Wednesday 13 July, 2011

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
How Books Saved My Sanity - 50 minutes - 9:00 AM EDT  -  9:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 11-12
Maureen Johnson, Says Who (Moderator) Cheryl Klein (Participant) John Green (Participant) Stephanie Perkins (Participant) Lena Roy (Participant)
Agents - 50 minutes - 9:00 AM EDT  -  9:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1-2
Robin Wasserman (Moderator) Kate Schafer-Testerman (Participant) Jennifer Laughran (Participant) Rebecca Sherman (Participant) Barry Goldblatt (Participant)
10:00 AM
10:00 AM
Let's Talk about Vampires - 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 11-12
Maureen Johnson, Says Who (Moderator) John Green (Participant) Robin Wasserman (Participant) Barry Goldblatt (Participant) Jennifer Laughran (Participant) Scott Westerfeld (Participant)
Editors - 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1-2
Ally Carter (Moderator) Cheryl Klein (Participant) David Levithan (Participant) Julie Strauss-Gabel (Participant)
11:00 AM
11:00 AM
The Scott Westerfeld Experience - 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 11-12
Scott Westerfeld (Moderator)
Mining Your Life for Your Fiction - 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1-2
Lena Roy (Moderator)
The Relationship Panel - 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1-2
Rebecca Sherman (Moderator) Stephanie Perkins (Participant) Kate Schafer-Testerman (Participant) Julie Strauss-Gabel (Participant) Barry Goldblatt (Participant) David Levithan (Participant) Libba Bray (Participant)
11:50 AM
11:50 AM
Break - 40 minutes - 11:50 AM EDT  -  12:30 PM EDT
12:30 PM
12:30 PM
Love and Romance - 50 minutes - 12:30 PM EDT  -  1:20 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 11-12
Robin Wasserman (Moderator) Ally Carter (Participant) John Green (Participant) Kate Schafer-Testerman (Participant) Scott Westerfeld (Participant) Stephanie Perkins (Participant) David Levithan (Participant)
Madeleine L’Engle - 50 minutes - 12:30 PM EDT  -  1:20 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1-2
Lena Roy (Moderator) Charlotte Jones Voiklis (Moderator)
Books, the basics - 50 minutes - 12:30 PM EDT  -  1:20 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1-2
Cheryl Klein (Moderator) Jennifer Laughran (Participant) Julie Strauss-Gabel (Participant) Barry Goldblatt (Participant)
1:30 PM
1:30 PM
I Was a Teenage Author - 1 hour - 1:30 PM EDT  -  2:30 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 11-12
Maureen Johnson, Says Who (Moderator) Scott Westerfeld (Participant) David Levithan (Participant) Libba Bray (Participant) John Green (Participant) Robin Wasserman (Participant) Stephanie Perkins (Participant)
Our new electronic overlords - 1 hour - 1:30 PM EDT  -  2:30 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1-2
Ally Carter (Moderator) Barry Goldblatt (Participant) Julie Strauss-Gabel (Participant) Rebecca Sherman (Participant) Jennifer Laughran (Participant) Cheryl Klein (Participant) Kate Schafer-Testerman (Participant) Charlotte Jones Voiklis (Participant)
2:30 PM
2:30 PM
Author Signings - 1 hour - 2:30 PM EDT  -  3:30 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1-2
Scott Westerfeld (Moderator) Arthur A. Levine (Moderator) Robin Wasserman (Moderator) Ally Carter (Moderator) David Levithan (Moderator) Libba Bray (Moderator)
Author Signings - 1 hour - 2:30 PM EDT  -  3:30 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1-2
Scott Westerfeld (Moderator) Arthur A. Levine (Moderator) Robin Wasserman (Moderator) Ally Carter (Moderator) David Levithan (Moderator) Libba Bray (Moderator)
3:30 PM
3:30 PM
Keynote Address: Arthur A. Levine - 1 hour 30 minutes - 3:30 PM EDT  -  5:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 8-12
Arthur A. Levine (Moderator)
4:00 PM
4:00 PM
Room of Requirement - 2 hours 30 minutes - 4:00 PM EDT  -  6:30 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Java Sea Event Hours
5:00 PM
5:00 PM
LitDay VIP Reception - 1 hour - 5:00 PM EDT  -  6:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1-4
6:00 PM
6:00 PM
LeakyCon 2011 Video Yearbook Presentation - 2 hours 30 minutes - 6:00 PM EDT  -  8:30 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7
8:30 PM
8:30 PM
Movie Night at the Royal Pacific - 3 hours 30 minutes - 8:30 PM EDT  -  12:00 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7
Open at the Close - 5 hours - 8:30 PM EDT  -  1:30 AM EDT
Universal Orlando Resort - The Wizarding World of Harry Potter

Thursday 14 July, 2011

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Madame Brunhilde and the Yoga Witch - 50 minutes - 8:00 AM EDT  -  8:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Function Lawn
Erin Sweeney (Moderator) Hilde Pols (Moderator)
8:30 AM
8:30 AM
Harry Potter Alliance: Imagine Better Press Conference - 20 minutes - 8:30 AM EDT  -  8:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7
9:00 AM
9:00 AM
Wizard Rock Meet and Greet - 1 hour 50 minutes - 9:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 1 Autograph Session
Erin Pyne (Participant) Jarrod Perkins (Participant) Justin Edward Michaelman (Participant) Lauren Fairweather (Participant) Nina Jankowicz (Participant) Jason Munday (Participant) Luke Conard, Ministry of Magic (Participant) Jeremy Jennings, Ministry of Magic (Participant) Mark Jennings, Ministry of Magic (Participant) Aaron Nordyke, Ministry of Magic (Participant) Ryan Seiler, Ministry of Magic (Participant) Alex Carpenter (Participant) Toby Karlin (Participant) Tyler Nicholas (Participant) Brandon Nicholas (Participant)
To Beta or not to Beta - Workshop/Discussion - 50 minutes - 9:00 AM EDT  -  9:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea
Tarsie Franklin (Moderator) Rachael Murphy (Moderator) Les Dowich (Moderator)
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 3
Lily Zalon (Moderator)
Horcrux Hunt - 8 hours - 9:00 AM EDT  -  5:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 2
Meet the New Potter Kids! - 1 hour 50 minutes - 9:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7
Chris Rankin, Harry Potter films (Moderator) Ellie Darcey-Alden (Participant) Arthur Bowen (Participant) Benedict Clarke (Participant) Will Dunn (Participant) Rohan Gotobed (Participant) Ryan Turner (Participant)
10:00 AM
10:00 AM
Room of Requirement - 14 hours - 10:00 AM EDT  -  12:00 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Java Sea Event Hours
Family Track - 5 hours - 10:00 AM EDT  -  3:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 2 Event Hours
Fanvid Showcase - 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 4 Screening
Heidi Tandy (Moderator)
Fan Artist Meetup - 1 hour 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1
Why Fred? - 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea
Wizard Warz: Magical Wand Arcade and Dueling - 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 8-12
David Koenig (Moderator)
Lily and Stag Inn Reading Group Discussion - 1 hour 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1-2
The Lily and Stag Inn Reading Group Staff (Participant)
11:00 AM
11:00 AM
Harry Potter Actors - 1 hour 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  12:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 1 Autograph Session
Chris Rankin, Harry Potter films (Participant) Arthur Bowen (Participant) Helena Barlow (Participant) Benedict Clarke (Participant) Ellie Darcey-Alden (Participant) Will Dunn (Participant) Rohan Gotobed (Participant) Ryan Turner (Participant)
Harvey Putter and the Ridiculous Premise - 1 hour - 11:00 AM EDT  -  12:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 4 Screening
Death Eater Recruitment and Training - 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea
Introduction to LeakyCon/White Pass and Chaperones Parent Meetup - 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 3
Dancing in a Free Form Fashion in a Public Setting - 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 2
Monique Jacques (Participant)
Finding Hogwarts - 1 hour 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  12:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7
12:00 PM
12:00 PM
Harry Potter Meets Buffy Summers - 50 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1 Lecture
The Harry Potter Experience in South Africa - 50 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea Lecture
Tara Weinberg (Participant)
Gryffinpuff Improv Troupe - 50 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 3
Sara Ryan (Participant) Heather Ryan (Participant) Hallie Torrey (Participant) Leah Cornish, Mischief Management (Participant)
Harry Potter Alliance Meetup - 1 hour 50 minutes - 12:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 2
1:00 PM
1:00 PM
MuggleCast - 50 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 1 Autograph Session
Andrew Sims (Participant) Ben Schoen (Participant) Eric Scull, MuggleCast (Participant) Micah Tannenbaum, MuggleCast (Participant)
The Marauders’ Worst Memory/The Potter Prophesy - 1 hour - 1:00 PM EDT  -  2:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 4 Screening
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea Lecture
Lesley G Hathorn (Participant) Mary-Louise Hathorn (Participant)
Jeopardy - Harry Potter and the Law - 50 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 3
Karen Morris (Participant) Bradley Carroll (Participant)
The Potions Master's Corner - 50 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7
Joe Moses, Team StarKid (Moderator)
Harry Potter Art Session - 50 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 8-12
Leslie Combemale (Participant)
2:00 PM
2:00 PM
Harry, A History with Melissa Anelli - 50 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 1 Autograph Session
Melissa Anelli, Mischief Management (Participant)
Harry Potter and the Sorcerer's Stone - 3 hours - 2:00 PM EDT  -  5:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 4 Screening
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1
Andrew Bates (Participant)
The Books vs The Movies: What Was Left Out and Why It's Important - 1 hour 50 minutes - 2:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea
Sara Fogle (Participant) Kate Rockhold (Participant) Billy Latta (Participant) Ashley Benning (Participant) Maggie Parke (Participant)
Frak's Fun-Sized Fan Art Factory - 50 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 3
Frankie Franco, PotterCast (Participant)
Shippers Meetup - 50 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 2
Lesley G Hathorn (Participant) Mary-Louise Hathorn (Participant)
Potter Puppet Pals - 50 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7
Neil Cicierega, Potter Puppet Pals (Moderator)
Family Dynamics in the Harry Potter Novels - 50 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1-2 Discussion
David Martin, individual (Participant)
3:00 PM
3:00 PM
Potter Puppet Pals - 50 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 1 Autograph Session
Neil Cicierega, Potter Puppet Pals (Participant) Emmy Cicierega (Participant) Rebecca Doyle (Participant)
How to Start a Harry Potter Alliance Chapter - 50 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 3
Sara Danver (Participant) Jenni Russell (Participant)
Youtube /Social Media Meetup - 50 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 2
Live LeakyMug - 1 hour 50 minutes - 3:00 PM EDT  -  4:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7
Melissa Anelli, Mischief Management (Participant) John Noe, PotterCast (Participant) Frankie Franco, PotterCast (Participant) Ben Schoen (Participant) Andrew Sims (Participant) Micah Tannenbaum, MuggleCast (Participant) Eric Scull, MuggleCast (Participant) Christian Caldeira, Oliver Boyd and the Remembralls (Participant)
LeakyCon Costume Contest Extravaganza - 50 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 8-12
Laura Chernikoff (Participant) Katie Burnside (Participant)
4:00 PM
4:00 PM
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1 Lecture
Cody Wild (Participant) Jaine Torres (Participant)
A Writer's Guide to Harry Potter – Workshop and Lecture - 50 minutes - 4:00 PM EDT  -  4:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea
Susan Sipal (Participant)
HPA Chapters Training Session - 50 minutes - 4:00 PM EDT  -  4:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 3
Sara Danver (Participant) Jenni Russell (Participant)
First Timers Meetup (for 1st time conference attendees) - 50 minutes - 4:00 PM EDT  -  4:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 2
5:00 PM
5:00 PM
Harry Potter and the Chamber of Secrets - 3 hours - 5:00 PM EDT  -  8:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 4 Screening
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 - 4 hours - 5:00 PM EDT  -  9:00 PM EDT
Universal Orlando Resort - AMC Universal Cineplex 20
9:00 PM
9:00 PM
Deathly Hallows Part II Discussion: Loved It - 50 minutes - 9:00 PM EDT  -  9:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 2
Deathly Hallows Part II Discussion: Didn't Love It - 50 minutes - 9:00 PM EDT  -  9:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1
DH Discussion: Compare the Book to the Movies - 50 minutes - 9:00 PM EDT  -  9:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1
Wizard Rock Night 1: The Deathly Hallows After party! - 3 hours - 9:00 PM EDT  -  12:00 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7
Myles Kane, MC Kreacher (Participant) Erin Pyne (Participant) Jarrod Perkins (Participant) Justin Edward Michaelman (Participant) Lauren Fairweather (Participant) Matt Maggiacomo (Participant) Brian Ross, Draco and the Malfoys (Participant) Jason Munday (Participant) Luke Conard, Ministry of Magic (Participant) Aaron Nordyke, Ministry of Magic (Participant) Ryan Seiler, Ministry of Magic (Participant) Mark Jennings, Ministry of Magic (Participant) Kristina Horner (Participant) Jeremy Jennings, Ministry of Magic (Participant) Alex Carpenter (Participant) Toby Karlin (Participant) Tyler Nicholas (Participant) Brandon Nicholas (Participant)

Friday 15 July, 2011

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Madame Brunhilde and the Yoga Witch - 50 minutes - 8:00 AM EDT  -  8:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Function Lawn
Erin Sweeney (Moderator) Hilde Pols (Moderator)
9:00 AM
9:00 AM
The Deathly Hallows Campaign - 50 minutes - 9:00 AM EDT  -  9:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 3
The Horcrux Hunt Continues! - 8 hours - 9:00 AM EDT  -  5:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 2
10:00 AM
10:00 AM
Room of Requirement - 14 hours - 10:00 AM EDT  -  12:00 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Java Sea Event Hours
Family Track - 5 hours - 10:00 AM EDT  -  3:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 2 Event Hours
James Potter and the Curse of the Gatekeeper - 1 hour 30 minutes - 10:00 AM EDT  -  11:30 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 4 Screening
The HPA and the Dark Lord Climate Crisis - 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 3
The Final Battle - 2 hours 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  12:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7
11:00 AM
11:00 AM
John Green, Hank Green, Maureen Johnson - 1 hour 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  12:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 1 Autograph Session
John Green (Participant) Hank Green (Participant) Maureen Johnson, Says Who (Participant)
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 2 Lecture
David Martin, individual (Participant)
Growing Up Potter and the Effects on the English Classroom - 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1 Lecture
Krista Domin (Participant)
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1 Lecture
Erin Sweeney (Participant)
The Sorting Process - How the Sorting Hat Works - 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea Lecture
Josephine Bahn (Participant)
How to Start a Harry Potter Alliance Chapter - 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 3
Sara Danver (Participant) Karen Bernstein (Participant) Jenni Russell (Participant)
Craft Swap / Meetup - 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 2
12:00 PM
12:00 PM
The Wizard Rockumentary - 1 hour - 12:00 PM EDT  -  1:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 4 Screening
Racism and Slavery in the Wizarding World - 50 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea Lecture
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 3
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 2
J.P. Cummins / Grey Wizard (Participant)
Mark Reads Harry Potter! - 50 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 8-12
Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)
1:00 PM
1:00 PM
Cheryl Klein, Stephanie Perkins - 1 hour 50 minutes - 1:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 1 Autograph Session
Cheryl Klein (Participant) Stephanie Perkins (Participant)
Harry Potter and the Bridge Between Two Worldviews - 50 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1
David James Gras (Participant)
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1
Salvi O. Hexia (Participant)
Sirius-ly Celibate? - 50 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea Discussion
Nancee Lee-Allen (Participant)
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 2 Workshop
Emily Edwards (Participant) Alicia Wilson (Participant) Madeline Wilson (Participant)
PotterCast: The Post-Deathly Hallows Discussion - 1 hour 50 minutes - 1:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7
Melissa Anelli, Mischief Management (Participant) John Noe, PotterCast (Participant) Frankie Franco, PotterCast (Participant)
Making Video Game Magic: Creating an Interactive Harry Potter Experience - 1 hour 20 minutes - 1:00 PM EDT  -  2:20 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 8-12
2:00 PM
2:00 PM
Remembering and Celebrating Esther Earl - 50 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 2
Katie Twyman (Participant)
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1 Panel
Elysia Michaels (Participant)
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - 3 hours - 2:00 PM EDT  -  5:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 4 Screening
How to make your own Book of Monsters Book cover for about $5! - 50 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1
Harry Potter in the Classroom - 50 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea Workshop
Krista Domin (Participant)
2:30 PM
2:30 PM
The Final Battle: Panel and Q&A - 50 minutes - 2:30 PM EDT  -  3:20 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 8-12 Panel
Mallory K. Vance (Participant) Lena Gabrielle, Emojiland (Participant) Bella Forrister (Participant) Maggie Melchior (Participant) Sunny Williams (Participant) Janet Jiacinto (Participant) Rob Ciano (Participant)
3:00 PM
3:00 PM
From Book to Screen: An Interactive Workshop - 50 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 2 Workshop
Maggie Parke (Participant) Ashley Benning (Participant)
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1 Lecture
Kate Murtaugh (Participant)
On the Trail of Harry Potter: the Fans and the Films - 50 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1 Lecture
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea
Andrew Slack (Participant) Kate Looby (Participant) Karen Bernstein (Participant) Taekia Blackwell, Mischief Management (Participant) Jennifer Dorsey, Uplift: Online Communities Against Sexual Violence (Participant)
Wizard Rock Roundtable for Youth - 50 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 3
Podcasters Meetup - 50 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 2
The Future of Harry Potter - 50 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7
4:00 PM
4:00 PM
Wizard Rock - 2 hours 30 minutes - 4:00 PM EDT  -  6:30 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Java Sea Performance
Scott Humdinger (Participant) Kirsten Humdinger (Participant) Jake and Madison The Nifflers (Participant) Amy Snow (Participant) Evie Stormzand (Participant)
Team StarKid - 1 hour 50 minutes - 4:00 PM EDT  -  5:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 1 Autograph Session
Julia Albain, Team StarKid (Participant) Jaime Lyn Beatty, Team StarKid (Participant) Tyler Brunsman, Team StarKid (Participant) Brian Holden, Team StarKid (Participant) AJ Holmes, Team StarKid (Participant) Matt Lang, Team StarKid (Participant) Nick Lang, Team StarKid (Participant) Lauren Lopez, Team StarKid (Participant) Joe Moses, Team StarKid (Participant) Jim Povolo, Team StarKid (Participant) Joey Richter, Team StarKid (Participant) Brian Rosenthal, Team StarKid (Participant) Joe Walker, Team StarKid (Participant)
Team StarKid - 1 hour 50 minutes - 4:00 PM EDT  -  5:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 1 Autograph Session
Julia Albain, Team StarKid (Participant) Jaime Lyn Beatty, Team StarKid (Participant) Tyler Brunsman, Team StarKid (Participant) Darren Criss (Participant) Brian Holden, Team StarKid (Participant) AJ Holmes, Team StarKid (Participant) Matt Lang, Team StarKid (Participant) Nick Lang, Team StarKid (Participant) Lauren Lopez, Team StarKid (Participant) Joe Moses, Team StarKid (Participant) Jim Povolo, Team StarKid (Participant) Joey Richter, Team StarKid (Participant) Brian Rosenthal, Team StarKid (Participant) Joe Walker, Team StarKid (Participant)
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 2
Gina Meyers (Participant)
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1 Lecture
Ashley Benning (Participant)
The Anatomy of a GuruChat: From Insanity to Internet - 50 minutes - 4:00 PM EDT  -  4:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1 Workshop
Julie Horning (Participant) Hilde Pols (Participant) Patrick E. Fleming (Participant)
The Past, Present, and Future of Muggle Quidditch - 50 minutes - 4:00 PM EDT  -  4:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 3 Panel
Alex Benape (Participant)
MuggleCast: The Post-Deathly Hallows Discussion - 1 hour 50 minutes - 4:00 PM EDT  -  5:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7
Andrew Sims (Participant) Ben Schoen (Participant) Eric Scull, MuggleCast (Participant) Micah Tannenbaum, MuggleCast (Participant)
5:00 PM
5:00 PM
20 Questions Live - 50 minutes - 5:00 PM EDT  -  5:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 2
Helen Wade (Participant)
Team StarKid’s “A Very Potter Musical” Screening - 3 hours - 5:00 PM EDT  -  8:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 4 Screening
Imagine Better: The Future of the Harry Potter Alliance - 50 minutes - 5:00 PM EDT  -  5:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea
Karen Bernstein (Participant) Taekia Blackwell, Mischief Management (Participant) Andrew Slack (Participant) Jennifer Dorsey, Uplift: Online Communities Against Sexual Violence (Participant) Kate Looby (Participant)
Lead like a Harry Potter Character - 50 minutes - 5:00 PM EDT  -  5:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 3
Wizard Rock Fan Meetup - 50 minutes - 5:00 PM EDT  -  5:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 2
Nerdfighters Gathering - 2 hours 30 minutes - 5:00 PM EDT  -  7:30 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 8-12
John Green (Participant) Hank Green (Participant)
7:00 PM
7:00 PM
Crafters/Fan art Sale - 2 hours 30 minutes - 7:00 PM EDT  -  9:30 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Philippine Sea
Helen Wade (Participant)
8:00 PM
8:00 PM
Discussion Meetup: Books vs Movies - 1 hour 30 minutes - 8:00 PM EDT  -  9:30 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 2
Inside the Age Line - For our older crowd - 1 hour 30 minutes - 8:00 PM EDT  -  9:30 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1
Fanvid Showcase (II) - 1 hour - 8:00 PM EDT  -  9:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 4 Screening
Heidi Tandy (Participant)
Aussies and Kiwis Meet Up - 1 hour 30 minutes - 8:00 PM EDT  -  9:30 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 2
Wizard Rock Night II: The Final Guitar Battle - 5 hours - 8:00 PM EDT  -  1:00 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7
Kristina Horner (Participant) Brittany Vahlberg (Participant) Jarrod Perkins (Participant) Matt Maggiacomo (Participant) Hank Green (Participant) Steph Anderson, Tonks and the Aurors (Participant) Bradley Mehlenbacher, Draco and the Malfoys (Participant) Brian Ross, Draco and the Malfoys (Participant) Paul DeGeorge, Harry and the Potters (Participant) Joe DeGeorge, Harry and the Potters (Participant)
Harry Potter Team Quiz - 1 hour 30 minutes - 8:00 PM EDT  -  9:30 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 8-12
9:00 PM
9:00 PM
Harry Potter and the Goblet of Fire - 3 hours - 9:00 PM EDT  -  12:00 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 4 Screening

Saturday 16 July, 2011

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Madame Brunhilde and the Yoga Witch - 50 minutes - 8:00 AM EDT  -  8:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Function Lawn
Erin Sweeney (Moderator) Hilde Pols (Moderator)
9:00 AM
9:00 AM
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1 Lecture
Elizabeth Baird Hardy (Participant) Michael C. Hardy (Participant)
Harry Potter and the Order of the Phoenix - 3 hours - 9:00 AM EDT  -  12:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 4 Screening
HP Tattoo Sharing and Discussion - 50 minutes - 9:00 AM EDT  -  9:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1
Bill Young (Participant) Heather Young (Participant)
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea Lecture
Heather Dunphy (Participant)
The Warlock’s Hairy Heart - 50 minutes - 9:00 AM EDT  -  9:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7 Performance
10:00 AM
10:00 AM
Room of Requirement - 14 hours - 10:00 AM EDT  -  12:00 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Java Sea Event Hours
Family Track - 5 hours - 10:00 AM EDT  -  3:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 2 Event Hours
Warlock's Hairy Heart Cast - 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 1 Autograph Session
Live Hogwarts Radio Podcast - 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 2
Watching the Harry Potter Films with Your Ears: The Magic of Film Music - 1 hour 20 minutes - 10:00 AM EDT  -  11:20 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1
Hilde Pols (Participant)
Parenting Styles of Teachers at Hogwarts - 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea Lecture
Lesley G Hathorn (Participant) Mary-Louise Hathorn (Participant)
A Very StarKid Event - 1 hour 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7 Performance
Julia Albain, Team StarKid (Participant) Jaime Lyn Beatty, Team StarKid (Participant) Tyler Brunsman, Team StarKid (Participant) Darren Criss (Participant) Brian Holden, Team StarKid (Participant) AJ Holmes, Team StarKid (Participant) Matt Lang, Team StarKid (Participant) Nick Lang, Team StarKid (Participant) Lauren Lopez, Team StarKid (Participant) Joe Moses, Team StarKid (Participant) Jim Povolo, Team StarKid (Participant) Joey Richter, Team StarKid (Participant) Brian Rosenthal, Team StarKid (Participant) Joe Walker, Team StarKid (Participant)
11:00 AM
11:00 AM
Wizard Rock Meet and Greet - 1 hour 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  12:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 1 Autograph Session
Kristina Horner (Participant) Brittany Vahlberg (Participant) Jarrod Perkins (Participant) Matt Maggiacomo (Participant) Steph Anderson, Tonks and the Aurors (Participant) Bradley Mehlenbacher, Draco and the Malfoys (Participant) Brian Ross, Draco and the Malfoys (Participant) Joe DeGeorge, Harry and the Potters (Participant) Paul DeGeorge, Harry and the Potters (Participant)
The History of the Harry Potter Fandom - 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 2
Erin Pyne (Participant)
Teach Like a Hogwarts Professor - 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1 Workshop
Karen Bernstein (Participant)
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea Lecture
Elizabeth Kowalski (Participant)
11:30 AM
11:30 AM
Writing in Circles: Harry Potter and the Magic of Ring Composition - 1 hour 20 minutes - 11:30 AM EDT  -  12:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 8-12 Lecture
John Granger (Participant)
12:00 PM
12:00 PM
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 2 Gallery
Jean Alexander (Participant)
HP Speed Meeting - 50 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1
This Star Won’t Go Out: The Legacy of Esther Earl - 50 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1
Lori Earl, This Star Won't Go Out (Participant) Wayne Earl, This Star Won't Go Out (Participant)
Harry Potter and the Half-Blood Prince - 3 hours - 12:00 PM EDT  -  3:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 4 Screening
Frak's Fun-Sized Fan Art Factory - 50 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 3
Frankie Franco, PotterCast (Participant)
Bardic Circle - 2 hours 50 minutes - 12:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 2
Scott Humdinger (Participant)
StarKid Photo Booth - 50 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7 Photograph Session
Julia Albain, Team StarKid (Participant) Jaime Lyn Beatty, Team StarKid (Participant) Tyler Brunsman, Team StarKid (Participant) Darren Criss (Participant) Brian Holden, Team StarKid (Participant) AJ Holmes, Team StarKid (Participant) Matt Lang, Team StarKid (Participant) Nick Lang, Team StarKid (Participant) Lauren Lopez, Team StarKid (Participant) Joe Moses, Team StarKid (Participant) Jim Povolo, Team StarKid (Participant) Joey Richter, Team StarKid (Participant) Brian Rosenthal, Team StarKid (Participant) Joe Walker, Team StarKid (Participant)
1:00 PM
1:00 PM
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1
Christine Lowther (Participant)
Filker Meetup - 50 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1
Bring Hogwarts to You! - 50 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea
Jillian Staniec (Participant) Vicky Gudelot (Participant)
International Quidditch Association (IQA) Demo Match and Scrimmages - 2 hours 30 minutes - 1:00 PM EDT  -  3:30 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Function Lawn
Luna, Percy and the Kids - 1 hour 50 minutes - 1:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7
Evanna Lynch (Participant) Chris Rankin, Harry Potter films (Participant) Arthur Bowen (Participant) Benedict Clarke (Participant) Ellie Darcey-Alden (Participant) Will Dunn (Participant) Rohan Gotobed (Participant) Ryan Turner (Participant)
2:00 PM
2:00 PM
Fanfic Meetup - 1 hour 50 minutes - 2:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 2
Hogwarts: The Summer Session or Creating Your Own Magical School - 50 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1 Workshop
Linda Hay (Participant)
Creating a Hogwarts Vacation Bible School - 50 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea
3:00 PM
3:00 PM
Fanvid Showcase (III) - 1 hour - 3:00 PM EDT  -  4:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 4 Screening
Heidi Tandy (Participant)
Where’s Harry? Hogwarts’ Place in American Higher Education - 50 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1
Cathy Leogrande, Le Moyne College (Participant)
Lumos and Avada Kedavra: The Magical Power of Language - 50 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea Lecture
Laura Knotts (Participant)
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7 Photograph Session
Evanna Lynch (Participant) Chris Rankin, Harry Potter films (Participant) Arthur Bowen (Participant) Benedict Clarke (Participant) Ellie Darcey-Alden (Participant) Will Dunn (Participant) Rohan Gotobed (Participant) Ryan Turner (Participant)
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 8-12 Lecture
John Granger (Participant)
4:00 PM
4:00 PM
Wizard Rock - 2 hours 30 minutes - 4:00 PM EDT  -  6:30 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Java Sea Performance
Fred Lives! (Participant) Shawn Reed (Participant) Amber Opsincs (Participant) Leah Schroeder (Participant) Eddie Mowery (Participant) Christie Mowery (Participant) Dave Beaucar (Participant) Leth I. Fold (Participant)
Just Keep Swimming: A Motivational Talk for New Authors - 50 minutes - 4:00 PM EDT  -  4:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Timor Sea 1
Laura Wettersten (Participant) Erin Sweeney (Participant)
Team StarKid's A Very Potter Sequel - 3 hours - 4:00 PM EDT  -  7:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 4 Screening
Filking: How to Create Outstanding Harry Potter Filks - 50 minutes - 4:00 PM EDT  -  4:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1
Patrick E. Fleming (Participant)
Loews Royal Pacific Resort - South China Sea
Cathy Leogrande, Le Moyne College (Participant)
... Now what? Life in the Potter fandom post “Deathly Hallows - Part 2” - 1 hour 50 minutes - 4:00 PM EDT  -  5:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7
Melissa Anelli, Mischief Management (Participant) John Noe, PotterCast (Participant) Andrew Sims (Participant) Ben Schoen (Participant)
5:00 PM
5:00 PM
Harry Potter Actors - 1 hour 50 minutes - 5:00 PM EDT  -  6:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 1 Autograph Session
Chris Rankin, Harry Potter films (Participant) Arthur Bowen (Participant) Helena Barlow (Participant) Benedict Clarke (Participant) Ellie Darcey-Alden (Participant) Will Dunn (Participant) Rohan Gotobed (Participant) Ryan Turner (Participant)
Behind the Scenes with the PotterCast Acting Troupe - 50 minutes - 5:00 PM EDT  -  5:50 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Banda Sea 1
Isabella Martin (Participant)
8:00 PM
8:00 PM
The Esther Earl Rocking Charity Ball - 5 hours - 8:00 PM EDT  -  1:00 AM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7

Sunday 17 July, 2011

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Room of Requirement - 4 hours - 8:00 AM EDT  -  12:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Java Sea Event Hours
Leaving Feast (Closing Ceremony at 11:15am) - 4 hours - 8:00 AM EDT  -  12:00 PM EDT
Loews Royal Pacific Resort - Pacifica Ballroom 6-7