Friday August 9, 2019

8:30 AM
8:30 AM
Attendee Check-In 9 hours 30 minutes 8:30 AM  -  6:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Lobby D
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open to Marauder Passholders 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Marketplace (Exhibit Hall D)
Event Hours
10:00 AM
10:00 AM
Friday Crafts 8 hours 10:00 AM  -  6:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Madam Malkin's Crafting Area
Crafts
Crafts
Marketplace Open 8 hours 10:00 AM  -  6:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Marketplace (Exhibit Hall D)
Event Hours
10:15 AM
LeakyCon Party Game Hour 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Game
GameASL Interpretation Provided
How I Wrote My Book 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Puffskein Room (D163/165)
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
Gryffindor Meetup 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Phoenix Room (D162/164)
Meetup
The Four Houses
Hufflepuff Meetup 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Unicorn Room (D167/174)
Meetup
The Four Houses
Slytherin Meetup 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Meetup
The Four Houses
Ravenclaw Meetup 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Owl Room (D171/173)
Meetup
The Four Houses
11:30 AM
11:30 AM
Adaptations: Watching Your Story Come to Life On Screen 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Discussion
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)ASL Interpretation Provided
Why We Worship The Weasleys 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Unicorn Room (D167/174)
Discussion
Character Study
How Do You LeakyCon? 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Panel
Fandom
12:45 PM
12:45 PM
Questions of the Wizarding World: The Trace 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Discussion
Questions of the Wizarding World
Mental Health in the Wizarding World 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Puffskein Room (D163/165)
Discussion
The Wider Wizarding World
Fantastic Scores and Who Conducts Them 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Phoenix Room (D162/164)
Panel
Harry Potter Movies and Other Media
Potterless Live! 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Unicorn Room (D167/174)
Podcast
FandomPodcast
Panel
Influences on the SeriesASL Interpretation Provided
Becky Albertalli Autograph — Friday A 30 minutes 12:45 PM  -  1:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Angie Thomas Autograph — Friday A 30 minutes 12:45 PM  -  1:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Julie Murphy Autograph — Friday A 30 minutes 12:45 PM  -  1:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hedwig Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
2:00 PM
2:00 PM
We Really Really Want to Discuss Cursed Child 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Puffskein Room (D163/165)
Discussion
Beyond the Books and Films
Lecture
Influences on the Series
Unbreakable Vows: What is the Truth? 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Unicorn Room (D167/174)
Discussion
The Wider Wizarding World
Disability at Hogwarts 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Panel
Constant VigilanceASL Interpretation Provided
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
3:00 PM
3:00 PM
Georgina Leonidas Photograph – Friday A 30 minutes 3:00 PM  -  3:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
3:15 PM
Spotlight: James Payton 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Interview
Film StudiesASL Interpretation Provided
Moral Injury in the Wizarding World 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Phoenix Room (D162/164)
Lecture
Academic ContentCharacter Study
How Harry Potter Influenced Us 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Owl Room (D171/173)
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
3:45 PM
Tiana Benjamin Photograph – Friday A 30 minutes 3:45 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Justin A. Reynolds Autograph – Friday A 30 minutes 3:45 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Mackenzi Lee Autograph — Friday A 30 minutes 3:45 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Hafsah Faizal Autograph — Friday A 30 minutes 3:45 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hedwig Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
4:30 PM
4:30 PM
Let's Discuss Ravenclaw 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Puffskein Room (D163/165)
Discussion
The Four Houses
Dumbledore and Abraham: The Greater Good 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Phoenix Room (D162/164)
Discussion
Influences on the Series
History of Magic: Finding the Wizards in History 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Unicorn Room (D167/174)
Panel
The Muggle World
The Order of the Phoenix, Rising 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Workshop
Constant VigilanceAll Fandoms
James Payton Photograph — Friday A 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Maureen Johnson Autograph — Friday A 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Mark Oshiro Autograph — Friday A 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Nic Stone Autograph — Friday A 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hedwig Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
5:15 PM
5:15 PM
Georgina Leonidas Autograph – Friday A 30 minutes 5:15 PM  -  5:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
James Payton Autograph — Friday A 30 minutes 5:15 PM  -  5:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Tiana Benjamin Autograph – Friday A 30 minutes 5:15 PM  -  5:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hedwig Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
7:00 PM
7:00 PM
Wizard Rock Concert 3 hours 7:00 PM  -  10:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Special Event
Fan Creation

Saturday August 10, 2019

8:30 AM
8:30 AM
Attendee Check-In 9 hours 30 minutes 8:30 AM  -  6:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Lobby D
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Saturday Crafts 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Madam Malkin's Crafting Area
Crafts
Crafts
Marketplace Open 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Marketplace (Exhibit Hall D)
Event Hours
10:00 AM
10:00 AM
Tom Felton Photograph – Saturday A 40 minutes 10:00 AM  -  10:40 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
10:15 AM
Robert Galbraith Meetup 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Puffskein Room (D163/165)
Meetup
The Muggle World
Lecture
Fan CreationFandom
Trauma and Healing in YA 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
Trelawney and Snape: Unwitting Accomplices 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Owl Room (D171/173)
Discussion
Character Study
LGBTQIA+ Meetup 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hippogriff Room (D220/227)
Meetup
Constant Vigilance
10:45 AM
Tom Felton Autograph – Saturday A 30 minutes 10:45 AM  -  11:15 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
11:30 AM
11:30 AM
Spotlight: Hogwarts Students 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Interview
Film StudiesASL Interpretation Provided
Discussion
The Wider Wizarding World
Trans Magic: Gender in the Wizarding World 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Unicorn Room (D167/174)
Roundtable
Constant Vigilance
Writing Love Stories 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
Spoonie Meetup 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hippogriff Room (D220/227)
Meetup
Fandom
Workshop
Workshop – Additional Ticket Required
12:30 PM
12:30 PM
Jim Tavaré Photograph — Saturday A 30 minutes 12:30 PM  -  1:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
12:45 PM
Spotlight: Harry and the Potters 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Interview
Fan CreationASL Interpretation Provided
Wandlore: An Ancient and Mysterious Magic 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Puffskein Room (D163/165)
Lecture
The Wider Wizarding World
Lecture
The Muggle World
Snape and Dumbledore: Moral Ambiguity 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Unicorn Room (D167/174)
Panel
Character Study
The Truth About Publishing: Author AMA 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Q&A Session
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
Lecture
Fan CreationFandom
Tattoo Meetup 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hippogriff Room (D220/227)
Meetup
The Muggle World
1:00 PM
1:00 PM
James Payton Photograph — Saturday A 30 minutes 1:00 PM  -  1:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
1:15 PM
Jim Tavaré Autograph — Saturday A 30 minutes 1:15 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
1:45 PM
Tom Felton Photograph – Saturday B 30 minutes 1:45 PM  -  2:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
2:00 PM
2:00 PM
Harry Potter in Hawaiian 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Puffskein Room (D163/165)
Lecture
The Muggle WorldThe Books
Sitcom Sorting 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Sorting Session
The Four HousesThe Muggle World
Being a Fan in a Professional World 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Owl Room (D171/173)
Discussion
The Muggle World
Wizard Rock Cafe (Saturday) 1 hour 30 minutes 2:00 PM  -  3:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hippogriff Room (D220/227)
Performance
Fan Creation
2:15 PM
Tom Felton Photograph – Saturday C 30 minutes 2:15 PM  -  2:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Justin A. Reynolds Autograph – Saturday A 30 minutes 2:15 PM  -  2:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
2:45 PM
Tiana Benjamin Photograph – Saturday A 30 minutes 2:45 PM  -  3:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
3:00 PM
3:00 PM
Tom Felton Autograph – Saturday B 30 minutes 3:00 PM  -  3:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
3:15 PM
Discussion
Questions of the Wizarding WorldASL Interpretation Provided
Beyond the Manor: The Merits of the Malfoys 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Puffskein Room (D163/165)
Panel
Character Study
Panel
Fan CreationThe Muggle World
The Importance and Challenges of #OwnVoices 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
To Be, or Not to Be: Canon 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Owl Room (D171/173)
Discussion
Examine the Canon
Workshop
Workshop – Additional Ticket Required
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
James Payton Autograph — Saturday A 30 minutes 3:15 PM  -  3:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Maureen Johnson Autograph — Saturday A 30 minutes 3:15 PM  -  3:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hedwig Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
3:30 PM
Tom Felton Autograph – Saturday C 45 minutes 3:30 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
3:45 PM
Scarlett Byrne Photograph — Saturday A 30 minutes 3:45 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Tiana Benjamin Autograph – Saturday A 30 minutes 3:45 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
4:15 PM
4:15 PM
Georgina Leonidas Photograph – Saturday A 30 minutes 4:15 PM  -  4:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Scarlett Byrne Autograph — Saturday A 30 minutes 4:15 PM  -  4:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
4:30 PM
Tom Felton In Concert 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Performance
Performance
Teaching, Assumptions, and Harry Potter 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Phoenix Room (D162/164)
Workshop
Character Study
Writing Humor 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
Mark Oshiro Autograph — Saturday A 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Angie Thomas Autograph — Saturday A 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hedwig Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
5:00 PM
5:00 PM
Afshan Azad Photograph — Saturday A 30 minutes 5:00 PM  -  5:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Georgina Leonidas Autograph – Saturday A 30 minutes 5:00 PM  -  5:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Nic Stone Autograph — Saturday A 30 minutes 5:00 PM  -  5:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Hafsah Faizal Autograph — Saturday A 30 minutes 5:00 PM  -  5:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hedwig Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
5:30 PM
Tom Felton Photograph – Saturday D 20 minutes 5:30 PM  -  5:50 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Afshan Azad Autograph — Saturday A 30 minutes 5:30 PM  -  6:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Mackenzi Lee Autograph — Saturday A 30 minutes 5:30 PM  -  6:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Becky Albertalli Autograph — Saturday A 30 minutes 5:30 PM  -  6:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hedwig Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
8:00 PM
8:00 PM
The Esther Earl Ball 3 hours 30 minutes 8:00 PM  -  11:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Special Event
Fandom

Sunday August 11, 2019

8:30 AM
8:30 AM
Attendee Check-In 9 hours 30 minutes 8:30 AM  -  6:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Lobby D
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Sunday Crafts 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Madam Malkin's Crafting Area
Crafts
Crafts
Marketplace Open 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Marketplace (Exhibit Hall D)
Event Hours
9:30 AM
Cosplay Check-In (All Divisions) 2 hours 9:30 AM  -  11:30 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Programming HQ (near the Hufflepuff Common Room)
Special Event
Fan Creation
10:15 AM
10:15 AM
Spotlight: Tom Felton 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Interview
Film StudiesASL Interpretation Provided
A Magical Education for Muggles 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Phoenix Room (D162/164)
Workshop
The Muggle World
Witchistory 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Workshop
The Muggle WorldFandom
Publishing Your First Novel 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Owl Room (D171/173)
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
Unofficial Ron Weasley Fan Club 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hippogriff Room (D220/227)
Meetup
Character Study
Mackenzi Lee Autograph — Sunday A 30 minutes 10:15 AM  -  10:45 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
11:00 AM
11:00 AM
Scarlett Byrne Photograph — Sunday A 30 minutes 11:00 AM  -  11:30 AM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
11:30 AM
LeakyCon Pyramid 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Game
FandomASL Interpretation ProvidedGame
The Black Brothers 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Puffskein Room (D163/165)
Discussion
Character Study
Hagrid's Happy Place 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Phoenix Room (D162/164)
Panel
Examine the Canon
Black Cosplay Meetup 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Unicorn Room (D167/174)
Meetup
Fan Creation
Friendship in YA 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
Peer Pressure at Hogwarts 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Owl Room (D171/173)
Discussion
The Muggle WorldKids and Family Day
Workshop
Workshop – Additional Ticket Required
Tom Felton Photograph – Sunday A 30 minutes 11:30 AM  -  12:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Becky Albertalli Autograph — Sunday A 30 minutes 11:30 AM  -  12:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
11:45 AM
Scarlett Byrne Autograph — Sunday A 30 minutes 11:45 AM  -  12:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
12:00 PM
12:00 PM
Tom Felton Photograph – Sunday B 30 minutes 12:00 PM  -  12:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
12:45 PM
LeakyCon Cosplay Contest (Pygmy Puff Division) 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Special Event
Fan CreationKids and Family Day
Reading Runes: History, Mystery, and Divination 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Phoenix Room (D162/164)
Workshop
Wizarding World Knowledge & SkillsASL Interpretation Provided
The Great YA Sorting Hat Debate 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Unicorn Room (D167/174)
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
Kids' Harry Potter Trivia 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Owl Room (D171/173)
Game
Kids and Family DayGame
Wizard Rock Cafe (Sunday) 1 hour 30 minutes 12:45 PM  -  2:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hippogriff Room (D220/227)
Performance
Fan Creation
Tom Felton Autograph – Sunday A 30 minutes 12:45 PM  -  1:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Maureen Johnson Autograph — Sunday A 30 minutes 12:45 PM  -  1:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hedwig Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
1:15 PM
1:15 PM
Tom Felton Autograph – Sunday B 30 minutes 1:15 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Nic Stone Autograph — Sunday A 30 minutes 1:15 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Hafsah Faizal Autograph — Sunday A 30 minutes 1:15 PM  -  1:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hedwig Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
2:00 PM
2:00 PM
Spotlight: Paul Harris 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Interview
Film StudiesASL Interpretation Provided
Hufflepuff Pride 2.0 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Puffskein Room (D163/165)
Panel
The Four Houses
Wandlore 101 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Phoenix Room (D162/164)
Panel
The Wider Wizarding World
Discussion
Questions of the Wizarding World
Who Is Anthony Goldstein? 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Discussion
Character Study
Disney Sorting 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Owl Room (D171/173)
Sorting Session
Kids and Family DayThe Muggle World
Mark Oshiro Autograph — Sunday A 30 minutes 2:00 PM  -  2:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Justin A. Reynolds Autograph – Sunday A 30 minutes 2:00 PM  -  2:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Angie Thomas Autograph — Sunday A 30 minutes 2:00 PM  -  2:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hedwig Autograph Area
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
2:45 PM
Tom Felton Photograph – Sunday C 30 minutes 2:45 PM  -  3:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
3:15 PM
3:15 PM
LeakyCon Cosplay Contest (Phoenix Division) 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Special Event
Fan Creation
Super Sorting 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Puffskein Room (D163/165)
Sorting Session
The Four Houses
Hogwarts House Mental Health 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Phoenix Room (D162/164)
Panel
The Muggle WorldBeyond the Books and Films
Spell Crafting: An Introduction to Arithmancy 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Occamy Room (D170/172)
Workshop
Wizarding World Knowledge & SkillsASL Interpretation Provided
Favorite Character Meetup 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Owl Room (D171/173)
Meetup
Kids and Family Day
Workshop
Workshop – Additional Ticket Required
Tom Felton Photograph – Sunday D 30 minutes 3:15 PM  -  3:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
3:45 PM
Afshan Azad Photograph — Sunday A 30 minutes 3:45 PM  -  4:15 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
4:00 PM
4:00 PM
Tom Felton Autograph – Sunday C 30 minutes 4:00 PM  -  4:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
4:15 PM
Jim Tavaré Photograph — Sunday A 20 minutes 4:15 PM  -  4:35 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Witherwings Photograph Area
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
4:30 PM
PotterCastLess: Live 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , MainStage (Exhibit Hall E)
Podcast
FandomPodcast
Discussion
Film Studies
Discussion
The Wider Wizarding World
Underappreciated Characters 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Owl Room (D171/173)
Roundtable
Character Study
Tom Felton Autograph – Sunday D 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Afshan Azad Autograph — Sunday A 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hedwig Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
4:40 PM
Jim Tavaré Autograph — Sunday A 20 minutes 4:40 PM  -  5:00 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Pigwidgeon Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
5:15 PM
5:15 PM
Tom Felton Autograph – Sunday E 30 minutes 5:15 PM  -  5:45 PM  |  Kay Bailey Hutchison Convention Center , Hermes Autograph Area
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required