Skip to main page content

Evanna Lynch

Participates in 11 items

Sessions in which Evanna Lynch participates

Friday 1 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
3:00 PM
3:00 PM IST - 3:50 PM IST | 50 minutes
Behind the Magic
4:00 PM
4:00 PM IST - 4:50 PM IST | 50 minutes
FandomSpecial Event

Saturday 2 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
3:00 PM
3:00 PM IST - 3:50 PM IST | 50 minutes
Behind the Magic

Sunday 3 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
9:00 AM
9:00 AM IST - 9:50 AM IST | 50 minutes
Photograph Session
10:00 AM
10:00 AM IST - 10:20 AM IST | 20 minutes
Autograph Session
10:30 AM
10:30 AM IST - 10:55 AM IST | 25 minutes
Marketplace Stage
11:00 AM
11:00 AM IST - 11:50 AM IST | 50 minutes
Photograph Session
1:00 PM
1:00 PM IST - 1:50 PM IST | 50 minutes
Autograph Session
2:00 PM
2:00 PM IST - 2:50 PM IST | 50 minutes
Photograph Session
4:00 PM
4:00 PM IST - 4:50 PM IST | 50 minutes
Photograph Session
5:00 PM
5:00 PM IST - 5:50 PM IST | 50 minutes
Autograph Session