Sunday 11 August, 2019

Time Zone: CDT/(GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM
Attendee Check-In 9 hours 30 minutes, 8:30 AM CDT - 6:00 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Lobby D

Event Hours

9:00 AM
9:00 AM
Sunday Crafts 9 hours, 9:00 AM CDT - 6:00 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Madam Malkin's Crafting Area

Crafts

Marketplace Open 9 hours, 9:00 AM CDT - 6:00 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Marketplace (Exhibit Hall D)

Event Hours

9:30 AM
9:30 AM
Cosplay Check-In (All Divisions) 2 hours, 9:30 AM CDT - 11:30 AM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Programming HQ (near the Hufflepuff Common Room)

Special Event

10:15 AM
10:15 AM
Spotlight: Tom Felton 1 hour, 10:15 AM CDT - 11:15 AM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - MainStage (Exhibit Hall E)

Interview

Melissa Anelli, Mischief Management (Moderator)

Tom Felton (Participant)

A Reimagination of the Yule Ball Gowns 1 hour, 10:15 AM CDT - 11:15 AM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Puffskein Room (D163/165)

Panel

Anju Chirayil, The Jilted Indian Podcast (Participant)

Miranda George, The Jilted Indian Podcast (Participant)

Puja Maharaj, Jilted Indian Podcast (Participant)

A Magical Education for Muggles 1 hour, 10:15 AM CDT - 11:15 AM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Phoenix Room (D162/164)

Workshop

Selena Lawrence (Participant)

Robert Auten (Participant)

Ty Lawrence (Participant)

Marlana Morrow (Participant)

Emmett Lawrence (Participant)

Witchistory 1 hour, 10:15 AM CDT - 11:15 AM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Occamy Room (D170/172)

Workshop

Katrina Walsh (Participant)

Matty Walsh (Participant)

Kaylee Walsh (Participant)

Hannah Walsh (Participant)

Publishing Your First Novel 1 hour, 10:15 AM CDT - 11:15 AM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Owl Room (D171/173)

Panel

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Moderator)

Hafsah Faizal (Participant)

Becky Albertalli (Participant)

Nic Stone (Participant)

Justin A. Reynolds (Participant)

Unofficial Ron Weasley Fan Club 1 hour, 10:15 AM CDT - 11:15 AM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Hippogriff Room (D220/227)

Meetup

Scarlett Ojeda (Participant)

Mackenzi Lee Autograph — Sunday A 30 minutes, 10:15 AM CDT - 10:45 AM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Pigwidgeon Autograph Area

Autograph Session

Mackenzi Lee (Other Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Scarlett Byrne Photograph — Sunday A 30 minutes, 11:00 AM CDT - 11:30 AM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Witherwings Photograph Area

Photograph Session

Scarlett Byrne, Harry Potter films (Other Participant)

11:30 AM
11:30 AM
LeakyCon Pyramid 1 hour, 11:30 AM CDT - 12:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - MainStage (Exhibit Hall E)

Game

Maureen Johnson, Says Who (Participant)

Jim Tavaré, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (Moderator)

Mike Schubert, Potterless (Participant)

The Black Brothers 1 hour, 11:30 AM CDT - 12:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Puffskein Room (D163/165)

Discussion

Holly Renfrew (Participant)

Miss Purity (Participant)

Hagrid's Happy Place 1 hour, 11:30 AM CDT - 12:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Phoenix Room (D162/164)

Panel

Jordanne Benton (Participant)

Randy Guild, 1982 (Participant)

Katherine Witzig, Metropolitan Library System (Participant)

Black Cosplay Meetup 1 hour, 11:30 AM CDT - 12:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Unicorn Room (D167/174)

Meetup

Constance Gibbs, Black Girls Create (Participant)

Friendship in YA 1 hour, 11:30 AM CDT - 12:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Occamy Room (D170/172)

Panel

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Moderator)

Justin A. Reynolds (Participant)

Mackenzi Lee (Participant)

Angie Thomas (Participant)

Peer Pressure at Hogwarts 1 hour, 11:30 AM CDT - 12:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Owl Room (D171/173)

Discussion

Safia Yunus (Participant)

Alia Salem, Facing Abuse in Community Environments (Participant)

Sara Bawany (Participant)

Paul Harris Wand Dueling Workshop – Sunday A 1 hour, 11:30 AM CDT - 12:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Ballroom D

Workshop

Paul Harris, Harry Potter and the Order of the Phoenix (Participant)

Tom Felton Photograph – Sunday A 30 minutes, 11:30 AM CDT - 12:00 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Witherwings Photograph Area

Photograph Session

Tom Felton (Other Participant)

Becky Albertalli Autograph — Sunday A 30 minutes, 11:30 AM CDT - 12:00 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Pigwidgeon Autograph Area

Autograph Session

Becky Albertalli (Other Participant)

11:45 AM
11:45 AM
Scarlett Byrne Autograph — Sunday A 30 minutes, 11:45 AM CDT - 12:15 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Hermes Autograph Area

Autograph Session

Scarlett Byrne, Harry Potter films (Other Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Tom Felton Photograph – Sunday B 30 minutes, 12:00 PM CDT - 12:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Witherwings Photograph Area

Photograph Session

Tom Felton (Other Participant)

12:45 PM
12:45 PM
LeakyCon Cosplay Contest (Pygmy Puff Division) 1 hour, 12:45 PM CDT - 1:45 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - MainStage (Exhibit Hall E)

Special Event

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Puffskein Room (D163/165)

Panel

Katie Bowers, The Harry Potter Alliance (Participant)

Janae Phillips, Harry Potter Alliance (Participant)

Reading Runes: History, Mystery, and Divination 1 hour, 12:45 PM CDT - 1:45 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Phoenix Room (D162/164)

Workshop

Dr. Diana Hubbard (Participant)

The Great YA Sorting Hat Debate 1 hour, 12:45 PM CDT - 1:45 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Unicorn Room (D167/174)

Panel

Mackenzi Lee (Moderator)

Becky Albertalli (Participant)

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Occamy Room (D170/172)

Panel

Abby Ritter, Mischief Management (Participant)

AJ Solomon, Harry Potter Alliance (Participant)

Lauren Fairweather (Participant)

Madison Ironfield (Participant)

Proma Khosla, Mashable (Participant)

Kids' Harry Potter Trivia 1 hour, 12:45 PM CDT - 1:45 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Owl Room (D171/173)

Game

Katie Bowers, The Harry Potter Alliance (Other Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Other Participant)

Wizard Rock Cafe (Sunday) 1 hour 30 minutes, 12:45 PM CDT - 2:15 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Hippogriff Room (D220/227)

Performance

Tom Felton Autograph – Sunday A 30 minutes, 12:45 PM CDT - 1:15 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Hermes Autograph Area

Autograph Session

Tom Felton (Other Participant)

Maureen Johnson Autograph — Sunday A 30 minutes, 12:45 PM CDT - 1:15 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Hedwig Autograph Area

Autograph Session

Maureen Johnson, Says Who (Other Participant)

1:15 PM
1:15 PM
Tom Felton Autograph – Sunday B 30 minutes, 1:15 PM CDT - 1:45 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Hermes Autograph Area

Autograph Session

Tom Felton (Other Participant)

Nic Stone Autograph — Sunday A 30 minutes, 1:15 PM CDT - 1:45 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Pigwidgeon Autograph Area

Autograph Session

Nic Stone (Other Participant)

Hafsah Faizal Autograph — Sunday A 30 minutes, 1:15 PM CDT - 1:45 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Hedwig Autograph Area

Autograph Session

Hafsah Faizal (Other Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Spotlight: Paul Harris 1 hour, 2:00 PM CDT - 3:00 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - MainStage (Exhibit Hall E)

Interview

Paul Harris, Harry Potter and the Order of the Phoenix (Participant)

Bayana Davis, Black Girls Create (Moderator)

Hufflepuff Pride 2.0 1 hour, 2:00 PM CDT - 3:00 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Puffskein Room (D163/165)

Panel

Amy Lin (Participant)

Hannah Coretz (Participant)

Wandlore 101 1 hour, 2:00 PM CDT - 3:00 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Phoenix Room (D162/164)

Panel

Hannah Walsh (Participant)

Kaylee Walsh (Participant)

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Unicorn Room (D167/174)

Discussion

Melissa Anelli, Mischief Management (Participant)

Proma Khosla, Mashable (Participant)

Mike Schubert, Potterless (Participant)

Who Is Anthony Goldstein? 1 hour, 2:00 PM CDT - 3:00 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Occamy Room (D170/172)

Discussion

AJ Solomon, Harry Potter Alliance (Participant)

Disney Sorting 1 hour, 2:00 PM CDT - 3:00 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Owl Room (D171/173)

Sorting Session

Jordan Edwards, Mischief Management (Participant)

Brian Acunis (Participant)

Mark Oshiro Autograph — Sunday A 30 minutes, 2:00 PM CDT - 2:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Hermes Autograph Area

Autograph Session

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Other Participant)

Justin A. Reynolds Autograph – Sunday A 30 minutes, 2:00 PM CDT - 2:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Pigwidgeon Autograph Area

Autograph Session

Justin A. Reynolds (Other Participant)

Angie Thomas Autograph — Sunday A 30 minutes, 2:00 PM CDT - 2:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Hedwig Autograph Area

Autograph Session

Angie Thomas (Other Participant)

2:45 PM
2:45 PM
Tom Felton Photograph – Sunday C 30 minutes, 2:45 PM CDT - 3:15 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Witherwings Photograph Area

Photograph Session

Tom Felton (Participant)

3:15 PM
3:15 PM
LeakyCon Cosplay Contest (Phoenix Division) 1 hour, 3:15 PM CDT - 4:15 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - MainStage (Exhibit Hall E)

Special Event

Jim Tavaré, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (Moderator)

Super Sorting 1 hour, 3:15 PM CDT - 4:15 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Puffskein Room (D163/165)

Sorting Session

Hannah Coretz (Participant)

Hogwarts House Mental Health 1 hour, 3:15 PM CDT - 4:15 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Phoenix Room (D162/164)

Panel

Amber Johnson (Participant)

Becky Helms (Participant)

Danielle Reichman, Little Petal (Participant)

Jane Burson (Participant)

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Unicorn Room (D167/174)

Panel

Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)

Constance Gibbs, Black Girls Create (Participant)

Delia Gallegos, Black Girls Create (Participant)

Spell Crafting: An Introduction to Arithmancy 1 hour, 3:15 PM CDT - 4:15 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Occamy Room (D170/172)

Workshop

JT Martin (Participant)

Favorite Character Meetup 1 hour, 3:15 PM CDT - 4:15 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Owl Room (D171/173)

Meetup

Gwendolyn Boniface, Mischief Management (Participant)

Paul Harris Wand Dueling Workshop – Sunday B 1 hour, 3:15 PM CDT - 4:15 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Ballroom D

Workshop

Paul Harris, Harry Potter and the Order of the Phoenix (Participant)

Tom Felton Photograph – Sunday D 30 minutes, 3:15 PM CDT - 3:45 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Witherwings Photograph Area

Photograph Session

Tom Felton (Participant)

3:45 PM
3:45 PM
Afshan Azad Photograph — Sunday A 30 minutes, 3:45 PM CDT - 4:15 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Witherwings Photograph Area

Photograph Session

Afshan Azad (Other Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Tom Felton Autograph – Sunday C 30 minutes, 4:00 PM CDT - 4:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Hermes Autograph Area

Autograph Session

Tom Felton (Participant)

4:15 PM
4:15 PM
Jim Tavaré Photograph — Sunday A 20 minutes, 4:15 PM CDT - 4:35 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Witherwings Photograph Area

Photograph Session

Jim Tavaré, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (Other Participant)

4:30 PM
4:30 PM
PotterCastLess: Live 1 hour, 4:30 PM CDT - 5:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - MainStage (Exhibit Hall E)

Podcast

Melissa Anelli, Mischief Management (Participant)

Mike Schubert, Potterless (Participant)

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Puffskein Room (D163/165)

Discussion

Brian Acunis (Participant)

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Unicorn Room (D167/174)

Discussion

Savannah Dag Currier (Participant)

Ethnic Communities in the Wizarding World 1 hour, 4:30 PM CDT - 5:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Occamy Room (D170/172)

Panel

AJ Solomon, Harry Potter Alliance (Participant)

Porshéa Patterson-Hurst, The Harry Potter Alliance (Participant)

Proma Khosla, Mashable (Participant)

Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant)

Underappreciated Characters 1 hour, 4:30 PM CDT - 5:30 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Owl Room (D171/173)

Roundtable

Holly Renfrew (Participant)

Miss Purity (Participant)

Tom Felton Autograph – Sunday D 30 minutes, 4:30 PM CDT - 5:00 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Hermes Autograph Area

Autograph Session

Tom Felton (Participant)

Afshan Azad Autograph — Sunday A 30 minutes, 4:30 PM CDT - 5:00 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Hedwig Autograph Area

Autograph Session

Afshan Azad (Other Participant)

4:40 PM
4:40 PM
Jim Tavaré Autograph — Sunday A 20 minutes, 4:40 PM CDT - 5:00 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Pigwidgeon Autograph Area

Autograph Session

Jim Tavaré, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (Other Participant)

5:15 PM
5:15 PM
Tom Felton Autograph – Sunday E 30 minutes, 5:15 PM CDT - 5:45 PM CDT

Kay Bailey Hutchison Convention Center - Hermes Autograph Area

Autograph Session

Tom Felton (Participant)