Evanna Lynch

Participates in 11 items

Sessions in which Evanna Lynch participates

Friday 1 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
3:00 PM
3:00 PM
Dumbledore's Army
50 minutes, 3:00 PM IST - 3:50 PM IST

- MainStage (Citywest Suite 2-3)

Panel

Alfred Enoch (Participant)

Melissa Anelli, Mischief Management (Moderator)

Evanna Lynch (Participant)

Katie Leung (Participant)

John Noe, PotterCast (Participant)

Frankie Franco, PotterCast (Participant)

Afshan Azad, Harry Potter films (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Family Feud
50 minutes, 4:00 PM IST - 4:50 PM IST

- MainStage (Citywest Suite 2-3)

Special Event

Alfred Enoch (Participant)

Evanna Lynch (Participant)

Josh Wittge (Moderator)

Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)

Katie Leung (Participant)

Hero Fiennes-Tiffin (Participant)

Charlotte Skeoch (Participant)

Afshan Azad, Harry Potter films (Participant)

Saturday 2 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
3:00 PM
3:00 PM
She's Just As Sane As We Are: Evanna Lynch
50 minutes, 3:00 PM IST - 3:50 PM IST

- MainStage (Citywest Suite 2-3)

Keynote

Evanna Lynch (Participant)

Proma Khosla, Mashable (Moderator)

Sunday 3 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
9:00 AM
9:00 AM
Evanna Lynch Photograph Session
50 minutes, 9:00 AM IST - 9:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Evanna Lynch (Participant)

10:00 AM
10:00 AM
Evanna Lynch Autograph Session
20 minutes, 10:00 AM IST - 10:20 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Evanna Lynch (Participant)

10:30 AM
10:30 AM
Evanna Lynch Q&A
25 minutes, 10:30 AM IST - 10:55 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Q&A Session

Evanna Lynch (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Evanna Lynch Photograph Session
50 minutes, 11:00 AM IST - 11:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Evanna Lynch (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Evanna Lynch Autograph Session
50 minutes, 1:00 PM IST - 1:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Evanna Lynch (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Evanna Lynch Photograph Session
50 minutes, 2:00 PM IST - 2:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Evanna Lynch (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Evanna Lynch Photograph Session
50 minutes, 4:00 PM IST - 4:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Evanna Lynch (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Evanna Lynch Autograph Session
50 minutes, 5:00 PM IST - 5:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Evanna Lynch (Participant)