Thursday 8 August, 2013

Time Zone: BST/London
1:00 PM
1:00 PM
Leaky First-Timers Meetup 50 minutes, 1:00 PM BST - 1:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Meetup

Keith Kurson (Participant)

HP London Photo Quest 50 minutes, 1:00 PM BST - 1:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Meetup

Izzy Martin (Participant)

Daisy Swaffer (Participant)

Craft Room 3 hours 50 minutes, 1:00 PM BST - 4:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Denbigh

Crafts

Tumblr Meetup 50 minutes, 1:00 PM BST - 1:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Colin Mueller (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
LGBT Meetup 50 minutes, 2:00 PM BST - 2:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Meetup

Colin Mueller (Participant)

Party of One Meetup 50 minutes, 2:00 PM BST - 2:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Keith Kurson (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
Whovian Meetup 50 minutes, 3:00 PM BST - 3:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Meetup

Colin Mueller (Participant)

Teen Meetup 50 minutes, 3:00 PM BST - 3:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Natalie Chevrier (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Vendor Room Open 4 hours, 4:00 PM BST - 8:00 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Balmoral

Event Hours

Presenter Meetup 50 minutes, 4:00 PM BST - 4:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Jennifer Clack (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Welcome Ceremony 1 hour 30 minutes, 5:00 PM BST - 6:30 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Grand Ballroom

Special Event

7:00 PM
7:00 PM
Inside the Age Line - 30+ Meetup 50 minutes, 7:00 PM BST - 7:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ampthill

Meetup

Disney Singalong 50 minutes, 7:00 PM BST - 7:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Cambria

Meetup

Keith Kurson (Moderator)

Fanfic Meetup 50 minutes, 7:00 PM BST - 7:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Krista Domin (Moderator)

8:00 PM
8:00 PM
Rock Concert I 3 hours 30 minutes, 8:00 PM BST - 11:30 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Grand Ballroom

Concert

Alex Carpenter (Participant)

Romilda Vane and the Chocolate Cauldrons (Participant)

Hank Green (Participant)

Siriusly Hazza P (Participant)

Solitary Snape (Participant)