Sessions

Thursday 8 August, 2013

Time Zone: BST/(GMT+00:00) London
1:00 PM
1:00 PM
Tumblr Meetup 50 minutes, 1:00 PM BST - 1:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Colin Mueller (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Party of One Meetup 50 minutes, 2:00 PM BST - 2:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Keith Kurson (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
Teen Meetup 50 minutes, 3:00 PM BST - 3:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Natalie Chevrier (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Presenter Meetup 50 minutes, 4:00 PM BST - 4:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Jennifer Clack (Participant)

7:00 PM
7:00 PM
Fanfic Meetup 50 minutes, 7:00 PM BST - 7:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Krista Domin (Moderator)

Friday 9 August, 2013

Time Zone: BST/(GMT+00:00) London
10:00 AM
10:00 AM
WZRD: The Resurrection Podcast 1 hour 30 minutes, 10:00 AM BST - 11:30 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Podcast

Romilda Vane and the Chocolate Cauldrons (Participant)

Lauren Fairweather (Participant)

Blibbering Humdingers (Participant)

Matt Maggiacomo (Participant)

Siriusly Hazza P (Participant)

Harry and the Potters (Participant)

Amy Snow (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Hufflepuff Affirmation Meetup 50 minutes, 12:00 PM BST - 12:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Meetup

Lauraine Woods (Participant)

Saturday 10 August, 2013

Time Zone: BST/(GMT+00:00) London
11:00 AM
11:00 AM
Wandlore: A Complex and Mysterious Magic 50 minutes, 11:00 AM BST - 11:50 AM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Presentation

Greg Laslo (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
IMPROV-IMENTIA! 50 minutes, 12:00 PM BST - 12:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Workshop

Amy Snow (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Hogwarts House Badges 50 minutes, 1:00 PM BST - 1:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Crafts

Lauren Fairweather (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Alchemy: A Rose by Any Other Name 50 minutes, 2:00 PM BST - 2:50 PM BST

De Vere Grand Connaught Rooms - Ulster

Lecture

Leslie Barnhart (Participant)