Friday January 11, 2019

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Attendee Check-In 9 hours 8:00 AM  -  5:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Second Floor Promenade
Event Hours
8:30 AM
8:30 AM
Platinum & Gold Pass Marketplace Preview 1 hour 8:30 AM  -  9:30 AM  |  New York Hilton Midtown , Marketplace – Americas Hall
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Harmony Helper Live app demos 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Americas Hall II - Booth #803
9:30 AM
9:30 AM
Friday Marketplace Hours 8 hours 30 minutes 9:30 AM  -  6:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Marketplace – Americas Hall
Event Hours
10:00 AM
10:00 AM
To BFA or Not to BFA 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , 430 - PROJECTOR - Gramercy Room
Panel
The New Wizard On The Block: A Potter Meetup 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  New York Hilton Midtown , Murray Hill Room
Moderator Brian Acunis
Meetup
Kate Lumpkin Audition Technique Workshop 1 hour 30 minutes 10:00 AM  -  11:30 AM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
MEAN GIRLS Intermediate Theatre Dance Workshop 1 hour 30 minutes 10:00 AM  -  11:30 AM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room A (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
10:30 AM
10:30 AM
Rick Lyon and Ann Harada Photograph Session 1 hour 10:30 AM  -  11:30 AM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station B)
Other Participant Rick Lyon (Avenue Q) | Other Participant Ann Harada (Avenue Q)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Fredi Walker-Browne Photograph Session 1 hour 10:30 AM  -  11:30 AM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station A)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
11:15 AM
11:15 AM
11:45 AM
11:45 AM
Rick Lyon Autograph Session 30 minutes 11:45 AM  -  12:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station D)
Other Participant Rick Lyon (Avenue Q)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Fredi Walker-Browne Autograph Session 1 hour 11:45 AM  -  12:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station B)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
THE ADDAMS FAMILY Beginner Dance Workshop 1 hour 30 minutes 11:45 AM  -  1:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room A (Concourse Level)
Participant Liz Ramos
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
Marni Raab Acting Workshop 1 hour 30 minutes 11:45 AM  -  1:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
12:00 PM
12:00 PM
Harmony Helper Rising Stars: Singing Contest 3 hours 12:00 PM  -  3:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Americas Hall II - Booth #803
12:30 PM
12:30 PM
Getting the Word Out 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Nassau Room
Panel
Business of Theatre
The BroadwayCon 2019 Opening Ceremony 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Grand Ballroom
Moderator Ben Cameron
Special Event
Ann Harada Autograph Session 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station C)
Other Participant Ann Harada (Avenue Q)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Christina Bianco Photograph Session 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station A)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
The First Pitch 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Beekman Room
Panel
Business of Theatre
1:00 PM
1:00 PM
Jenn Colella Photograph Session 30 minutes 1:00 PM  -  1:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station B)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
1:45 PM
1:45 PM
Professional Skills for Actors Seminar 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Beekman Room
Lecture
Christina Bianco Autograph Session 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station D)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Tannins and Tunes: Live! 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Murray Hill Room
Podcast
Musicals and Mental Health 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , 430 - PROJECTOR - Gramercy Room
Lecture
Business of Theatre
International Productions and Workshops Abroad 1 hour 1:45 PM  -  2:45 PM  |  New York Hilton Midtown , Sutton Center Room
Lecture
Jenn Colella Song Interpretation Workshop 1 hour 30 minutes 1:45 PM  -  3:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
Absolute Beginner Tap Dance Workshop 1 hour 30 minutes 1:45 PM  -  3:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room A (Concourse Level)
Participant April Cook
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
2:00 PM
2:00 PM
BroadwayCon Industry Day (Separately Ticketed) 4 hours 2:00 PM  -  6:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Trianon Ballroom
3:00 PM
3:00 PM
About The Actors Fund 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Regent Room
Panel
Business of Theatre
From Britain to Broadway 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Murray Hill Room
Panel
Anthony Rapp Photograph Session 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station A)
Other Participant Anthony Rapp (Rent)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Stories from the Stage Door 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , 430 - PROJECTOR - Gramercy Room
Panel
Caitlin Kinnunen Photograph Session 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station B)
Photograph Session
Photograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Booking the Callback 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Nassau Room
Seminar
3:30 PM
3:30 PM
Harmony Helper Autograph Session (Jenn Colella) 1 hour 3:30 PM  -  4:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Americas Hall II - Booth #803
Sam Carner and Derek Gregor Song Interpretation Workshop 1 hour 30 minutes 3:30 PM  -  5:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room G (Concourse Level)
Participant Sam Carner | Participant Derek Gregor
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
Advanced Hip-Hop Dance Workshop 1 hour 30 minutes 3:30 PM  -  5:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Workshop Room A (Concourse Level)
Workshop
WorkshopsAPPLICATIONS CLOSED - See session description
4:15 PM
4:15 PM
Caitlin Kinnunen Autograph Session 45 minutes 4:15 PM  -  5:00 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station C)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Game Show Participant Auditions 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Sutton Center Room
Participant David Alpert | Participant Ben Cameron
Love Songs Singalong 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Beekman Room
Singalong
Singalongs
The Understudies 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Murray Hill Room
Panel
Anthony Rapp Autograph Session 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Audience Rewards® Autograph and Photograph Area (Station D)
Other Participant Anthony Rapp (Rent)
Autograph Session
Autograph SessionsADDITIONAL TICKET REQUIRED - See information in session description
Demystifying the Art of Casting 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , Nassau Room
Panel
Business of Theatre
The Legacy of Michael Friedman 1 hour 4:15 PM  -  5:15 PM  |  New York Hilton Midtown , 430 - PROJECTOR - Gramercy Room
Panel
Business of Theatre
6:35 PM
6:35 PM
R&H Goes Pop! 55 minutes 6:35 PM  -  7:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Grand Ballroom
Performance
7:40 PM
7:40 PM
Spotlight: Be More Chill 50 minutes 7:40 PM  -  8:30 PM  |  New York Hilton Midtown , Grand Ballroom
Spotlight