Wednesday 30 July, 2014

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
FanFic Meetup - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 A Meetup
What are you reading? - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 B Meetup
Jenna Tackett (Participant)
Star Trek Meetup - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Meetup
Leah Cornish, Mischief Management (Participant)
Star Wars Meetup - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 B Meetup
Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Participant)
2:00 PM
2:00 PM
Alumni Meetup - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 A Meetup
Lizzie Keiper (Participant)
Canada Meetup - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 B Meetup
Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Participant)
Presenter Meetup - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Meetup
Amudha Venugopalan (Participant)
Party of One Meetup - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 B Meetup
Colin Mueller (Participant)
3:00 PM
3:00 PM
Hufflepuff Meetup - 40 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 A Meetup
Lizzie Keiper (Participant)
Gryffindor Meetup - 40 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 B Meetup
JoAnna Hermanns (Participant)
Ravenclaw Meetup - 1 hour - 3:00 PM EDT  -  4:00 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Meetup
Amanda McAllister (Participant)
Slytherin Meetup - 40 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 B Meetup
Danny Palmer (Participant)
5:00 PM
5:00 PM
Universal Orlando Resort - The Wizarding World of Harry Potter Special Event

Thursday 31 July, 2014

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Marketplace Open - 7 hours - 10:00 AM EDT  -  5:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Marketplace - Real Event Hours
11:00 AM
11:00 AM
How Do You LeakyCon? - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W101 Meetup
Billy Latta (Participant) Danny Palmer (Participant) Abby Ritter, Mischief Management (Participant) Rein Desdemona (Participant) British Joe (Participant)
Volunteer Meetup - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W102 Meetup
Olivia Dolphin, Wizards in Space Literary Magazine (Participant)
Central Florida Harry Potter Fans Meetup - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W105 A Meetup
Claudia Sieling (Participant) Melissa Penztzer (Participant) Michelle Pudiak (Participant) Heather Murphy (Participant)
Gleek Attack - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W105 B Meetup
Amanda McAllister (Participant)
My Little Pony Meetup - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W106 Meetup
Alyssa Oropeza (Participant)
LGBTQ+ Meetup - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W109 Meetup
Keith Kurson (Participant) Colin Mueller (Participant)
12:00 PM
12:00 PM
Under 18 Meetup - 40 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 Meetup
Megan Markham (Participant)
18+ Meetup - 40 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 Meetup
Colin Mueller (Participant)
30+ Meetup - 40 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W105 A Meetup
Mardie Baldo (Participant) Dawn Michelle Jones (Participant) Trish Saunders (Participant)
The Spoon Theory - 40 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W105 B Meetup
Molly Tracy (Participant)
Miyazaki Fan Meetup - 50 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT
Orange County Convention Center - W106 Meetup
Ferrell Lamothe (Participant) Meghan Pendrick (Participant)
Whovian Meetup - 40 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 Meetup
Emma Popkin (Participant)
The Tumblr Ask Box I - 1 hour 20 minutes - 12:00 PM EDT  -  1:20 PM EDT
Orange County Convention Center - W300 Q&A Session
Rachel Fershleiser, Tumblr (Moderator)
1:00 PM
1:00 PM
SuperWhoLock Meetup - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 Meetup
Rein Desdemona (Participant) Jen Koch (Participant) Ginger Carter (Participant)
Teen Wolf Meetup - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 Meetup
Leah Cornish, Mischief Management (Participant) Amanda McAllister (Participant)
Costuming Meetup - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W105 A Meetup
Emily G (Participant)
Night Vale Meetup - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W105 B Meetup
Lizzie Keiper (Participant)
Wicked Meetup - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W106 Meetup
Manja Netter (Participant) Gemma Lyons (Participant)
Unofficial Nerdfighter Meetup - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 Meetup
Runa Zaman (Participant)
2:00 PM
2:00 PM
Sherlock Meetup - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 Meetup
Mallorie Graham (Participant) Sam Helmick (Participant)
Supernatural Meetup - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 Meetup
Leah Cornish, Mischief Management (Participant) Lizzie Keiper (Participant)
Wizard Rock Meetup - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W105 A Meetup
Tonks and the Aurors (Participant) Adam Dubberly (Participant) Lauren Fairweather (Participant) Matt Maggiacomo (Participant) Draco and the Malfoys (Participant) Harry and the Potters (Participant) Blibbering Humdingers (Participant)
Whedonverse Meetup - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W105 B Meetup
Kathleen Henderson (Participant) Dee Hogan (Participant)
Fandom Ink Meetup - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W106 Meetup
Megan Zimmerman (Participant)
(Official!) Tumblr Meetup - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 Meetup
Rachel Fershleiser, Tumblr (Participant) Amandalyn Ferri, Tumblr (Participant) Keith Kurson (Participant) Colin Mueller (Participant)
3:00 PM
3:00 PM
The Tumblr Ask Box II - 1 hour 20 minutes - 3:00 PM EDT  -  4:20 PM EDT
Orange County Convention Center - W300 Q&A Session
Lizzie Keiper (Moderator)
5:00 PM
5:00 PM
LeakyCon Opening 2014 Ceremonies - 1 hour 30 minutes - 5:00 PM EDT  -  6:30 PM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Special Event
Tricia Hobbs (Other Participant) Tessa Netting (Participant) Melissa Anelli, Mischief Management (Participant) Julia Albain, Team StarKid (Other Participant) Corey Lubowich, Team StarKid (Other Participant) Stephanie Dornhelm (Participant) Jordan Edwards, Mischief Management (Other Participant)
7:00 PM
7:00 PM
Marketplace Open - 2 hours - 7:00 PM EDT  -  9:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Marketplace - Real Event Hours
7:30 PM
7:30 PM
The First Annual LeakyCon vs HPA Quidditch Match - 1 hour - 7:30 PM EDT  -  8:30 PM EDT
Orange County Convention Center - Marketplace - Real Game
Disney Singalong - 1 hour 30 minutes - 7:30 PM EDT  -  9:00 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 Singalong
Dominic Barnes (Participant) Jon Cozart (Participant) Jackie Emerson (Participant) Titus Makin (Participant) Curt Mega (Participant) Tessa Netting (Participant)
9:00 PM
9:00 PM
LeakyCon Rock Concert I - 4 hours - 9:00 PM EDT  -  1:00 AM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Concert
Tonks and the Aurors (Participant) Gred and Forge (Participant) Blibbering Humdingers (Participant) Molly Lewis (Participant) Draco and the Malfoys (Participant)

Friday 1 August, 2014

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Autograph Lottery Drawing - 50 minutes - 8:00 AM EDT  -  8:50 AM EDT
Orange County Convention Center - W109 Signing
9:00 AM
9:00 AM
A Downton Discussion - 40 minutes - 9:00 AM EDT  -  9:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W101 Discussion
Kim Alvarez (Participant)
Marian, Lost in Fiction - 1 hour 40 minutes - 9:00 AM EDT  -  10:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Performance
Ginger Potter (Participant) Mallory K. Vance (Participant)
Wizard Warz - 40 minutes - 9:00 AM EDT  -  9:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W103 Game
David Koenig (Participant)
Anxiety, Depression and a Drug Called Fandom - 40 minutes - 9:00 AM EDT  -  9:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W106 Panel
Rein Desdemona (Participant)
LeakyCast Presents: 'Sharknado 2: The Other One' - 1 hour 30 minutes - 9:00 AM EDT  -  10:30 AM EDT
Orange County Convention Center - W109 Commentary
Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Participant) Leah Cornish, Mischief Management (Participant) Amanda McAllister (Participant) Josh Wittge (Participant)
Autographs: Dana Ritterbusch, Ginny DiGuiseppi, and Jon Cozart - 50 minutes - 9:00 AM EDT  -  9:50 AM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Jon Cozart (Participant) Ginny DiGuiseppi (Participant) Dana Ritterbusch (Participant)
Autographs: Dominic Barnes, Titus Makin Jr., Curt Mega - 50 minutes - 9:00 AM EDT  -  9:50 AM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Dominic Barnes (Participant) Titus Makin (Participant) Curt Mega (Participant)
Autographs: Joe Moses, Tessa Netting, Jackie Emerson, Devin Lytle - 50 minutes - 9:00 AM EDT  -  9:50 AM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Devin Lytle, Team StarKid (Participant) Joe Moses, Team StarKid (Participant) Tessa Netting (Participant)
10:00 AM
10:00 AM
Not Literally, Live! - 30 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:30 AM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Special Event
Ginny DiGuiseppi (Participant) Dana Ritterbusch (Participant)
Marketplace Open - 8 hours - 10:00 AM EDT  -  6:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Marketplace - Real Event Hours
Eros, Thanatos, and Captain Jack Harkness - 40 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W101 Panel
Carol Eshleman (Participant)
Friendship Through Fandom 2.0 - 1 hour 40 minutes - 10:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W103 Discussion
MASK (Massachusetts StarKids) (Participant)
Mark Does Stuff - 40 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W105 Discussion
Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)
Crazy Potter Questions - 40 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W106 Discussion
Nick Penner (Participant)
WELCOME TO THE LIT TRACK/FANFIC COFFEE HOUR - 45 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:45 AM EDT
Orange County Convention Center - W110 LeakyCon Lit
Amber Benson (Participant) Maureen Johnson, Says Who (Participant) Robin Wasserman (Participant)
The Tumblr Ask Box III - 1 hour 20 minutes - 10:00 AM EDT  -  11:20 AM EDT
Orange County Convention Center - W300 Q&A Session
Rachel Fershleiser, Tumblr (Moderator)
Autographs: Doctor Who - 1 hour 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
James Moran (Participant) Nina Touissaint-White (Participant)
Autographs: Hannah Hart - 1 hour 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Hannah Hart (Participant)
Autographs: Harry Potter Actors - 1 hour 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Scarlett Byrne, Harry Potter films (Participant) Ellie Darcey-Alden (Participant) Robbie Jarvis (Participant) Hugh Mitchell (Participant) Nick Shirm (Participant) Charlotte Skeoch (Participant)
Photo Booth: Maxwell Glick and Mary Kate Wiles - 1 hour - 10:00 AM EDT  -  11:00 AM EDT
Orange County Convention Center - Photo Booth A (Marketplace) Photo Booth
Maxwell Glick, mrcheezypop (Participant) Mary Kate Wiles (Participant)
11:00 AM
11:00 AM
The Family Business: Supernatural Comes to LeakyCon - 1 hour 20 minutes - 11:00 AM EDT  -  12:20 PM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Panel
Leah Cornish, Mischief Management (Moderator) Amber Benson (Participant) Adam Glass (Participant) Alaina Huffman (Participant) Robbie Thompson (Participant)
Orange County Convention Center - W101 Lecture
Jim Wert, Nerd Cave & Tolkien Museum (Participant)
Fantastic Beasts and Where to Find Them - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Discussion
Frankie Franco, PotterCast (Participant) John Noe, PotterCast (Participant)
What Snape Deserved - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W105 Discussion
Savannah Dag Currier (Participant)
The Mistreatment of Cordelia Chase - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W106 Discussion
Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant) Abby Ritter, Mischief Management (Participant) Rachael (Participant)
The Evolution of Interactive Storytelling with Pemberley Digital - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W109 Panel
Bernie Su (Participant)
Diversity in YA - 49 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:49 AM EDT
Orange County Convention Center - W110 A LeakyCon Lit
Laurie Halse Anderson (Participant) Varian Johnson (Participant) Alaya Dawn Johnson (Participant) Cheryl Klein (Participant) Malinda Lo (Participant)
Tumblr Talks - 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Orange County Convention Center - W110 B LeakyCon Lit
Rachel Fershleiser, Tumblr (Participant) Maureen Johnson, Says Who (Participant)
Photo Booth: Jon Cozart - 1 hour - 11:00 AM EDT  -  12:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Photo Booth A (Marketplace) Photo Booth
Jon Cozart (Participant)
Photo Booth: Dayeanne Hutton and James Brent Isaacs - 1 hour - 11:00 AM EDT  -  12:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Photo Booth B (Marketplace) Photo Booth
Dayeanne Hutton (Participant) James Brent Isaacs (Participant)
12:00 PM
12:00 PM
College Prep with Buffy, Veronica, and the Fresh Prince - 49 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:49 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 Discussion
Maggie Brevig (Participant)
Steeped in Enthusiasm - 40 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Panel
Danny Palmer (Participant) Sara Paulson (Participant)
A Soufflé is a Recipe: fandom-inspired cooking - 40 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W103 Discussion
Snape: Not The Hero We Deserve - 40 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W105 Panel
Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Participant)
LBD: One Year Later - 40 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 Panel
Emily Bytheway (Moderator) Mary Kate Wiles (Participant) Bernie Su (Participant) Maxwell Glick, mrcheezypop (Participant)
I Made You. You're Perfect. - 50 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT
Orange County Convention Center - W110 A LeakyCon Lit
Gayle Forman (Participant) Lev Grossman (Participant) Lauren Myracle (Participant) Stephanie Perkins (Participant) Rainbow Rowell (Participant)
The Book Clinic with Doctors Black and Westerfeld - 50 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT
Orange County Convention Center - W110 B LeakyCon Lit
Holly Black (Participant) Robin Wasserman (Moderator)
The Tumblr Ask Box IV - 1 hour 20 minutes - 12:00 PM EDT  -  1:20 PM EDT
Orange County Convention Center - W300 Q&A Session
Cheryl Klein (Moderator)
Autographs: LeakyCon Musicians I - 50 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Tonks and the Aurors (Participant) Gred and Forge (Participant) Blibbering Humdingers (Participant) Molly Lewis (Participant) Draco and the Malfoys (Participant)
Autographs: Potter Puppet Pals - 1 hour - 12:00 PM EDT  -  1:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Neil Cicierega, Potter Puppet Pals (Participant) Emmy Cicierega (Participant) Ming Doyle (Participant) Alora Lanzillotta, Potter Puppet Pals (Participant)
Photo Booth: Jackie Emerson and Devin Lytle - 1 hour - 12:00 PM EDT  -  1:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Photo Booth B (Marketplace) Photo Booth
Jackie Emerson (Participant) Devin Lytle, Team StarKid (Participant)
12:30 PM
12:30 PM
The Hogwarts Alumni Association 2014 - 50 minutes - 12:30 PM EDT  -  1:20 PM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Panel
Eric Scull, MuggleCast (Moderator) Scarlett Byrne, Harry Potter films (Participant) Ellie Darcey-Alden (Participant) Robbie Jarvis (Participant) Hugh Mitchell (Participant) Nick Shirm (Participant) Charlotte Skeoch (Participant)
1:00 PM
1:00 PM
The so VERY Fetch 10th Anniversary Mean Girls Party - 1 hour 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 Screening
Jocelyn Hannusch (Participant)
Queer Eye for the Magi: Queerness in Harry Potter - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Discussion
Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)
Orange County Convention Center - W103 Presentation
Kate Powers (Participant)
Engaging in Positive Fandom: A Discussion - 39 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:39 PM EDT
Orange County Convention Center - W105 Panel
Laura Castleman (Moderator) Melissa Anelli, Mischief Management (Participant) Neil Cicierega, Potter Puppet Pals (Participant) Paul DeGeorge, Harry and the Potters (Participant) Danny Palmer (Participant) Meghan Tonjes (Participant)
Songwriting for Geeks and Nerds - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 Panel
Adam Dubberly (Participant) Lauren Fairweather (Participant) Molly Lewis (Participant) Matt Maggiacomo (Participant)
Writing the Tough Stuff - 50 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT
Orange County Convention Center - W110 A LeakyCon Lit
Stephanie Perkins (Participant) Lauren Myracle (Participant) Varian Johnson (Participant) Laurie Halse Anderson (Participant)
Worldbuilding! - 49 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:49 PM EDT
Orange County Convention Center - W110 B LeakyCon Lit
Scott Westerfeld (Participant) Malinda Lo (Participant) Alaya Dawn Johnson (Participant) Holly Black (Participant) Kazu Kibuishi (Participant)
Autographs: Amber Benson - 1 hour - 1:00 PM EDT  -  2:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Amber Benson (Participant)
Autographs: Supernatural - 1 hour - 1:00 PM EDT  -  2:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Adam Glass (Participant) Alaina Huffman (Participant) Robbie Thompson (Participant)
Photo Booth: Team StarKid - 1 hour - 1:00 PM EDT  -  2:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Photo Booth A (Marketplace) Photo Booth
Julia Albain, Team StarKid (Participant) Brian Holden, Team StarKid (Participant) Nick Lang, Team StarKid (Participant) Jim Povolo, Team StarKid (Participant) Brian Rosenthal, Team StarKid (Participant) Dylan Saunders, Team StarKid (Participant) Meredith Stepien, Team StarKid (Participant) Denise Donovan (Participant)
1:30 PM
1:30 PM
This Panel is Emma Approved - 50 minutes - 1:30 PM EDT  -  2:20 PM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Panel
Emily Bytheway (Moderator) Bernie Su (Participant) Joanna Sotomura (Participant) James Brent Isaacs (Participant) Dayeanne Hutton (Participant) Brent Bailey (Participant)
2:00 PM
2:00 PM
Wandlore - A Complex and Mysterious Magic - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Lecture
Greg Laslo (Participant)
Hogwarts: Castle or Character - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W103 Panel
Steph DeNormand (Participant) Katelyn Kelly (Participant) Jenna Muezenberger (Participant) Abby Ritter, Mischief Management (Participant)
LeakyNews Does Comics - 45 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:45 PM EDT
Orange County Convention Center - W105 Panel
Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Participant) Leah Cornish, Mischief Management (Participant) Josh Wittge (Participant)
Hannah Hart Previews Her New Book! - 45 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:45 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 Presentation
Hannah Hart (Participant)
The Tumblr Ask Box V - 1 hour 20 minutes - 2:00 PM EDT  -  3:20 PM EDT
Orange County Convention Center - W300 Q&A Session
Amandalyn Ferri, Tumblr (Participant) Curt Mega (Participant) Scarlett Byrne, Harry Potter films (Participant) Adam Dubberly (Participant) Dylan Saunders, Team StarKid (Participant) Hannah Hart (Participant)
LeakyCon Lit Signing I - 50 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Laurie Halse Anderson (Participant) Holly Black (Participant) Gayle Forman (Participant) Lev Grossman (Participant) Maureen Johnson, Says Who (Participant) Varian Johnson (Participant) Alaya Dawn Johnson (Participant) Kazu Kibuishi (Participant) Malinda Lo (Participant) Lauren Myracle (Participant) Stephanie Perkins (Participant) Rainbow Rowell (Participant) Robin Wasserman (Participant) Scott Westerfeld (Participant)
Photo Booth: The Characters of AV Byte - 1 hour - 2:00 PM EDT  -  3:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Photo Booth A (Marketplace) Photo Booth
2:30 PM
2:30 PM
"Frankenstein M.D." Exclusive Preview - 50 minutes - 2:30 PM EDT  -  3:20 PM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Special Event
Bernie Su (Participant) Steve Zaragoza (Participant) Anna Lore (Participant)
3:00 PM
3:00 PM
The Buffy Horror Picture Show - 1 hour 20 minutes - 3:00 PM EDT  -  4:20 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 Screening
Deanna Gardner (Participant) Melinda VanMeter (Participant) Rhianna Webb (Participant) Courtney Withrow (Participant)
FYeahCopyright & Fanworks - 40 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Lecture
Heidi Tandy (Participant)
Hogwarts vs. Middle-earth - 40 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W103 Discussion
Jim Wert, Nerd Cave & Tolkien Museum (Participant)
How Does Your Hogwarts House Define You? - 40 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W105 Discussion
Leigh Davis (Participant)
"The Book Was Better": Having Your Books Made Into a Movie - 50 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT
Orange County Convention Center - W110 A LeakyCon Lit
Laurie Halse Anderson (Participant) Holly Black (Participant) Gayle Forman (Participant) John Green (Participant) Robin Wasserman (Participant)
I Love Trash - 50 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT
Orange County Convention Center - W110 B LeakyCon Lit
Amber Benson (Participant) Lev Grossman (Participant) Alaya Dawn Johnson (Participant) Lauren Myracle (Participant) Stephanie Perkins (Participant) Rainbow Rowell (Participant)
3:30 PM
3:30 PM
Autographs: Team StarKid - 2 hours - 3:30 PM EDT  -  5:30 PM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Julia Albain, Team StarKid (Participant) Denise Donovan (Participant) Brian Holden, Team StarKid (Participant) Nick Lang, Team StarKid (Participant) Jim Povolo, Team StarKid (Participant) Brian Rosenthal, Team StarKid (Participant) Dylan Saunders, Team StarKid (Participant) Meredith Stepien, Team StarKid (Participant)
Photo Booth: Tessa Netting and Joe Moses - 1 hour - 3:30 PM EDT  -  4:30 PM EDT
Orange County Convention Center - Photo Booth A (Marketplace) Photo Booth
Joe Moses, Team StarKid (Participant) Tessa Netting (Participant)
4:00 PM
4:00 PM
Live Plot Twist: Make Your Favorite Novels Your Own - 1 hour 20 minutes - 4:00 PM EDT  -  5:20 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Workshop
Ryan Hill (Participant) Vicki Keire (Participant) Sharron Riddle (Participant)
Achieving Performance Perfection with Potter: Improv Workshop - 40 minutes - 4:00 PM EDT  -  4:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W103 Workshop
Leah Cornish, Mischief Management (Participant) Sarah Ryan (Participant)
What Would Dumbledore Do - 40 minutes - 4:00 PM EDT  -  4:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W105 Workshop
Andrew Slack (Moderator)
Once More with Subscriptions - 40 minutes - 4:00 PM EDT  -  4:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W110 Discussion
Devin Lytle, Team StarKid (Moderator) Ginny DiGuiseppi (Participant) Maxwell Glick, mrcheezypop (Participant) Dana Ritterbusch (Participant) Mary Kate Wiles (Participant) Antonius Nazareth (Participant) Vijay Nazareth (Participant)
4:30 PM
4:30 PM
The Annual Guinness World Record Attempt - 30 minutes - 4:30 PM EDT  -  5:00 PM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Special Event
YA Jeopardy - 1 hour 20 minutes - 4:30 PM EDT  -  5:50 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 LeakyCon Lit
Laurie Halse Anderson (Participant) John Green (Participant) Maureen Johnson, Says Who (Participant) Varian Johnson (Participant) Malinda Lo (Participant) Stephanie Perkins (Participant) Rainbow Rowell (Participant) Robin Wasserman (Participant)
Photo Booth: Alaina Huffman - 1 hour 30 minutes - 4:30 PM EDT  -  6:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Photo Booth A (Marketplace) Photo Booth
Alaina Huffman (Participant)
Photo Booth: Joanna Sotomura and Brent Bailey - 1 hour - 4:30 PM EDT  -  5:30 PM EDT
Orange County Convention Center - Photo Booth B (Marketplace) Photo Booth
Joanna Sotomura (Participant) Brent Bailey (Participant)
5:00 PM
5:00 PM
Potions 101 with Hannah Hart - 45 minutes - 5:00 PM EDT  -  5:45 PM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Special Event
Hannah Hart (Participant)
How to Succeed in Sing-Alongs (Without Really Trying) - 40 minutes - 5:00 PM EDT  -  5:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 Singalong
Jocelyn Hannusch (Participant) Jordan Betts (Participant) Kelsey Everett (Participant)
Redefining Humanity Through Wizards, Time Lords, and Zombies - 40 minutes - 5:00 PM EDT  -  5:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W103 Presentation
Carol Eshleman (Participant)
A Panel in Space and Time - 45 minutes - 5:00 PM EDT  -  5:45 PM EDT
Orange County Convention Center - W110 Panel
Nina Touissaint-White (Participant) James Moran (Participant) Ellie Darcey-Alden (Participant) Joseph Darcey-Alden (Participant)
6:00 PM
6:00 PM
Team Quiz: Think You Know Your Fandom? - 2 hours 30 minutes - 6:00 PM EDT  -  8:30 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 Game
Lounging with Maureen and Robin - 50 minutes - 6:00 PM EDT  -  6:50 PM EDT
Orange County Convention Center - W110 LeakyCon Lit
Maureen Johnson, Says Who (Participant) Robin Wasserman (Participant)
Photo Booth: Scarlett Byrne and Charlotte Skeoch - 1 hour - 6:00 PM EDT  -  7:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Photo Booth A (Marketplace) Photo Booth
Scarlett Byrne, Harry Potter films (Participant) Charlotte Skeoch (Participant)
Photo Booth: Nick Shirm and Hugh Mitchell - 1 hour - 6:00 PM EDT  -  7:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Photo Booth B (Marketplace) Photo Booth
Nick Shirm (Participant) Hugh Mitchell (Participant)
6:30 PM
6:30 PM
John Green Signing - 2 hours - 6:30 PM EDT  -  8:30 PM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) LeakyCon Lit
9:00 PM
9:00 PM
LeakyCon Rock Concert II - 4 hours - 9:00 PM EDT  -  1:00 AM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Concert
Adam Dubberly (Participant) Lauren Fairweather (Participant) Harry and the Potters (Participant) Meghan Tonjes (Participant) The Whomping Willows (Participant)

Saturday 2 August, 2014

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Autograph Lottery Drawing - 50 minutes - 8:00 AM EDT  -  8:50 AM EDT
Orange County Convention Center - W109 Signing
9:00 AM
9:00 AM
Shakespeare VS. Sondheim: The Broadway Battle - 40 minutes - 9:00 AM EDT  -  9:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W101 Roundtable
Miranda Caddell Oglesby, Mount Pleasant Tribune (Participant) Abby Ritter, Mischief Management (Participant) Adam Winney (Participant)
IT RHYMES! A Hannibal Discussion - 40 minutes - 9:00 AM EDT  -  9:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Discussion
Maggie Brevig (Participant) Robin Whittle (Participant)
Lost in Translation- Is Magic a Universal Language? - 40 minutes - 9:00 AM EDT  -  9:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W102 B Discussion
Manja Netter (Participant) Stephanie Vallarino (Participant) Linde Heddes (Participant) Marion Delaunay (Participant)
Orange County Convention Center - W103 Lecture
Carol Eshleman (Participant)
Autographs: Emma Approved - 1 hour 30 minutes - 9:00 AM EDT  -  10:30 AM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Joanna Sotomura (Participant) James Brent Isaacs (Participant) Dayeanne Hutton (Participant) Brent Bailey (Participant)
Autographs: Maxwell Glick, Mary Kate Wiles - 1 hour 30 minutes - 9:00 AM EDT  -  10:30 AM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Maxwell Glick, mrcheezypop (Participant) Mary Kate Wiles (Participant)
10:00 AM
10:00 AM
Mina Lima - 40 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:40 AM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Special Event
Jordan Edwards, Mischief Management (Moderator) Eduardo Lima, MinaLima (Participant)
Marketplace Open - 8 hours - 10:00 AM EDT  -  6:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Marketplace - Real Event Hours
LeakyNews Does Fan Journalism - 40 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Discussion
Josh Wittge (Participant) Amanda McAllister (Participant) Leah Cornish, Mischief Management (Participant) Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Participant)
Love and Mirrors: Percy Bysshe Shelley and House Lannister - 40 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W102 B Lecture
Carol Eshleman (Participant)
Quidditch: A History - 40 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W103 Presentation
Logan Anbinder (Participant)
Make a Video with Tessa Netting - 40 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W105 Collaboration
Tessa Netting (Participant)
The Ladies' Room - 40 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W106 Discussion
Scarlett Byrne, Harry Potter films (Participant) Jackie Emerson (Participant) Devin Lytle, Team StarKid (Participant)
The Art of Spying in Harry Potter - 1 hour 40 minutes - 10:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W109 Discussion
Lynn Boughey (Participant) Peter Earnest (Participant)
Between Two Mandrakes with Maureen Johnson and John Green - 50 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:50 AM EDT
Orange County Convention Center - W110 LeakyCon Lit
John Green (Participant) Maureen Johnson, Says Who (Participant)
The Tumblr Ask Box VI - 1 hour 20 minutes - 10:00 AM EDT  -  11:20 AM EDT
Orange County Convention Center - W300 Q&A Session
Amandalyn Ferri, Tumblr (Moderator)
Photo Booth: Nina Toussaint-White - 1 hour - 10:00 AM EDT  -  11:00 AM EDT
Orange County Convention Center - Photo Booth A (Marketplace) Photo Booth
Nina Touissaint-White (Participant)
Photo Booth: Amber Benson - 1 hour - 10:00 AM EDT  -  11:00 AM EDT
Orange County Convention Center - Photo Booth B (Marketplace) Photo Booth
Amber Benson (Participant)
Photo Booth: Dominic Barnes, Titus Makin Jr., Curt Mega - 1 hour - 10:00 AM EDT  -  11:00 AM EDT
Orange County Convention Center - Photo Booth B (Marketplace) Photo Booth
Dominic Barnes (Participant) Curt Mega (Participant) Titus Makin (Participant)
11:00 AM
11:00 AM
Potter Puppet Pals Live! - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Special Event
Neil Cicierega, Potter Puppet Pals (Participant) Emmy Cicierega (Participant) Ming Doyle (Participant) Alora Lanzillotta, Potter Puppet Pals (Participant)
The First Ever LeakyCon "Make Magic" Fellowship Presentation - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W101 Presentation
Disabilities in YA - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Roundtable
Abby Ritter, Mischief Management (Participant)
Twisting Fairy Tales: Once Upon a Time - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W102 B Discussion
Danny Palmer (Participant) Rory Lynne (Participant) British Joe (Participant) Rein Desdemona (Participant)
That Wasn't My Book! - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W103 Discussion
Dana Ritterbusch (Participant) Tessa Netting (Participant) Maxwell Glick, mrcheezypop (Participant) Ginny DiGuiseppi (Participant)
Dumbledore's Army Meeting - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W105 Workshop
Andrew Slack (Participant) Matt Maggiacomo (Participant) Paul DeGeorge, Harry and the Potters (Participant) Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)
Alohomora - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W106 Podcast
Michael Harle (Participant) Caleb Graves (Participant) Kat Miller (Participant) Laura Reilly (Participant) Eric Scull, MuggleCast (Participant)
Improv with Jon Cozart - 40 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:40 AM EDT
Orange County Convention Center - W109 A Workshop
Jon Cozart (Participant)
The Return of "I Was a Teenage Writer" - 1 hour 20 minutes - 11:00 AM EDT  -  12:20 PM EDT
Orange County Convention Center - W110 LeakyCon Lit
Maureen Johnson, Says Who (Moderator) Scott Westerfeld (Participant) Robin Wasserman (Participant) Rainbow Rowell (Participant) Lauren Myracle (Participant) Malinda Lo (Participant) Kazu Kibuishi (Participant) Varian Johnson (Participant) Alaya Dawn Johnson (Participant) John Green (Participant) Holly Black (Participant)
Autographs: AV Byte - 50 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Michelle Cameron, AVByte (Participant) Molly Gallagher, AVByte (Participant) Vijay Nazareth (Participant) Antonius Nazareth (Participant) Elizabeth Rage, AVByte (Participant) Tiger Darrow (Participant) Travis Slavin (Participant)
Photo Booth: Ellie Darcey-Alden and Joseph Darcey-Alden - 1 hour - 11:00 AM EDT  -  12:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Photo Booth A (Marketplace) Photo Booth
Ellie Darcey-Alden (Participant) Joseph Darcey-Alden (Participant)
Photo Booth: Robbie Jarvis - 1 hour - 11:00 AM EDT  -  12:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Photo Booth B (Marketplace) Photo Booth
Robbie Jarvis (Participant)
12:00 PM
12:00 PM
Leading as a Lady - 45 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:45 PM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Panel
Leah Cornish, Mischief Management (Moderator) Amber Benson (Participant) Scarlett Byrne, Harry Potter films (Participant) Alaina Huffman (Participant) Joanna Sotomura (Participant) Mary Kate Wiles (Participant)
Webcomic Workshop - 40 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Workshop
Paige Lavoie (Participant)
The Lost Boys: The Rise and Fall of Tom Riddle and Draco Malfoy - 40 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 B Presentation
Danny Palmer (Participant) Sara Paulson (Participant)
Fandom: A History - 40 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W103 Discussion
Katie (Participant)
The Dumbledore Debate - 1 hour 20 minutes - 12:00 PM EDT  -  1:20 PM EDT
Orange County Convention Center - W105 Panel
How Fandom is Changing the World - 40 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 A Panel
Andrew Slack (Moderator) Meghan Tonjes (Participant) Hannah Hart (Participant) Amandalyn Ferri, Tumblr (Participant) Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)
An Afternoon with Curt and Dom - 40 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 B Performance
Dominic Barnes (Participant) Titus Makin (Participant) Curt Mega (Participant)
Autographs: Team StarKid - 50 minutes - 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Julia Albain, Team StarKid (Participant) Denise Donovan (Participant) Brian Holden, Team StarKid (Participant) Nick Lang, Team StarKid (Participant) Jim Povolo, Team StarKid (Participant) Brian Rosenthal, Team StarKid (Participant) Dylan Saunders, Team StarKid (Participant) Meredith Stepien, Team StarKid (Participant)
1:00 PM
1:00 PM
AV Byte Live - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Special Event
Michelle Cameron, AVByte (Participant) Tiger Darrow (Participant) Molly Gallagher, AVByte (Participant) Antonius Nazareth (Participant) Vijay Nazareth (Participant) Elizabeth Rage, AVByte (Participant) Travis Slavin (Participant)
The Hobbit vs. The Lord of the Rings: A Fan-Based Discussion - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 Lecture
Jim Wert, Nerd Cave & Tolkien Museum (Participant)
We Survived the Harry Potter Ship Wars. Ask Us How? - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Discussion
Emily Bytheway (Participant) Pam Nail (Participant)
Orange County Convention Center - W102 B Presentation
David Martin, individual (Participant)
What Says Quinapalus?: Artificial Fools in Modern Media - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W103 Lecture
Robin Whittle (Participant)
Orange County Convention Center - W109 A Discussion
Jackie Emerson (Participant) Devin Lytle, Team StarKid (Participant) Dominic Barnes (Participant)
This Panel Is Graphic - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W110 A LeakyCon Lit
Holly Black (Participant) Kazu Kibuishi (Participant) Rainbow Rowell (Participant) Scott Westerfeld (Participant)
The War Against YA - 40 minutes - 1:00 PM EDT  -  1:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W110 B LeakyCon Lit
Laurie Halse Anderson (Participant) Gayle Forman (Participant) Lev Grossman (Participant) Malinda Lo (Participant) Stephanie Perkins (Participant)
The Tumblr Ask Box VII - 1 hour 20 minutes - 1:00 PM EDT  -  2:20 PM EDT
Orange County Convention Center - W300 Q&A Session
Amandalyn Ferri, Tumblr (Moderator)
Autographs: Doctor Who - 1 hour 30 minutes - 1:00 PM EDT  -  2:30 PM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Ellie Darcey-Alden (Participant) Joseph Darcey-Alden (Participant) James Moran (Participant) Nina Touissaint-White (Participant)
Autographs: Harry Potter Actors - 1 hour 30 minutes - 1:00 PM EDT  -  2:30 PM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Scarlett Byrne, Harry Potter films (Participant) Ellie Darcey-Alden (Participant) Robbie Jarvis (Participant) Hugh Mitchell (Participant) Nick Shirm (Participant) Charlotte Skeoch (Participant)
2:00 PM
2:00 PM
LeakyStars - 50 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Special Event
Dominic Barnes (Moderator) Amber Benson (Participant) Jon Cozart (Participant) Curt Mega (Moderator) Maxwell Glick, mrcheezypop (Participant) Meghan Tonjes (Participant)
The Presence of the Past - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Discussion
David Martin, individual (Participant)
Snake Tales: How Spin Sullied Slytherin's Reputation - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 B Discussion
Savannah Dag Currier (Participant) British Joe (Participant) Rory Lynne (Participant) Danny Palmer (Participant)
Orange County Convention Center - W103 Discussion
Louise Freeman, Mary Baldwin College (Participant)
In Defense of Fan Fiction - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W105 Discussion
Nika Harper (Participant)
Rocking the Hogwarts Libraries: Tales from Wizard Rock Tours - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 A Panel
Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Moderator) Joe DeGeorge, Harry and the Potters (Participant) Paul DeGeorge, Harry and the Potters (Participant) Adam Dubberly (Participant) Lauren Fairweather (Participant) Matt Maggiacomo (Participant)
A Q&A with Kazu Kibuishi - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 B Interview
Kazu Kibuishi (Participant) Cheryl Klein (Participant)
The Process P*rn Panel - 49 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:49 PM EDT
Orange County Convention Center - W110 A LeakyCon Lit
Holly Black (Participant) Lev Grossman (Participant) Varian Johnson (Participant) Malinda Lo (Participant) Rainbow Rowell (Participant)
I Made You. Now I'm Going to Kill You. - 40 minutes - 2:00 PM EDT  -  2:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W110 B LeakyCon Lit
Maureen Johnson, Says Who (Participant) Alaya Dawn Johnson (Participant) James Moran (Participant) Lauren Myracle (Participant) Scott Westerfeld (Participant)
3:00 PM
3:00 PM
The Joe Moses One Man Showses - 45 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:45 PM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Special Event
Dominic Barnes (Participant) Jon Cozart (Participant) Jackie Emerson (Participant) Titus Makin (Participant) Curt Mega (Participant) Joe Moses, Team StarKid (Participant) Tessa Netting (Participant)
Crafter and Fan Art Sale - 3 hours - 3:00 PM EDT  -  6:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Marketplace - Real
Tolkien's Dragons - 40 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 Lecture
Jim Wert, Nerd Cave & Tolkien Museum (Participant)
The Human Marvel: Complex Heroes of the Marvelverse - 40 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Roundtable
Rory Lynne (Participant) Danny Palmer (Participant) Natalia Sluzky (Participant)
Sorting Characters from Other Fandom - 1 hour 20 minutes - 3:00 PM EDT  -  4:20 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 B Roundtable
Esther Pinsky (Participant)
Orange County Convention Center - W103 Discussion
Jessie Sarber (Participant) Sarah Sarber (Participant)
In the Writing Zone - 40 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W105 Discussion
Nika Harper (Participant)
Game of Owns Podcast Live! - 40 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 A Podcast
Eric Scull, MuggleCast (Participant) Micah Tannenbaum, MuggleCast (Participant) Zack Luye (Participant)
Geek to Screen: Turning Your Passion into Television - 40 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W110 A Panel
Leah Cornish, Mischief Management (Moderator) Adam Glass (Participant) James Moran (Participant) Robbie Thompson (Participant)
LeakyCon Lit Signing II - 50 minutes - 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Laurie Halse Anderson (Participant) Holly Black (Participant) Gayle Forman (Participant) Lev Grossman (Participant) Maureen Johnson, Says Who (Participant) Varian Johnson (Participant) Alaya Dawn Johnson (Participant) Kazu Kibuishi (Participant) Malinda Lo (Participant) Lauren Myracle (Participant) Stephanie Perkins (Participant) Rainbow Rowell (Participant) Robin Wasserman (Participant) Scott Westerfeld (Participant)
4:00 PM
4:00 PM
"Starship: Requiem" Reading - 2 hours - 4:00 PM EDT  -  6:00 PM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Special Event
Julia Albain, Team StarKid (Participant) Denise Donovan (Participant) Brian Holden, Team StarKid (Participant) Nick Lang, Team StarKid (Participant) Jim Povolo, Team StarKid (Participant) Brian Rosenthal, Team StarKid (Participant) Dylan Saunders, Team StarKid (Participant) Meredith Stepien, Team StarKid (Participant)
The Future of Pokemon - 40 minutes - 4:00 PM EDT  -  4:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W102 A Discussion
British Joe (Participant)
Orange County Convention Center - W103 Discussion
Carol Eshleman (Participant)
So You Wanna Be a TV Writer - 45 minutes - 4:00 PM EDT  -  4:45 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 A Workshop
James Moran (Participant)
The Lying Games - 1 hour 50 minutes - 4:00 PM EDT  -  5:50 PM EDT
Orange County Convention Center - W110 LeakyCon Lit
Laurie Halse Anderson (Participant) Amber Benson (Participant) Gayle Forman (Participant) Lev Grossman (Participant) Maureen Johnson, Says Who (Participant) Varian Johnson (Participant) Alaya Dawn Johnson (Participant) Malinda Lo (Participant) Lauren Myracle (Participant) Stephanie Perkins (Participant) Rainbow Rowell (Participant) Robin Wasserman (Participant) Scott Westerfeld (Participant)
Autographs: LeakyCon Musicians II - 1 hour - 4:00 PM EDT  -  5:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Adam Dubberly (Participant) Lauren Fairweather (Participant) Harry and the Potters (Participant) Meghan Tonjes (Participant) The Whomping Willows (Participant)
Autographs: Supernatural - 2 hours - 4:00 PM EDT  -  6:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Adam Glass (Participant) Alaina Huffman (Participant) Robbie Thompson (Participant)
5:00 PM
5:00 PM
Dance Against the Dark Arts: We Love Weasleys! - 40 minutes - 5:00 PM EDT  -  5:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 Workshop
Maddy Herzog (Participant) Alicia Wilson (Participant) Madeline Wilson (Participant)
Make it IRL - 40 minutes - 5:00 PM EDT  -  5:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 B Workshop
Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant) Paul DeGeorge, Harry and the Potters (Participant) Matt Maggiacomo (Participant) Andrew Slack (Participant)
Autographs: Mina Lima - 1 hour - 5:00 PM EDT  -  6:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Eduardo Lima, MinaLima (Participant)
6:00 PM
6:00 PM
How to Eclipse Without Really Trying - 40 minutes - 6:00 PM EDT  -  6:40 PM EDT
Orange County Convention Center - W101 Workshop
Katy Rico (Participant) Lori Haynes, Patriot Trans Inc. (Participant)
LeakyCast Presents: The Great Debate - 1 hour - 6:00 PM EDT  -  7:00 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 Panel
Amanda McAllister (Moderator) Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Participant) Josh Wittge (Moderator) Leah Cornish, Mischief Management (Participant)
8:30 PM
8:30 PM
Esther Earl Rocking Charity Ball - 4 hours 30 minutes - 8:30 PM EDT  -  1:00 AM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Special Event

Sunday 3 August, 2014

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Let's Play: The Return of Pale and Twitchy - 1 hour - 10:00 AM EDT  -  11:00 AM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Commentary
Melissa Anelli, Mischief Management (Participant) Anthony Rapp, Rent (Participant)
Marketplace Open - 3 hours - 10:00 AM EDT  -  1:00 PM EDT
Orange County Convention Center - Marketplace - Real Event Hours
MuggleNet, the Fandom, and You - 45 minutes - 10:00 AM EDT  -  10:45 AM EDT
Orange County Convention Center - W101 Discussion
Caleb Graves (Moderator) Terrance Pinkston, Hogwarts Radio (Participant) Claire Furner (Participant) Keith Hawk (Participant) Kat Miller (Participant) Eric Scull, MuggleCast (Participant) Tina Short (Participant)
Book Club - The Silkworm - 1 hour 20 minutes - 10:00 AM EDT  -  11:20 AM EDT
Orange County Convention Center - W102 Discussion
Colin Mueller (Participant)
RockStar Signing - 14 hours - 10:00 AM EDT  -  12:00 AM EDT
Orange County Convention Center - Signing Booths (Marketplace) Signing
Brent Bailey (Participant) Dominic Barnes (Participant) Michelle Cameron, AVByte (Participant) Jon Cozart (Participant) Tiger Darrow (Participant) Ginny DiGuiseppi (Participant) Molly Gallagher, AVByte (Participant) Dayeanne Hutton (Participant) James Brent Isaacs (Participant) Titus Makin (Participant) Eduardo Lima, MinaLima (Participant) Curt Mega (Participant) Vijay Nazareth (Participant) Antonius Nazareth (Participant) Elizabeth Rage, AVByte (Participant) Dana Ritterbusch (Participant) Travis Slavin (Participant) Joanna Sotomura (Participant)
11:00 AM
11:00 AM
A Very Potter...Not Quite! Outtakes from the Potter Musicals - 1 hour - 11:00 AM EDT  -  12:00 PM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Special Event
Julia Albain, Team StarKid (Participant) Brian Holden, Team StarKid (Participant) Nick Lang, Team StarKid (Participant) Joe Moses, Team StarKid (Participant) Jim Povolo, Team StarKid (Participant) Brian Rosenthal, Team StarKid (Participant) Dylan Saunders, Team StarKid (Participant) Meredith Stepien, Team StarKid (Participant) Denise Donovan (Participant)
"Crazy For You" Screening - 45 minutes - 11:00 AM EDT  -  11:45 AM EDT
Orange County Convention Center - W109 Screening
James Moran (Participant)
The Tumblr Ask Box VIII - 1 hour 20 minutes - 11:00 AM EDT  -  12:20 PM EDT
Orange County Convention Center - W300 Q&A Session
Cheryl Klein (Moderator)
12:00 PM
12:00 PM
Not the Last PotterCast - 1 hour - 12:00 PM EDT  -  1:00 PM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Podcast
Melissa Anelli, Mischief Management (Participant) John Noe, PotterCast (Participant) Frankie Franco, PotterCast (Participant)
Cockneys vs. Zombies Screening - 1 hour 59 minutes - 12:00 PM EDT  -  1:59 PM EDT
Orange County Convention Center - W109 Screening
James Moran (Participant)
1:00 PM
1:00 PM
LeakyCon 2014 Closing Ceremonies - 2 hours - 1:00 PM EDT  -  3:00 PM EDT
Orange County Convention Center - MainStage Special Event
Melissa Anelli, Mischief Management (Participant) Stephanie Dornhelm (Participant) Frankie Franco, PotterCast (Participant) John Noe, PotterCast (Participant) Andrew Slack (Participant)