midtown - Grand Ballroom Special Event
Ben Cameron (Moderator)
4:15 PM
4:15 PM
Game Show Participant Auditions - 1 hour - 4:15 PM  -  5:15 PM
New York Hilton Midtown - Sutton Center Room
David Alpert (Participant) Ben Cameron (Participant)
6:35 PM
6:35 PM
R&H Goes Pop! - 55 minutes - 6:35 PM  -  7:30 PM
New York Hilton Midtown - Grand Ballroom Performance
Jelani Alladin, Frozen (Other Participant) Benjamin Rauhala (Other Participant) Lilli Cooper (Other Participant) Anthony Rapp, Rent (Other Participant) Ben Cameron (Moderator) Derek Klena, Jagged Little Pill (Other Participant) Boyfriend (Other Participant) Matt Doyle, Sweeney Todd, Spring Awakening, The Book of Mormon (Other Participant) Rebecca Naomi Jones, Oklahoma!, Significant Other, Hedwig and the Angry Inch (Other Participant) Laura Osnes, Bandstand, Rodgers + Hammerstein's Cinderella, Grease, Bonnie & Clyde (Other Participant) Damon Daunno, Oklahoma! (Other Participant) Ali Stroker (Other Participant)
9:40 PM
9:40 PM
BroadwayCon Jukebox - 1 hour 20 minutes - 9:40 PM  -  11:00 PM
New York Hilton Midtown - Grand Ballroom Performance
Tamika Lawrence, Come From Away, If/Then, The Wiz Live (Participant) Ben Cameron (Moderator) Alex Brightman, Beetlejuice The Musical (Participant) Anthony Rapp, Rent (Participant) Betsy Wolfe, Waitress, Falsettos (Participant) Ryann Redmond, Escape to Margaritaville, If/Then, Bring It On (Participant)

Saturday 12 January, 2019

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
12:30 PM
12:30 PM
BroadwayCon Cosplay Contest - 1 hour - 12:30 PM  -  1:30 PM
New York Hilton Midtown - Trianon Ballroom Special Event
Sarah Laux (Other Participant) Ben Cameron (Moderator) Felicia Fitzpatrick (Other Participant) Ruth La Ferla, New York Times (Other Participant)
1:45 PM
1:45 PM
BroadwayCon Star To Be 2019 - 1 hour 30 minutes - 1:45 PM  -  3:15 PM
Ziegfeld Ballroom - Ziegfeld Ballroom
Reneé Rapp, The Jimmy Awards (Other Participant) Ben Cameron (Moderator) Andrew Barth Feldman, Dear Evan Hansen; Winner of the 2018 Jimmy Award for Best Performance by an Actor and the BroadwayCon 2018 Lip Sync Battle (Other Participant)
4:40 PM
4:40 PM
We Lived on Avenue Q - The 15 Year Reunion - 50 minutes - 4:40 PM  -  5:30 PM
Ziegfeld Ballroom - Ziegfeld Ballroom Panel
Carmen Ruby Floyd (Participant) Danny Jordan (Moderator) Howie Michael Smith (Participant) Stephanie D’Abruzzo (Participant) Ann Harada, Avenue Q (Participant) Erin Quill, Avenue Q (Participant) Ben Cameron (Moderator) Robert Lopez (Participant)
8:30 PM
8:30 PM
Broadway Game Night - 2 hours - 8:30 PM  -  10:30 PM
Ziegfeld Ballroom - Ziegfeld Ballroom Game
Ben Cameron (Moderator)

Sunday 13 January, 2019

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
11:15 AM
11:15 AM
The Second Annual BroadwayCon Lip Sync Battle - 1 hour - 11:15 AM  -  12:15 PM
New York Hilton Midtown - Grand Ballroom Performance
Peppermint (Other Participant) Ben Cameron (Moderator)
5:00 PM
5:00 PM
BroadwayCon YouTube Send-Off Party - 30 minutes - 5:00 PM  -  5:30 PM
New York Hilton Midtown - Grand Ballroom Special Event
Ben Cameron (Moderator)