You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Tue, 05 Jul 2022 07:47:04 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Georgina Leonidas

Katie Bell
Participates in 8 items

Sessions in which Georgina Leonidas participates

Friday 9 August, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
LeakyCon Party Game Hour
1 hour, 10:15 AM CDT - 11:15 AM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - MainStage (Exhibit Hall E)

Game

Melissa Anelli, Mischief Management (Moderator)

James Payton, Harry Potter and the Order of the Phoenix (Moderator)

Maureen Johnson, Says Who (Participant)

Tiana Benjamin (Participant)

Georgina Leonidas (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
Georgina Leonidas Photograph – Friday A
30 minutes, 3:00 PM CDT - 3:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Witherwings Photograph Area

Photograph Session

Georgina Leonidas (Other Participant)

5:15 PM
5:15 PM
Georgina Leonidas Autograph – Friday A
30 minutes, 5:15 PM CDT - 5:45 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Hermes Autograph Area

Autograph Session

Georgina Leonidas (Other Participant)

Saturday 10 August, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
LeakyCon Feud
1 hour, 10:15 AM CDT - 11:15 AM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - MainStage (Exhibit Hall E)

Game

Afshan Azad (Participant)

Tiana Benjamin (Participant)

Jim Tavaré, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (Moderator)

Scarlett Byrne, Harry Potter films (Participant)

Georgina Leonidas (Participant)

Melissa Anelli, Mischief Management (Participant)

James Payton, Harry Potter and the Order of the Phoenix (Participant)

11:30 AM
11:30 AM
Spotlight: Hogwarts Students
1 hour, 11:30 AM CDT - 12:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - MainStage (Exhibit Hall E)

Interview

Melissa Anelli, Mischief Management (Moderator)

Afshan Azad (Participant)

Scarlett Byrne, Harry Potter films (Participant)

Tom Felton (Participant)

Tiana Benjamin (Participant)

Georgina Leonidas (Participant)

3:15 PM
3:15 PM

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Witherwings Photograph Area

Photograph Session

Georgina Leonidas (Other Participant)

Scarlett Byrne, Harry Potter films (Other Participant)

Tiana Benjamin (Other Participant)

Afshan Azad (Other Participant)

4:15 PM
4:15 PM
Georgina Leonidas Photograph – Saturday A
30 minutes, 4:15 PM CDT - 4:45 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Witherwings Photograph Area

Photograph Session

Georgina Leonidas (Other Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Georgina Leonidas Autograph – Saturday A
30 minutes, 5:00 PM CDT - 5:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Hermes Autograph Area

Autograph Session

Georgina Leonidas (Other Participant)

Share this