Leah Cornish

She/Her/Hers

Content Development Director
Mischief Management
Participates in 7 items
Leah Cornish is a big, big nerd. Professionally. In her free time, you can find her in New York City searching desperately for a group of nerds to play DnD with. Leah is the Content Development Director for Mischief Management, focusing on Con of Thrones and PodcastCon, along with the growing Mischief Media podcast network. If you have suggestions for any of these areas, please yell them at the sky. She'll hear you, we swear.

Sessions in which Leah Cornish participates

Thursday 31 August, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
6:00 PM
6:00 PM
The Cursed Child Script
1 hour 50 minutes, 6:00 PM IST - 7:50 PM IST

- Citywest Suite 1

Meetup

Leah Cornish, Mischief Management (Participant)

Friday 1 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
12:00 PM
12:00 PM
19 Years Earlier: Your Early Fandom Memories
50 minutes, 12:00 PM IST - 12:50 PM IST

- Citywest Suite 1

Panel

Leah Cornish, Mischief Management (Participant)

Lizzie Keiper (Participant)

Josh Wittge (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
The Women of Harry Potter: Year Two
50 minutes, 1:00 PM IST - 1:50 PM IST

- MainStage (Citywest Suite 2-3)

Panel

Leah Cornish, Mischief Management (Participant)

Taekia Blackwell, Mischief Management (Participant)

Proma Khosla, Mashable (Participant)

Lizzie Keiper (Participant)

Lisa DeGroodt (Participant)

Jenae Williams (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
The Stuff You Want to Yell Back at PotterCast
50 minutes, 2:00 PM IST - 2:50 PM IST

- Citywest Suite 1

Panel

John Noe, PotterCast (Participant)

Melissa Anelli, Mischief Management (Participant)

Leah Cornish, Mischief Management (Participant)

Josh Wittge (Participant)

Frankie Franco, PotterCast (Participant)

Saturday 2 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
12:00 PM
12:00 PM
Theory Culture and Harry Potter
50 minutes, 12:00 PM IST - 12:50 PM IST

- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)

Panel

Leah Cornish, Mischief Management (Participant)

Taekia Blackwell, Mischief Management (Participant)

Proma Khosla, Mashable (Participant)

Lizzie Keiper (Participant)

Josh Wittge (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
The State of the Fandom
50 minutes, 4:00 PM IST - 4:50 PM IST

- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)

Talk

Lauren Fairweather (Participant)

Melissa Anelli, Mischief Management (Participant)

Paul DeGeorge, Harry and the Potters (Participant)

Leah Cornish, Mischief Management (Participant)

John Noe, PotterCast (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
OMG Obscurials!
50 minutes, 5:00 PM IST - 5:50 PM IST

- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)

Panel

Leah Cornish, Mischief Management (Participant)

Sierra Fox (Participant)

Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant)

Josh Wittge (Participant)