Skip to main page content

Filters

Theme
Tag
Format
Room
Other Filters

Wednesday 13 July, 2011

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM EDT - 9:50 AM EDT | 50 minutes
Teen Track
9:00 AM EDT - 9:50 AM EDT | 50 minutes
Publishing Track
10:00 AM
10:00 AM EDT - 10:50 AM EDT | 50 minutes
Genre Track
10:00 AM EDT - 10:50 AM EDT | 50 minutes
Publishing Track
11:00 AM
11:00 AM EDT - 11:50 AM EDT | 50 minutes
Author Track
11:00 AM EDT - 11:50 AM EDT | 50 minutes
Teen Track
11:00 AM EDT - 11:50 AM EDT | 50 minutes
Publishing Track
11:50 AM
11:50 AM EDT - 12:30 PM EDT | 40 minutes
12:30 PM
12:30 PM EDT - 1:20 PM EDT | 50 minutes
Genre Track
12:30 PM EDT - 1:20 PM EDT | 50 minutes
Author Track
12:30 PM EDT - 1:20 PM EDT | 50 minutes
Teen Track
1:30 PM
1:30 PM EDT - 2:30 PM EDT | 1 hour
Teen Track
1:30 PM EDT - 2:30 PM EDT | 1 hour
Publishing Track
2:30 PM
2:30 PM EDT - 3:30 PM EDT | 1 hour
Signing
2:30 PM EDT - 3:30 PM EDT | 1 hour
Signing
3:30 PM
3:30 PM EDT - 5:00 PM EDT | 1 hour 30 minutes
Keynote
4:00 PM
4:00 PM EDT - 6:30 PM EDT | 2 hours 30 minutes
5:00 PM
5:00 PM EDT - 6:00 PM EDT | 1 hour
Special Event
6:00 PM
6:00 PM EDT - 8:30 PM EDT | 2 hours 30 minutes
Special Event
8:30 PM
8:30 PM EDT - 12:00 AM EDT | 3 hours 30 minutes
FilmDeathly Hallows
8:30 PM EDT - 1:30 AM EDT | 5 hours
Special Event

Thursday 14 July, 2011

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM EDT - 8:50 AM EDT | 50 minutes
Informal Programming
8:30 AM
9:00 AM
9:00 AM EDT - 10:50 AM EDT | 1 hour 50 minutes
Autograph Session
9:00 AM EDT - 9:50 AM EDT | 50 minutes
Formal Programming
9:00 AM EDT - 5:00 PM EDT | 8 hours
9:00 AM EDT - 10:50 AM EDT | 1 hour 50 minutes
Film
10:00 AM
10:00 AM EDT - 12:00 AM EDT | 14 hours
10:00 AM EDT - 3:00 PM EDT | 5 hours
Youth Programming
10:00 AM EDT - 10:50 AM EDT | 50 minutes
Screening
10:00 AM EDT - 11:50 AM EDT | 1 hour 50 minutes
Informal Programming
10:00 AM EDT - 10:50 AM EDT | 50 minutes
Formal Programming
10:00 AM EDT - 10:50 AM EDT | 50 minutes
Informal Programming
10:00 AM EDT - 11:50 AM EDT | 1 hour 50 minutes
Formal Programming
11:00 AM
11:00 AM EDT - 12:50 PM EDT | 1 hour 50 minutes
Autograph Session
11:00 AM EDT - 12:00 PM EDT | 1 hour
Screening
11:00 AM EDT - 11:50 AM EDT | 50 minutes
Informal Programming
11:00 AM EDT - 11:50 AM EDT | 50 minutes
Informal Programming
11:00 AM EDT - 12:50 PM EDT | 1 hour 50 minutes
Film
12:00 PM
12:00 PM EDT - 12:50 PM EDT | 50 minutes
Formal Programming
12:00 PM EDT - 12:50 PM EDT | 50 minutes
Formal Programming
12:00 PM EDT - 12:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
12:00 PM EDT - 1:50 PM EDT | 1 hour 50 minutes
Informal Programming
1:00 PM
1:00 PM EDT - 1:50 PM EDT | 50 minutes
Autograph Session
1:00 PM EDT - 1:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
1:00 PM EDT - 1:50 PM EDT | 50 minutes
Fandom
1:00 PM EDT - 1:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
2:00 PM
2:00 PM EDT - 2:50 PM EDT | 50 minutes
Autograph Session
2:00 PM EDT - 5:00 PM EDT | 3 hours
Screening
2:00 PM EDT - 3:50 PM EDT | 1 hour 50 minutes
Formal Programming
2:00 PM EDT - 2:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
2:00 PM EDT - 2:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
2:00 PM EDT - 2:50 PM EDT | 50 minutes
Fandom
2:00 PM EDT - 2:50 PM EDT | 50 minutes
Formal Programming
3:00 PM
3:00 PM EDT - 3:50 PM EDT | 50 minutes
Autograph Session
3:00 PM EDT - 3:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
3:00 PM EDT - 3:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
3:00 PM EDT - 4:50 PM EDT | 1 hour 50 minutes
Podcast
3:00 PM EDT - 3:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
4:00 PM
4:00 PM EDT - 4:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
4:00 PM EDT - 4:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
5:00 PM
5:00 PM EDT - 8:00 PM EDT | 3 hours
Screening
5:00 PM EDT - 9:00 PM EDT | 4 hours
Deathly Hallows
9:00 PM
9:00 PM EDT - 9:50 PM EDT | 50 minutes
Deathly Hallows
9:00 PM EDT - 9:50 PM EDT | 50 minutes
Deathly Hallows
9:00 PM EDT - 9:50 PM EDT | 50 minutes
Deathly HallowsInformal Programming

Friday 15 July, 2011

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM EDT - 8:50 AM EDT | 50 minutes
Informal Programming
9:00 AM
9:00 AM EDT - 9:50 AM EDT | 50 minutes
Youth Programming
9:00 AM EDT - 5:00 PM EDT | 8 hours
10:00 AM
10:00 AM EDT - 12:00 AM EDT | 14 hours
10:00 AM EDT - 3:00 PM EDT | 5 hours
Youth Programming
10:00 AM EDT - 11:30 AM EDT | 1 hour 30 minutes
Screening
10:00 AM EDT - 10:50 AM EDT | 50 minutes
Youth Programming
10:00 AM EDT - 12:50 PM EDT | 2 hours 50 minutes
Wizard Rock
11:00 AM
11:00 AM EDT - 12:50 PM EDT | 1 hour 50 minutes
Autograph Session
11:00 AM EDT - 11:50 AM EDT | 50 minutes
Formal Programming
11:00 AM EDT - 11:50 AM EDT | 50 minutes
Formal Programming
11:00 AM EDT - 11:50 AM EDT | 50 minutes
Informal Programming
11:00 AM EDT - 11:50 AM EDT | 50 minutes
Informal Programming
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM EDT - 2:50 PM EDT | 1 hour 50 minutes
Autograph Session
1:00 PM EDT - 1:50 PM EDT | 50 minutes
Formal Programming
1:00 PM EDT - 1:50 PM EDT | 50 minutes
Formal Programming
1:00 PM EDT - 2:50 PM EDT | 1 hour 50 minutes
Podcast
2:00 PM
2:00 PM EDT - 2:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
2:00 PM EDT - 5:00 PM EDT | 3 hours
Screening
2:00 PM EDT - 2:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
2:00 PM EDT - 2:50 PM EDT | 50 minutes
Formal Programming
2:30 PM
2:30 PM EDT - 3:20 PM EDT | 50 minutes
Formal Programming
3:00 PM
3:00 PM EDT - 3:50 PM EDT | 50 minutes
Formal Programming
3:00 PM EDT - 3:50 PM EDT | 50 minutes
Formal Programming
3:00 PM EDT - 3:50 PM EDT | 50 minutes
Youth Programming
3:00 PM EDT - 3:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
3:00 PM EDT - 3:50 PM EDT | 50 minutes
Fandom
4:00 PM
4:00 PM EDT - 6:30 PM EDT | 2 hours 30 minutes
4:00 PM EDT - 5:50 PM EDT | 1 hour 50 minutes
Autograph Session
4:00 PM EDT - 5:50 PM EDT | 1 hour 50 minutes
Autograph Session
4:00 PM EDT - 4:50 PM EDT | 50 minutes
Formal Programming
4:00 PM EDT - 4:50 PM EDT | 50 minutes
Formal Programming
4:00 PM EDT - 5:50 PM EDT | 1 hour 50 minutes
Podcast
5:00 PM
5:00 PM EDT - 5:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
5:00 PM EDT - 5:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
5:00 PM EDT - 5:50 PM EDT | 50 minutes
Youth Programming
5:00 PM EDT - 5:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
5:00 PM EDT - 7:30 PM EDT | 2 hours 30 minutes
Informal Programming
7:00 PM
7:00 PM EDT - 9:30 PM EDT | 2 hours 30 minutes
Informal Programming
8:00 PM
8:00 PM EDT - 9:30 PM EDT | 1 hour 30 minutes
Informal Programming
8:00 PM EDT - 9:30 PM EDT | 1 hour 30 minutes
Informal Programming
8:00 PM EDT - 9:00 PM EDT | 1 hour
Screening
8:00 PM EDT - 9:30 PM EDT | 1 hour 30 minutes
Informal Programming
8:00 PM EDT - 9:30 PM EDT | 1 hour 30 minutes
Informal Programming
9:00 PM
9:00 PM EDT - 12:00 AM EDT | 3 hours
Screening

Saturday 16 July, 2011

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM EDT - 8:50 AM EDT | 50 minutes
Informal Programming
9:00 AM
9:00 AM EDT - 12:00 PM EDT | 3 hours
Screening
9:00 AM EDT - 9:50 AM EDT | 50 minutes
Informal Programming
9:00 AM EDT - 9:50 AM EDT | 50 minutes
Wizard Rock
10:00 AM
10:00 AM EDT - 12:00 AM EDT | 14 hours
10:00 AM EDT - 3:00 PM EDT | 5 hours
Youth Programming
10:00 AM EDT - 10:50 AM EDT | 50 minutes
Autograph Session
10:00 AM EDT - 10:50 AM EDT | 50 minutes
Informal Programming
10:00 AM EDT - 11:20 AM EDT | 1 hour 20 minutes
Formal Programming
10:00 AM EDT - 10:50 AM EDT | 50 minutes
Formal Programming
10:00 AM EDT - 11:50 AM EDT | 1 hour 50 minutes
Keynote
11:00 AM
11:00 AM EDT - 12:50 PM EDT | 1 hour 50 minutes
Autograph Session
11:00 AM EDT - 11:50 AM EDT | 50 minutes
Informal Programming
11:00 AM EDT - 11:50 AM EDT | 50 minutes
Formal Programming
11:30 AM
11:30 AM EDT - 12:50 PM EDT | 1 hour 20 minutes
Formal Programming
12:00 PM
12:00 PM EDT - 12:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
12:00 PM EDT - 12:50 PM EDT | 50 minutes
Formal Programming
12:00 PM EDT - 3:00 PM EDT | 3 hours
Screening
12:00 PM EDT - 12:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
12:00 PM EDT - 2:50 PM EDT | 2 hours 50 minutes
Informal Programming
12:00 PM EDT - 12:50 PM EDT | 50 minutes
Photograph Session
1:00 PM
1:00 PM EDT - 1:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
1:00 PM EDT - 1:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
1:00 PM EDT - 3:30 PM EDT | 2 hours 30 minutes
Informal Programming
1:00 PM EDT - 2:50 PM EDT | 1 hour 50 minutes
Keynote
2:00 PM
2:00 PM EDT - 3:50 PM EDT | 1 hour 50 minutes
Informal Programming
2:00 PM EDT - 2:50 PM EDT | 50 minutes
Formal Programming
2:00 PM EDT - 2:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
4:00 PM
4:00 PM EDT - 6:30 PM EDT | 2 hours 30 minutes
4:00 PM EDT - 4:50 PM EDT | 50 minutes
Formal Programming
4:00 PM EDT - 7:00 PM EDT | 3 hours
Screening
4:00 PM EDT - 4:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
5:00 PM
5:00 PM EDT - 6:50 PM EDT | 1 hour 50 minutes
Autograph Session
5:00 PM EDT - 5:50 PM EDT | 50 minutes
Informal Programming
8:00 PM
8:00 PM EDT - 1:00 AM EDT | 5 hours
Special Event

Sunday 17 July, 2011

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM EDT - 12:00 PM EDT | 4 hours
8:00 AM EDT - 12:00 PM EDT | 4 hours
Special Event
Schedule
You can add custom text at the top of the schedule page
Choose a preferred schedule view or leave it on auto to let Grenadine decide.
Check this box to display a view switcher (List, Tiles, Grid, Calendar) in the schedule. Otherwise, it will be hidden.
Allow users to "favorite" sessions (i.e. "add sessions to their list of favorites") to create their own personalized schedules.
This only applies to sessions that require a simple signup (i.e. sessions with limited capacity)
The "remaining capacity" only applies to sessions that require signing up or purchasing of a ticket to attend.
Will display child sessions right on the main schedule listing page. Otherwise, child sessions are only listed in a session's detail page.