Wednesday 13 July, 2011

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Agents 50 minutes 9:00 AM EDT  -  9:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Banda Sea 1-2
Publishing Track
How Books Saved My Sanity 50 minutes 9:00 AM EDT  -  9:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 11-12
Moderator Maureen Johnson (Says Who) | Participant Cheryl Klein | Participant John Green | Participant Stephanie Perkins | Participant Lena Roy
Teen Track
10:00 AM
10:00 AM
Editors 50 minutes 10:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Banda Sea 1-2
Moderator Ally Carter | Participant Cheryl Klein | Participant David Levithan | Participant Julie Strauss-Gabel
Publishing Track
Let's Talk about Vampires 50 minutes 10:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 11-12
Moderator Maureen Johnson (Says Who) | Participant John Green | Participant Robin Wasserman | Participant Barry Goldblatt | Participant Jennifer Laughran | Participant Scott Westerfeld
Genre Track
11:00 AM
11:00 AM
The Relationship Panel 50 minutes 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Banda Sea 1-2
Moderator Rebecca Sherman | Participant Stephanie Perkins | Participant Kate Schafer-Testerman | Participant Julie Strauss-Gabel | Participant Barry Goldblatt | Participant David Levithan | Participant Libba Bray
Publishing Track
Mining Your Life for Your Fiction 50 minutes 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Timor Sea 1-2
Moderator Lena Roy
Teen Track
The Scott Westerfeld Experience 50 minutes 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 11-12
Author Track
11:50 AM
11:50 AM
Break 40 minutes 11:50 AM EDT  -  12:30 PM EDT
12:30 PM
12:30 PM
Books, the basics 50 minutes 12:30 PM EDT  -  1:20 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Banda Sea 1-2
Moderator Cheryl Klein | Participant Jennifer Laughran | Participant Julie Strauss-Gabel | Participant Barry Goldblatt
Teen Track
Love and Romance 50 minutes 12:30 PM EDT  -  1:20 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 11-12
Moderator Robin Wasserman | Participant Ally Carter | Participant John Green | Participant Kate Schafer-Testerman | Participant Scott Westerfeld | Participant Stephanie Perkins | Participant David Levithan
Genre Track
Madeleine L’Engle 50 minutes 12:30 PM EDT  -  1:20 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Timor Sea 1-2
Author Track
1:30 PM
1:30 PM
Our new electronic overlords 1 hour 1:30 PM EDT  -  2:30 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Banda Sea 1-2
Moderator Ally Carter | Participant Barry Goldblatt | Participant Julie Strauss-Gabel | Participant Rebecca Sherman | Participant Jennifer Laughran | Participant Cheryl Klein | Participant Kate Schafer-Testerman | Participant Charlotte Jones Voiklis
Publishing Track
I Was a Teenage Author 1 hour 1:30 PM EDT  -  2:30 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 11-12
Moderator Maureen Johnson (Says Who) | Participant Scott Westerfeld | Participant David Levithan | Participant Libba Bray | Participant John Green | Participant Robin Wasserman | Participant Stephanie Perkins
Teen Track
2:30 PM
2:30 PM
Author Signings 1 hour 2:30 PM EDT  -  3:30 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Banda Sea 1-2
Moderator Scott Westerfeld | Moderator Arthur A. Levine | Moderator Robin Wasserman | Moderator Ally Carter | Moderator David Levithan | Moderator Libba Bray
Signing
Author Signings 1 hour 2:30 PM EDT  -  3:30 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Timor Sea 1-2
Moderator Scott Westerfeld | Moderator Arthur A. Levine | Moderator Robin Wasserman | Moderator Ally Carter | Moderator David Levithan | Moderator Libba Bray
Signing
3:30 PM
3:30 PM
Keynote Address: Arthur A. Levine 1 hour 30 minutes 3:30 PM EDT  -  5:00 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 8-12
Keynote
4:00 PM
4:00 PM
Room of Requirement 2 hours 30 minutes 4:00 PM EDT  -  6:30 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Java Sea
Event Hours
5:00 PM
5:00 PM
LitDay VIP Reception 1 hour 5:00 PM EDT  -  6:00 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Timor Sea 1-4
Special Event
6:00 PM
6:00 PM
LeakyCon 2011 Video Yearbook Presentation 2 hours 30 minutes 6:00 PM EDT  -  8:30 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 6-7
Special Event
8:30 PM
8:30 PM
Movie Night at the Royal Pacific 3 hours 30 minutes 8:30 PM EDT  -  12:00 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 6-7
FilmDeathly Hallows
Open at the Close 5 hours 8:30 PM EDT  -  1:30 AM EDT  |  Universal Orlando Resort , The Wizarding World of Harry Potter
Special Event