Skip to main page content

Melissa Anelli

she/her/hers

CEO
Mischief Management
Participates in 9 items

Melissa is the CEO of Mischief Management, which produces LeakyCon, as well as other immersive and community building events for fans. She's a host of the PotterCast and also runs The Leaky Cauldron website. In 2008 she published the New York Times bestselling Harry, A History, a chronicle of the Potter phenomenon. Melissa lives in Brooklyn with her husband and dog. More at melissaanelli.com.

Sessions in which Melissa Anelli participates

Friday 9 August, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM CDT - 11:15 AM CDT | 1 hour
GameASL Interpretation Provided

You're going to want to have a lot of Harry Potter facts in your head this weekend, so why not get warmed up this morning? We'll be testing your memory and your competitive edge. Will you lead your house to victory?

12:45 PM
12:45 PM CDT - 1:45 PM CDT | 1 hour
Questions of the Wizarding World

In the Questions of the Wizarding World series, we'll be tackling some of the biggest "How does this work?" questions of the Harry Potter series. Our onstage panelists will start the discussion before turning the conversation over to audience ideas and theories. Will someone share an idea that blows your mind? We can almost guarantee that the answer is yes. Will we leave with a definitive answer about anything? We can almost guarantee that the answer is no, but we'll have a lot to keep...

3:15 PM
3:15 PM CDT - 4:15 PM CDT | 1 hour
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)

The "Harry Potter Generation" has grown up and some of its members are now adults creating stories of their own. We'll discuss how our love of Harry Potter inspired our writing and storytelling and continues to influence us to this day.

Saturday 10 August, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM CDT - 11:15 AM CDT | 1 hour
FandomASL Interpretation ProvidedGame

We're back for another edition of LeakyCon Feud. Guess what our 100-fan survey said and lead your team to victory!

11:30 AM
11:30 AM CDT - 12:30 PM CDT | 1 hour
Film StudiesASL Interpretation Provided

From the Yule Ball to the Hogwarts Express, these actors have gotten to work in some of the coolest Harry Potter sets. We'll hear about what it was like to work on the films and how their connections with their characters impacted their views of the series.

3:15 PM
3:15 PM CDT - 4:15 PM CDT | 1 hour
Questions of the Wizarding WorldASL Interpretation Provided

In the Questions of the Wizarding World series, we'll be tackling some of the biggest "How does this work?" questions of the Harry Potter series. Our onstage panelists will start the discussion before turning the conversation over to audience ideas and theories. Will someone share an idea that blows your mind? We can almost guarantee that the answer is yes. Will we leave with a definitive answer about anything? We can almost guarantee that the answer is no, but we'll have a lot to ke...

Sunday 11 August, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM CDT - 11:15 AM CDT | 1 hour
Film StudiesASL Interpretation Provided

From Remembralls to Vanishing Cabinets, the Slytherin Common Room to Malfoy Manor, Tom Felton's work in the eight Harry Potter films spanned a decade of time and the highs and lows of Draco Malfoy's character arc. Come hear about growing up on-set, playing everyone's favorite Slytherin, and his music and acting careers post-Potter.

2:00 PM
2:00 PM CDT - 3:00 PM CDT | 1 hour
Questions of the Wizarding World

In the Questions of the Wizarding World series, we'll be tackling some of the biggest "How does this work?" questions of the Harry Potter series. Our onstage panelists will start the discussion before turning the conversation over to audience ideas and theories. Will someone share an idea that blows your mind? We can almost guarantee that the answer is yes. Will we leave with a definitive answer about anything? We can almost guarantee that the answer is no, but we'll have a lot to ke...

4:30 PM
4:30 PM CDT - 5:30 PM CDT | 1 hour
FandomPodcast

What do you get when you cross PotterCast and Potterless Podcast? We're not entirely sure other than that we know we're going to have fun.