Thursday 14 July, 2011

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Madame Brunhilde and the Yoga Witch 50 minutes 8:00 AM EDT  -  8:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Function Lawn
Moderator Erin Sweeney | Moderator Hilde Pols
Informal Programming
8:30 AM
8:30 AM
Harry Potter Alliance: Imagine Better Press Conference 20 minutes 8:30 AM EDT  -  8:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 6-7
Special Event
9:00 AM
9:00 AM
Moderator Lily Zalon
Formal Programming
To Beta or not to Beta - Workshop/Discussion 50 minutes 9:00 AM EDT  -  9:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , South China Sea
Moderator Tarsie Franklin | Moderator Rachael Murphy | Moderator Les Dowich
Formal Programming
Meet the New Potter Kids! 1 hour 50 minutes 9:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 6-7
Moderator Chris Rankin (Harry Potter films) | Participant Ellie Darcey-Alden | Participant Arthur Bowen | Participant Benedict Clarke | Participant Will Dunn | Participant Rohan Gotobed | Participant Ryan Turner
Film
Wizard Rock Meet and Greet 1 hour 50 minutes 9:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 1
Autograph Session
Autograph Session
Horcrux Hunt 8 hours 9:00 AM EDT  -  5:00 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 2
10:00 AM
10:00 AM
Fanvid Showcase 50 minutes 10:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 4
Moderator Heidi Tandy
Screening
Screening
Wizard Warz: Magical Wand Arcade and Dueling 50 minutes 10:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 8-12
Moderator David Koenig
Informal Programming
Why Fred? 50 minutes 10:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , South China Sea
Formal Programming
Fan Artist Meetup 1 hour 50 minutes 10:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Banda Sea 1
Informal Programming
Lily and Stag Inn Reading Group Discussion 1 hour 50 minutes 10:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Timor Sea 1-2
Formal Programming
Family Track 5 hours 10:00 AM EDT  -  3:00 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Banda Sea 2
Event Hours
Youth Programming
Room of Requirement 14 hours 10:00 AM EDT  -  12:00 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Java Sea
Event Hours
11:00 AM
11:00 AM
Dancing in a Free Form Fashion in a Public Setting 50 minutes 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 2
Participant Monique Jacques
Informal Programming
Introduction to LeakyCon/White Pass and Chaperones Parent Meetup 50 minutes 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 3
Youth Programming
Death Eater Recruitment and Training 50 minutes 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , South China Sea
Informal Programming
Harvey Putter and the Ridiculous Premise 1 hour 11:00 AM EDT  -  12:00 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 4
Screening
Screening
Finding Hogwarts 1 hour 50 minutes 11:00 AM EDT  -  12:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 6-7
Film
Harry Potter Actors 1 hour 50 minutes 11:00 AM EDT  -  12:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 1
Participant Chris Rankin (Harry Potter films) | Participant Arthur Bowen | Participant Helena Barlow | Participant Benedict Clarke | Participant Ellie Darcey-Alden | Participant Will Dunn | Participant Rohan Gotobed | Participant Ryan Turner
Autograph Session
Autograph Session
12:00 PM
12:00 PM
The Harry Potter Experience in South Africa 50 minutes 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , South China Sea
Participant Tara Weinberg
Lecture
Formal Programming
Harry Potter Meets Buffy Summers 50 minutes 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Banda Sea 1
Lecture
Formal Programming
Gryffinpuff Improv Troupe 50 minutes 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 3
Participant Sara Ryan | Participant Heather Ryan | Participant Hallie Torrey | Participant Leah Cornish (Mischief Management)
Informal Programming
Harry Potter Alliance Meetup 1 hour 50 minutes 12:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 2
Informal Programming
1:00 PM
1:00 PM
Jeopardy - Harry Potter and the Law 50 minutes 1:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 3
Participant Karen Morris | Participant Bradley Carroll
Informal Programming
Harry Potter Art Session 50 minutes 1:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 8-12
Participant Leslie Combemale
Informal Programming
Lecture
Formal Programming
The Potions Master's Corner 50 minutes 1:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 6-7
Fandom
MuggleCast 50 minutes 1:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 1
Autograph Session
Autograph Session
The Marauders’ Worst Memory/The Potter Prophesy 1 hour 1:00 PM EDT  -  2:00 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 4
Screening
Screening
2:00 PM
2:00 PM
Shippers Meetup 50 minutes 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 2
Informal Programming
Frak's Fun-Sized Fan Art Factory 50 minutes 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 3
Informal Programming
Family Dynamics in the Harry Potter Novels 50 minutes 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Timor Sea 1-2
Discussion
Formal Programming
Potter Puppet Pals 50 minutes 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 6-7
Fandom
Harry, A History with Melissa Anelli 50 minutes 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 1
Autograph Session
Autograph Session
The Books vs The Movies: What Was Left Out and Why It's Important 1 hour 50 minutes 2:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , South China Sea
Participant Sara Fogle | Participant Kate Rockhold | Participant Billy Latta | Participant Ashley Benning | Participant Maggie Parke
Formal Programming
Harry Potter and the Sorcerer's Stone 3 hours 2:00 PM EDT  -  5:00 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 4
Screening
Screening
3:00 PM
3:00 PM
Youtube /Social Media Meetup 50 minutes 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 2
Informal Programming
How to Start a Harry Potter Alliance Chapter 50 minutes 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 3
Participant Sara Danver | Participant Jenni Russell
Informal Programming
LeakyCon Costume Contest Extravaganza 50 minutes 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 8-12
Participant Laura Chernikoff | Participant Katie Burnside
Informal Programming
Potter Puppet Pals 50 minutes 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 1
Autograph Session
Autograph Session
Live LeakyMug 1 hour 50 minutes 3:00 PM EDT  -  4:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 6-7
Podcast
4:00 PM
4:00 PM
First Timers Meetup (for 1st time conference attendees) 50 minutes 4:00 PM EDT  -  4:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 2
Informal Programming
HPA Chapters Training Session 50 minutes 4:00 PM EDT  -  4:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 3
Participant Sara Danver | Participant Jenni Russell
Informal Programming
Participant Cody Wild | Participant Jaine Torres
Lecture
Formal Programming
A Writer's Guide to Harry Potter – Workshop and Lecture 50 minutes 4:00 PM EDT  -  4:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , South China Sea
Participant Susan Sipal
5:00 PM
5:00 PM
Harry Potter and the Chamber of Secrets 3 hours 5:00 PM EDT  -  8:00 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Pacifica Ballroom 4
Screening
Screening
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 4 hours 5:00 PM EDT  -  9:00 PM EDT  |  Universal Orlando Resort , AMC Universal Cineplex 20
Deathly Hallows
9:00 PM
9:00 PM
Deathly Hallows Part II Discussion: Didn't Love It 50 minutes 9:00 PM EDT  -  9:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Timor Sea 1
Deathly Hallows
Deathly Hallows Part II Discussion: Loved It 50 minutes 9:00 PM EDT  -  9:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Timor Sea 2
Deathly Hallows
DH Discussion: Compare the Book to the Movies 50 minutes 9:00 PM EDT  -  9:50 PM EDT  |  Loews Royal Pacific Resort , Banda Sea 1
Informal ProgrammingDeathly Hallows